От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 527
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имайте предвид, че френските пощи не са работили по празниците /4-5 дни/ + определените дни в които превозвачите приемат = +/- седмица.
И моля, не влизайте във филми - курс има, курс няма, лъжат ни, има проблеми и т.н
И БГ- мама не е цялата таргет група на превозвачите.
Смарта няма и да ги коментирам, отвисях се, ама какво да правя..... Tired

# 526
Дано си права

# 527
  • София
защо? аз предлагам да ги изкоментираме - от 31-ви не са имали транспорт, трябваше да тръгне камион до днес, ама инфо за такъв няма... то май не камион, не тир, а два - три тира ще трябва да тръгнат, ама те явно са решили, че нещата не ни трябват... то моите вече не ми трябват, защото отдавна съм забравила, какво съм поръчвала, но би било хубаво да си ги получа, де  ooooh!

# 528
  • София
защо? аз предлагам да ги изкоментираме - от 31-ви не са имали транспорт, трябваше да тръгне камион до днес, ама инфо за такъв няма... то май не камион, не тир, а два - три тира ще трябва да тръгнат, ама те явно са решили, че нещата не ни трябват... то моите вече не ми трябват, защото отдавна съм забравила, какво съм поръчвала, но би било хубаво да си ги получа, де  ooooh!

Ааа,Дзвер краят на седмицата е неделя. Mr. Green

Имат още един ден за размисъл.  Grinning

10 % ,които предлагат компенсация ,че м.Април имат само 1 курс/ако разбира се тръгне плануваният / ми се виждат много малко. Crossing Arms

# 529
  • София
ааааааа, чета аз техния сайт  Wink

Паради технически причини ще имаме курс следващата седмица (16- 21.04.2012)

*В знак на извинение за голямато забявяне на последната доставка всички клиенти ще получат 10% отстъпка от цената за доставката от Франция за текущия курс
.

те са си определили, че седмицата свършва на 21-ви  Mr. Green Twisted Evil

# 530
  • София
Прави сте, момичета.
Ама, какво да ги коментирам, няма смисъл панаири да стават. Чета предходната страница, освен нова конспирация да напиша Mr. Green
И аз чакам поръчки от март....от ранния март Laughing, наложи се подаръци за Цветница да купувам, при все че съм поръчала.

п.п Днес свършва седмицата, нали е работен ден. Сега чакаме неделя и понеделник да си починат хубаво и да дадат часове за раздаване от 14 до 16 ч в петък Laughing

# 531
  • Добрич
Момичета, има ли някоя от вас която е пуснала поръчка на стария адрес на Франсето и не е получила още нищо? Моята е от 15 март и все се надявах да дойде, но уви...Писах им на мейла, за да разбера какво става и ми отговориха, че колегите им от Франция ги уверили, че са изпратили вече всичко от стария адрес.  Shocked

# 532
  • София
Здравейте , изчетох послдните 3-4стр, но не видях да коментирате смартделивъри? Мога ли да им се доверя? Търся си отзиви, всякакви Grinning

# 533
  • София
Здравейте , изчетох послдните 3-4стр, но не видях да коментирате смартделивъри? Мога ли да им се доверя? Търся си отзиви, всякакви Grinning

Напротив - коментирани са точно на тази страница  Peace

Възмущаваме се ,че още нямат курс за м.Април  Peace

# 534
  • Бургас
Добре бе, хора, някой получи ли мейл от Франсето?  Rolling Eyes

# 535
  • София
Дотук никой не се е похвалил. Явно филмите не само ги мислим, ами сме и участници   ooooh!

# 536
  • на морето
Добре бе, хора, някой получи ли мейл от Франсето?  Rolling Eyes

Аз нямам,а и никой не се е похвалил.Просто май не е имало курс,ама защо пък да лъжат newsm78

# 537
  • Бургас
Направо не знам какво да си мисля вече...  Rolling Eyes
А чакам дрешки за новородено бебче!

# 538
  • София
При поръчка от Франсето винаги ли трябва да се попълва заявка за доставка?  newsm78 Чак сега видях , че има такова нещо  Whistling

# 539
При поръчка от Франсето винаги ли трябва да се попълва заявка за доставка?  newsm78 Чак сега видях , че има такова нещо  Whistling
Винаги ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт