От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 456
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Ей, много сте лоши със Смарта!
Работят хората, имат календар, кантар, знаят по кое време да си организират курсовете и изпращането на пратките  Wink
Шегувкаме се само, добронамерено Simple Smile
Добре работят наистина - като ги ползвам, съм доволна обикновено, капризи даже изпълняват Peace

# 61
Изпуснала съм ви.
ФБ този път не са дали инфо кога ще изпращат пакетите, че 12 кила чаршафи имам, дерт са ми, голи спим.
Laughing

# 62
Поръчките от 14.2. пътуващи с DHL вече са в София  Mr. Green в понеделник вероятно ще ни ги доставят  Flutter

от Francetobg
Всички пратки, пристигнали на 23.02.2012 са обработени. Пратките за клиентите ни от Русе вече са на разположение в соларно студио Casa del Sol на ул. Александровска 84. Поради голямото количество пратки, които ще пътуват с Български пощи и Еконт, се очаква те да бъдат изпратени към получателите си в понеделник 27.02.2012. До края на деня в понделник всички клиенти ще получат е- мейли с информация за пратките си.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 18:06 от rallii

# 63
Малко съм ви поизпуснала Laughing но може ли да попитам всички ли си получиха поръчкита с дата 27.01 Имах предвид с дата на пристигане на френси адрес. Нещо и с този курс на ФБ ми я няма пратката а е от 18.01. Писах на ларедуците ама отговар нямам. Имаш доста с такова забавяне. Всички ли си полчихте нещата вече почвам да  #Crazy

# 64
 Ползвам услугите на СД. В статуса на пратките ми за текущ статус имах "чака номер на кашон"
Сега е "чака номер на пакет". Това някаква нова фиктивна промяна ли е? Или означава че са натоварени от Франция и пътуват за България?

# 65
  • София
Ползвам услугите на СД. В статуса на пратките ми за текущ статус имах "чака номер на кашон"
Сега е "чака номер на пакет". Това някаква нова фиктивна промяна ли е? Или означава че са натоварени от Франция и пътуват за България?

и моите са така - най-вероятно бърникат по софтуера  Peace

# 66
  • София

Според  мен НЕ означава ,че пътуват към БГ.Имам поръчка ,която е с ДЧЛ и статуса  се промени в "чака номер на пакет". Peace

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 11:06 от tedichka07

# 67

Хм, и при мен пише "чака номер на пакет" и на тази, която вече пътува с DHL, и на тези, които евентуално трябва да са тръгнали с последния курс  newsm78

# 68
  • МИНДЕРА
И мен ме интересува какво означава този статус''чака номер на пакет''-тръгнали ли са нещата ми от Франция?

# 69
  • Сливен
Според мен това "чака номер на пакет" -го пишат като въведат/потвърдят  по някакъв начин те данните в профила ви,защото при мен първо статусът е "нова(необработена)",след това се променя на "чака номер на пакет".Не мисля че означава ,че пътува към БГ.Поне откакто са почнали намаления такъв е статусът ми на всички поръчки,докато не дойде в Бг,когато се променя "в изпълнение" .Вие защо не сте ги информирали ,че поръчките ви пътуват с DHL ?  Имам впредвид ,че те няма как да гадаят дали ще получат поръчката,тя при тях ще си фигурира че трябва да я получат,при положение че е заявена  към тях  . ooooh! ,не искам създавам конфликти ,просто аз така си го обяснявам . Аз им писах ,когато вече се виждаше в системата на DHL  че пътува ,за по сигурно  Laughing,и в момента статусът ми е "анулирана".

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:37 от 1202

# 70
  • София
И мен ме интересува какво означава този статус''чака номер на пакет''-тръгнали ли са нещата ми от Франция?
не, просто са сменили кашон с пакет  Peace

# 71
Вие защо не сте ги информирали ,че поръчките ви пътуват с DHL ?  Имам впредвид ,че те няма как да гадаят дали ще получат поръчката,тя при тях ще си фигурира че трябва да я получат,при положение че е заявена  към тях  . ooooh! ,не искам създавам конфликти ,просто аз така си го обяснявам . Аз им писах ,когато вече се виждаше в системата на DHL  че пътува ,за по сигурно  Laughing,и в момента статусът ми е "анулирана".

Аз си мислех да им пиша когато получа поръчката  Mr. Green

# 72
Според мен това "чака номер на пакет" -го пишат като въведат/потвърдят  по някакъв начин те данните в профила ви,защото при мен първо статусът е "нова(необработена)",след това се променя на "чака номер на пакет".........................

До вчера пишеше "чака номер на кашон" .... а не пакет. Затова след като видях промяна на думата и след като видях че са обявили тръгнал курс се надявах да означава че пътува от Франция към България, но е явно  нещо софтуерно.
Благодаря ви  bouquet

# 73
Извън шегите - може ли една седмица да пътува?!? Да не ги носят от Нова Зеландия тези поръчки!  Crossing Arms
Принципно би трябвало да пристига камиона за около 5 дни, все пак има строги изисквания за работното време на шофьорите. Камионите не пътуват само с нашите пратки, правят групаж.
Ако примерно нашите пратки са последния адрес за товарене на камиона, тогава биха пристигнали за 3 дни от Страсбург...
Най-вероятно нашите пратки са от първите адреси и след това се чакат другите наряди. Които могат да са няколко в различни държави по трасето до Бг.
Според мен това е причината курсовете да пътуват по седмица и на двете фирми.  Peace

Ева, най-вероятно си права. Просто ми се струва, че миналата година пристигаха по-бързо... Може и аз само така да си мисля  newsm78 Ама ще чакаме, друго не ни остава  Mr. Green

# 74
  • В офиса
За пръв път ще пазарувам с превозвач от Франция. Имам въпрос. Две, или три пратки, пристигнали по едно и също време при тях, ще ми ги обединят ли в таксуването на кг, или ще ги смятат поотделно? Същият въпрос и за пращането с куриер - като 1 пратка ли ще ми ги пратят?

Общи условия

Активация на акаунт