От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 520
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Аз сега им писах на стената във Фейса и се чудех дали да не им кажа,че трябва  да ми доставят безплатно последните пратки,че те с тия 10 % -мижави компенсации,които щели да направят,направо се подиграват с нас.

# 556
  • София
E-mail от 17.04 са за предишният курс. Аз също имам e-mail от тогава и си взех пратката.
Но трябваше да имам и от този курс една пратка. Нямам e-mail като всички вас. Rolling Eyes
Защо не внесe малко яснота превозвача?  

# 557
  • Пловдив
да, на 17 април пратени от русе, значи е стар курс, но пратка нямам дошла до града ми, много много странно!  Thinking

# 558
  • София
Крайно време е вече да се появи 3ти превозвач от Франция .  Praynig

Трябва да има конкуренция. Peace

Като гледам само в тази тема колко хора със свободно време и познания за бизнеса със спедицията, транспорта  доставките има и аз мисля, че  е крайно време да има 3-ти превозвач.
Не иронизирам - сериозна съм. После поне ще плюем по-познати нам субекти.  Mr. Green Mr. Green

# 559
  • София
.... После поне ще плюем по-познати нам субекти.  Mr. Green Mr. Green
newsm65

# 560
  • София
Крайно време е вече да се появи 3ти превозвач от Франция .  Praynig

Трябва да има конкуренция. Peace

Като гледам само в тази тема колко хора със свободно време и познания за бизнеса със спедицията, транспорта  доставките има и аз мисля, че  е крайно време да има 3-ти превозвач.
Не иронизирам - сериозна съм. После поне ще плюем по-познати нам субекти.  Mr. Green Mr. Green

И какво лошо има да се появи 3ти превозвач ? newsm78

При англ.превозвачи също има недоволни понякога,но има и различни условия - цената на 1кг. варира от 1.70 до 2.90 лв/кг.Курсовете също - едни имат 2пъти в седмицата ,други 1 път . Да не би Англия да е по-близо от Франция ,че ние плащаме 3.00 лв. ? Да ,мога да поръчвам от ЛР и до БГ ,но нямам вълшебно кълбо да предвидя ,че СД няма да имат курс м.Април.

Сега при 2та френски превозвача аз лично не виждам да има конкуренция . Peace

# 561
  • София
И какво лошо има да се появи 3ти превозвач ? newsm78
абсолютно нищо лошо и аз това казвам.

# 562
  • София

Защо не внесe малко яснота превозвача?  

Francetobg Здравейте, дами! Повод за притеснение за поръчките Ви няма, тъй като с този курс пристигнаха много малко пратки, поради многото почивни дни във Франция. Очакваме значителен брой поръчки със следващия ни курс. Поздрави!
това от фейса....

# 563
  • София
няма да има списък на пратките, които са в СД и са във Франция, обещаха съдействие от френския им офис, ако има недоставени поръчки с изтекъл срок за диспут в ПП... това е положението ooooh!

# 564
  • София
няма да има списък на пратките, които са в СД и са във Франция, обещаха съдействие от френския им офис, ако има недоставени поръчки с изтекъл срок за диспут в ПП... това е положението ooooh!

Ти на друго ли се надяваше ? newsm78

Представи си колко пратки имат и как щяха да ги опишат всичките.Само аз чакам 11 поръчки. Peace

# 565
  • София

Ти на друго ли се надяваше ? newsm78

Представи си колко пратки имат и как щяха да ги опишат всичките.Само аз чакам 11 поръчки. Peace
не съм се надявала, естествено, обаче съм длъжна да пробвам  Mr. Green

пък и при положение, че вече 3 седмици няма курс и не е ясно, кога ще има, това беше най-малкото, което можеха да направят за нас  Wink

# 566
  • София

пък и при положение, че вече 3 седмици няма курс и не е ясно, кога ще има, това беше най-малкото, което можеха да направят за нас  Wink

newsm10

# 567

newsm10
newsm10 newsm51

# 568
Дано поне като(ако) вземат да дойдат тези пратки не ги обработват пак 3-4 седмици,че.... ooooh!

# 569
  • София
Дано поне като(ако) вземат да дойдат тези пратки не ги обработват пак 3-4 седмици,че.... ooooh!
Дано първо ги съберат в един курс.....обработването не ме плаши Laughing

Общи условия

Активация на акаунт