От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 491
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
След събрание на борда на директорите  Mr. Green
Колко директора има в СД  Mr. Green
Явно не достатъчно, щом не могат да решат проблема  Whistling
Абе и тук и у френско имат офиси и няколко  директора .
Смешно е наистина  Grinning

# 586

Не четете внимателно Naughty

Взето е едногласно решение, т.е. има само един директор (не че е възможно юридически борд от един) Whistling

# 587

Взето е едногласно решение, т.е. има само един директор (не че е възможно юридически борд от един) Whistling

Единодушно може да са имали предвид

# 588

точно
След събрание на борда на директорите от Френския и Българския офис бе взето едногласно решение
внимателно си чета аз, ама май те не знаят как се оповестяват решенията на борда  Mr. Green

# 589
  • София
Здравейте,

На свиканото вчера общо събрание на фирмата се взе решение, че въпреки загубите който търпи фирмата до този момент за складови площи за съхранение на пратките във Франция, Смарт Деливъри може да опусне максимално обезщетение от 12% от цената на транспортната услуга от Франция до България за съпътстващия курс както и за този след него. С този търговски жест Смарт Деливъри се извинява за голямото забавяне и се надява да запази доверието на всички клиенти като надежден партньор при доставката на стоки от Франция до България.
Пратките във Франция няма как да ги опишем , защото всички получени пакети до този момент са палетизирани и са подготвени да се транспортират до България. Структурата ни на работа във Франция е изградена по този начин като пратки там се описват като колисимо номера след което се подготвят за транспортиране, а детайлната обработка се извършва в България.
Имаме потвърдена дата за транспорт 30.04.2012 (понеделник), въпреки почивните дни във Франция. Има шанс да организираме транспорт и текущата седмица, но още не ни е потвърдена дата и ако има раздвижване преди обявената дата ще ви уведомим своевременно.

Приятен и спокоен ден,
Екипът на Смарт Деливъри.

# 590

точно
След събрание на борда на директорите от Френския и Българския офис бе взето едногласно решение
внимателно си чета аз, ама май те не знаят как се оповестяват решенията на борда  Mr. Green
Е, аз, разбира се, иронизирах високопарното нищо-не-значещо и пълно с правописни грешки словоизлияние.  Peace

# 591
  • София
Обезщетението е мега крупно - 12 %  Mr. Green
Дата за нов курс- 30.04

# 592
Дата за нов курс- 30.04

Начислили са ДДС върху предишните 10%  Mr. Green

# 593
  • София
Дата за нов курс- 30.04

Начислили са ДДС върху предишните 10%  Mr. Green
Joy Joy Joy
ХванИ единия- ударИ другия ooooh!

# 594
  • Велико Търново
 newsm78 Откога името на Иванка Вълчева не трябва да фигурира на поръчката? Току-що пуснах поръчка, влязох в сайта на Смарт-а и ... изненада, само моите имена трябва да фирурират  Tired Дано да няма проблем  Rolling Eyes

# 595
  • София
мен обезщетението не ми прави най-силно внимание - забелязахте ли, че обезщетението е за този  и следващия курс? Т.е. най-вероятно ще извозват пратките на два курса  ooooh!

# 596
newsm78 Откога името на Иванка Вълчева не трябва да фигурира на поръчката? Току-що пуснах поръчка, влязох в сайта на Смарт-а и ... изненада, само моите имена трябва да фирурират  Tired Дано да няма проблем  Rolling Eyes
Скоро са го променили. Последно посещавах тази страница на 22.04 и беше с имената на Иванка Вълчева.   Добавили са и ID   след адреса.
Според мен не би трябвало да има проблем.

# 597
  • София
newsm78 Откога името на Иванка Вълчева не трябва да фигурира на поръчката? Току-що пуснах поръчка, влязох в сайта на Смарт-а и ... изненада, само моите имена трябва да фирурират  Tired Дано да няма проблем  Rolling Eyes

Има  и още нещо :

3 Rue D Aubure pour SD, id (номер на клиент в нашия сайт). Peace

И защо трябва да е в адреса № , а не в имената ?

# 598
  • Къде ли не
newsm78 Откога името на Иванка Вълчева не трябва да фигурира на поръчката? Току-що пуснах поръчка, влязох в сайта на Смарт-а и ... изненада, само моите имена трябва да фирурират  Tired Дано да няма проблем  Rolling Eyes

Има  и още нещо :

И разбира се отново не са си направили труда да информират клиентите си за промените! Аз чакам 4 завивки с тях и то ще стане за море докато дойдат! Е.....ти аматьорите!

# 599
  • София

Има  и още нещо :

И разбира се отново не са си направили труда да информират клиентите си за промените! Аз чакам 4 завивки с тях и то ще стане за море докато дойдат! Е.....ти аматьорите!
подобряват организацията на работа  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт