От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 485
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Какво става с превозвачите от Франция? Реално имат много работа, а все нещо не случваме на добри. Няма ли желаещи да печелят от нас?
Пак нерви, а уж на намаления се радвахме този месец - сега ще избеснеем докато си вземем нещата в края на май...

# 601
  • София
Какво става с превозвачите от Франция? Реално имат много работа, а все нещо не случваме на добри. Няма ли желаещи да печелят от нас?
Пак нерви, а уж на намаления се радвахме този месец - сега ще избеснеем докато си вземем нещата в края на май...

Мда, жилетката ми, която трябваше да дойде март месец ще си я нося след 5-6 месеца  Crazy

# 602
  • Пловдив
имам една поръчка от франция, само, че не с доставчик, ще ми я прати приятелка от париж по пощата, в момента и двете сме си в България, как да разбера колко ще ми излезе по френската поща до българия, някаква идея? става дума за 5 детски дрехи, предполагам не повече от 1.5 кг-2кг  с опаковката.
гледам chronopost цени от рода на 30 евро с класическата доставка, еми...ще я чакам май да си дойде лятото, ако няма по-евтино от рода на 5 евро!  Laughing

# 603
  • София
Ле ле е е какво става с тия хора, защо така се излагат  ooooh! а предстоят летни намаления, ами тогава какво ще правят, тоест ние зимата ли ще си получаваме поръчките от летните намаления, както сега пролетните дрехи ще си ги носи ме на есен. Но пък за детските неща нямам думи #Crazy

# 604
Francetobg:
Пристигнали на 26.04.2012
Всички пратки ще бъдат обработени утре. Поради предстоящите празници и почивните дни на Български пощи и Еконт, пратките за клиентите ни от другите градове ще могат да тръгнат в първия работен ден след празниците  02.02- сряда. Всички клиенти, които имат пратки в този курс ще получат персонални е- мейли в сряда 02.02.2012. Клиентите ни от Русе ще могат да вземат пратките си на 27.04 петък от 16.00ч- 18.00ч.Следващ ден за раздаване ще бъде 02.02 сряда.
На всички наши клиенти желаем изпълнени с много слънце и радост празнични дни!

Read more: http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

# 605
  • Бургас
Ще имаме мейли чак на 02.05.?!  Shocked

# 606

Когато пуснат пратките - тогава ще пратят......Има 4 почивни дни....

# 607
  • Бургас

Даммм, ясно. Хайде и на това да се възмутя... Чак на 02.02.?!  Rolling Eyes
Както и да го смятам, прекалено много време. И добавка - лъжата за миналия курс, която още ми държи влага.

За пореден път се заричам, но явно този наистина ще е последен - край с френските превозвачи!  Wink

# 608

Даммм, ясно. Хайде и на това да се възмутя... Чак на 02.02.?! Rolling Eyes
Както и да го смятам, прекалено много време. И добавка - лъжата за миналия курс, която още ми държи влага.

За пореден път се заричам, но явно този наистина ще е последен - край с френските превозвачи!  Wink

За кое 02.02. не разбрах? Явно утре ще ги приготвят и в първия работен ден след почивните дни - ще ги пуснат. Мисля си - и да ги пратят утре - де факто може би ще тръгнат пак на 2.5. newsm78....Кофти с тези празници - април месец празници, разминаване на Великден по католическия и по православния календар, сега пак се натрупват дни около Деня на труда - то мина цял месец само в празници, за съжаление ooooh!........

# 609
Направиха си хууууубава почивка за Великден, сега си удължават и тези почивни дни.А за всички други утре си е работен ден...пощите и Еконт също работят.НЕмам думи!

# 610
  • Бургас
Е, добре де, грешка - 02.05.  Peace

Ако имаше възможност утре да ги изпратят, то в събота щяха да пристигнат. Но, уви... На мен ми се изчака чакането, а и лъжи и глупави обяснения не понасям и не приемам.

# 611
Е, нали поне са в България и е въпрос на празници да ги получим.
Мрън-ът може да е за тези, дето ги няма от колко краища на седмици...

# 612
Ако имаше възможност утре да ги изпратят, то в събота щяха да пристигнат. Но, уви... На мен ми се изчака чакането, а и лъжи и глупави обяснения не понасям и не приемам.

Мен лично ми е все тази кога ще ги пуснат, защото и утре да ги пуснат - нашата поща в събота не работи. А и не се знае в предпочивен ден как ще тръгнат от Русе пратките........

Е, нали поне са в България и е въпрос на празници да ги получим.
Мрън-ът може да е за тези, дето ги няма от колко краища на седмици...

Peace Peace Peace

Чакам поръчка от 8.4. - тръгна на 16-ти от ЛР......И поръчка от 22.03., която тръгна от ЛР на 03.04. Та.....чакане, чакане, чакане.......От всички проблеми с посредниците ми се отне радостта от он-лайн пазаруването.......Това е основното.....Сега за 1-2 дни - вече ми е все тази честно дали ще дойде в събота, вторник, сряда, четвъртък......Да дойде пък, за по-натам ще го мисля вече......

# 613
  • София
ееееееее, хайде де, това малко прилича на заяждане - ние кротко си чакаме пратките от средата на март, не ви ядосваме, нали  Mr. Green

# 614
  • Бургас
Дзверче, а моите от кога мислиш, че са?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт