От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 463
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, нали поне са в България и е въпрос на празници да ги получим.
Мрън-ът може да е за тези, дето ги няма от колко краища на седмици...
това имах предвид Peace

# 616
Е,радвайте се,че ще си ги получите все пак.Аз за първи и последен път сменям превозвача.Сега съжалявам,че се доверих на Смарт-а и даже не знам дали моите неща изобщо ще дойдат.Според мен "Франсето"като превозвачи са много по-коректни и по-точни от "Смарт".Това е мое лично мнение,въз основа на двегодишното ми пазаруване чрез превозвачи,не ангажирам никой с него. Peace

# 617
  • София
Лелееее,колко мрънкане ,че ще си получите пратките след 4 дни по независещи обстоятелства от Франсето. Whistling

Защо ли нямаше толкова недоволни и от СД ,че чакаме пратки от м.март ,а стана почти м.май ? newsm78

# 618
  • София
Защо ли нямаше толкова недоволни и от СД ,че чакаме пратки от м.март ,а стана почти м.май ? newsm78
Мисля преди 2 страници имаше точно недоволни от СД. Но като цяло, при тях останаха най-търпеливите,те от край време имат пропуски в курсовете Peace .

# 619
  • София
Мисля преди 2 страници имаше точно недоволни от СД. Но като цяло, при тях останаха най-търпеливите,те от край време имат пропуски в курсовете Peace .

Мислиш ли ,че не съм прочела мненията за СД ?

Представи си само ,че ситуацията бе с Франсето - да няма курс м.Април - вече да сме в нова тема. Peace

# 620
  • Бургас
И? Какво от това?

Видно е, че ни единият презвозвач става за нещо, ни другия.  ooooh!

# 621
  • София
Леле, права си Теди ooooh!
Два мрън-а от мен, два от някой друг и се приключи със Смарта. Ама като чета, че има и мрънкащи при Франсето...нали камиона е тук? Все ще ги вземете.
Много, много се надявам в евентуалния курс на СД да натоварят всичко. И съвсем не ми е ясно, как точно в понеделник ще се случи това, де. То, цяла Франция ще е в подготовка за най-големите им традиционни синдикални стачки на 1-ви май. Нещата не че замирисаха, а направо вонят вече. И тия 12 процента да си ги.....не ми позволява възпитанието Sick
И да не го приемете като мрън под сурдинка, подчертавам, че е чист бяс от моя страна Rage

# 622
Тедичка, честит ти нов аватар  Hug представих си това коте как иска обяснения от превозвача и направо съжалих последния  Hug

Много неприятна ситуация се получи със СД, искрено ви съчувствам  Hug

Ако ще се появява трети превозвач, то задължително да предоставя информация на клиентите си за пристигналите пратки на фр.адрес  Naughty Ако и сегашните 2 подновят тази услуга ще съм много спокойна и няма да се чудя - да пускам ли диспут или не, да чакам ли още седмица, че може и да пристигне поръчаното  Tired имам поръчка от 21.3., сега пристигна само подаръчето, чакам Tired

# 623
  • София
От Франсето!

Пристигнали на 26.04.2012
Всички пратки ще бъдат обработени утре. Поради предстоящите празници и почивните дни на Български пощи и Еконт, пратките за клиентите ни от другите градове ще могат да тръгнат в първия работен ден след празниците  02.05- сряда. Всички клиенти, които имат пратки в този курс ще получат персонални е- мейли в сряда 02.05.2012. Клиентите ни от Русе ще могат да вземат пратките си на 27.04 петък от 16.00ч- 18.00ч. Следващ ден за раздаване ще бъде 02.05 сряда.
На всички наши клиенти желаем изпълнени с много слънце и радост празнични дни!

# 624
  • София
От Франсето!

Пристигнали на 26.04.2012
Всички пратки ще бъдат обработени утре. Поради предстоящите празници и почивните дни на Български пощи и Еконт, пратките за клиентите ни от другите градове ще могат да тръгнат в първия работен ден след празниците  02.05- сряда. Всички клиенти, които имат пратки в този курс ще получат персонални е- мейли в сряда 02.05.2012. Клиентите ни от Русе ще могат да вземат пратките си на 27.04 петък от 16.00ч- 18.00ч. Следващ ден за раздаване ще бъде 02.05 сряда.
На всички наши клиенти желаем изпълнени с много слънце и радост празнични дни!

Много е трудно да се прочете 1 стр.назад и да се види ,че тази информация вече я има. ooooh!

Тедичка, честит ти нов аватар  Hug представих си това коте как иска обяснения от превозвача и направо съжалих последния  Hug

bouquet

# 625
Здравейте !
Това ли е последния актуален адрес на Франсето:
№ ET RUE: 8 RUE ROBERT MOINON
№ APT, ETAGE: MTLS
BATIMENT: ZAE
CODE POSTAL: 95190
?

# 626
  • София
Здравейте !
?

Да.  Peace

# 627
Здравейте !
?

bowuu

Да.  Peace

# 628
  • София
Това е мое лично мнение,въз основа на двегодишното ми пазаруване чрез превозвачи,не ангажирам никой с него. Peace
newsm78
Аз преди 2 години кротко си пазарувах само от ЛаРедут.фр единствено с доставка до България, но ти явно си доста по-опитна, щом още тогава си ползвала услугите на неподозиращи за бъдещото си съществуване превозвачи от Франция.   Thinking

Чета и не вярвам на очите си. Делим ли нещо? Не е ли тук мястото за споделяне на проблеми с цел по-бързото и по-качественото им разрешаване? Нали идеята на форума е взаимопомощ = да си помагаме взаимно?  Rolling Eyes Идеята на тази тема все повече започва да ми прилича на взаимопречене  = да си пречим кой колкото и с каквото може.  ooooh!  Колкото по-бързо се осъзнае, че всички, които пазаруваме от френски сайтове, сме в един кюп без оглед на това кой превозвач на покупките си използваме, толкова по-бързо слабите места на тази нелека задача ще се изчистват, а процесите и на поръчване, и на получаване ще се развиват и усъвършенстват. Или най-малкото такова е моето идеалистично мнение. И аз не ангажирам никого с него.  Peace

# 629
  • София
mimiska, Славея може да има предвид, изобщо пазаруването й с посредници и превозвачи Peace
Права си, че всички сме в кюпа. Истината е, че все по-трудно ми става пазаруването от Франция.
Постът ти звучи, както сама казваш - идеалистично, което за съжаление нищо не може да промени. Ние няма да променим превозвачите, както виждаме си веят байряка и им е все тая.
Не може да чакам близо 2 месеца да получа нещо, при все, че разумните им срокове са до 10 дни. За Бога, поръчката ми от Китай ще дойде преди тези от Франция! Не може да нямам яснота за пратките на техен адрес, кога ще ги получа и т.н. Очаквам 4 подаръка, като пак подчертавам, че поръчките са пуснати с месец и нещо в аванс преди събитието. Но, да не влизам излишно в драми.
Фактът, че превозвачите делят малък пазар( няма място за сравнение с английските такива), не знам защо, но ги кара да го дават мега лежерно. Двама са и това е основния проблем. Въпреки че ползвам единия, давам цялото си ти "по-добро" мнение за другия. Регулярността на курсовете е определяща в този случай.
Знам само, че цяла ми тръпка в пазаруването от ЛР започва да гасне, тлеят още чувства, но ми е все по-трудно да ги поддържам Wink

Общи условия

Активация на акаунт