В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 790
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, Ема Hug Hug
Аника, честит 7-ми месец на сладкия Коко Hug Hug Heart Eyes Жив и здрав да ви е, а на теб пожелавам много скоро 2 черти Hug
Рокси, честити розови гащи
desitkad, дано гъбите ги няма Praynig

# 406
Добре дошла mmmmm ,и да не се задържаш много в тази тема.
Аз ползвам Clear Choice 8 броя за овулация ,и една касета за бременност доволна съм.
Струва 7 и 50

# 407
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Привет прекрасни,
на всички не/чакащи  Praynig Praynig Praynig,
Толинка, палчета за аминото (и за резултатите от нея)  fingerscrossed
Бени  fingerscrossed за прегледа, дано всичко да е наред  Hug
Роксана честита ви мадама  bouquet (и аз искам, да ми станат двечки  Laughing)
Аника честита 7-ма месечинка и успех в шоуто, аз гледам "Шоуто на Слави", ще те чакам с нетърпение  Peace
Рали-Пали успех за утре на прегледа, но и пак да не се види няма да се плашиш въобще, вече имахме такъв случай на Тиквето, с обърната матка и на вагинален ехо много късно се показа, така че  Peace Peace  Hug

Аз вече съм  Sick Sick Sick

# 408
Добре дошла mmmmm ,и да не се задържаш много в тази тема.
Аз ползвам Clear Choice 8 броя за овулация ,и една касета за бременност доволна съм.
Струва 7 и 50

Благодаря! Ще ги пробвам.

# 409
  • Сливен
Плодче, Петеса , благодаря и на вас  Hug Петеса, на теб ти пожелавам да ти се сбъдне желанието за още едно момиченце  Hug

# 410
Mmmm,  welcome Като ти видях ника се сетих за една песен, която се казва така Simple Smile
Момичетата тук препоръчваха точно Oview, аз също другия месец мисля да си взема, че уж го усещам това О, ама май не навреме. Дано скоро се похвалиш Simple Smile
Ралица  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за утре, сигурна съм, че всичко ще е наред.

# 411
Аника ... малко на патерици, но честити седем месеца на Коко  Hug

Златенце ...браво за лелката, само си мисля, че може би цикъл около 30 дена е по-добре отколкото 24 -25 дена  Peace Нека следващия месец да е ваш  Hug

На всички без лелки ... дано не ги видите скоро  Praynig Hug

Бени   Praynig Hug

Прегръдки на всички  Hug

# 412
Здравейте момичета! Благодаря ви, `за подкрепата. Аз в събота не издържа и отидох на частен преглед гледаха ме с вагинален ехограф и видя сакче с жълто тяло без ембрион още. По ехограф съм 6г.с., щях да ви пиша но понеже чакам утре прегледа при моят доктор и силно се надявам той да ми каже добри новини. Имам му вяра поне за сега и не смея нищо да мисля, само се моля всичко да е наред и ще ви пиша.  Praynig Сега като си помислих пак се разтреперах.
Момичета всички сте страхотни и ми вдъхвате много кураж  newsm51. Чакам с нетърпение следващи те положителни тестове. Март месец е прекрасен за една нова бременност и накрая с коледен подарък  ylinfant

# 413
Рали, успех утре, аз и при трите бремености отидох доста късничко на доктор към 7, 8 седмица, за да е по-сигурно какво се вижда, да не треперя излишно!
Аника, поздравления за порасналия Коко!

# 414
Здравейте момичета,
Ммммм добре дошла,
Бени,Рали  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Нареждам се на опашка за мартенските двучертичкови тестчета Hug

Лека вечер и много с  luvbed  кс.........

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 18:35 от Витлиемка

# 415
  • Sydney
mmmmm Добре дошла Simple Smile
palica стискам палци всичко да е наред  Praynig Hug
Аника_Б Честит рожден ден Simple Smile и 7-ми месец на малкия сладур Simple Smile
Благодаря за стиснати палци Simple Smile  Hug Аз обаче пак влизам в болницата...  Rolling Eyes
Хубава вечер Simple Smile

# 416
Бени, защо има ли нещо притеснително или за всеки случай! Дано всичко да е наред! Hug

# 417
здравейте момичета  Heart Eyes
бени дано всичко е наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
аника б да е жив и здрав Коко и да расте послушен Heart Eyes
палица fingerscrossed за прегледа утре
златенце нали знаеш какъв отбор сме за другия месец.... тея лелки ако знаеха колко сме много щяха да избягат толкова далеч , че 9 месеца да не могат да се завърнат Mr. Green

# 418
Чета виииии!При мен нищо интересно,аз и затова не пиша,но ви чета непрекъснато.Чакаме си резултата от спермограмата в четвъртък и това е.На всички желая много  положителни тестчета. и никакви лелки повече!

# 419
Здравейте миличкиии,

Рокси, честити ти розовки гащи! да са ти живи и здрави!
Рали, стискам палци   Praynig
Бени, и на теб късмет, мила, щом трябва ще лежиш, заслужава си! Стискаме ти палци  Praynig Praynig Praynig
Прахче, харесва ми новото ти име. Дано ти донесе късмет и скоро да ни ръсиш с прах Wink

Мина и моя ХУЗК, всичко с тръбите ми е наред, което много ме успокои. Болеше ме и дори ми падна кръвното и щях да припадна, като тръгнах да ставам, но ми донесоха вода, полежах още малко и се осеферих  Grinning Имах 2 доминантни фоликула около 13 мм в двата яйчника и док вика "ето сега ще забременееш с близнаци, искам те другия месец с положителния тест"  Grinning Обнадеждих се да ви кажа, към четвъртък ще действаме и дано този месец стане. Док каза да се успокоя и ако не става ще пробваме с инсеминация. Та така...
Прегръщам ви силно и стискам палци за нечакащите и всички, които се нуждаят  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт