В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 790
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Яжке, и аз в момента съм изпаднала в това "срамно състояние". Вчера лелката ме навести и така си поревах, още ми се плаче, ама стискам  Hug След повече от година и половина борба и преживени два миседа съм на ръба на силите си Embarassed

# 451
Яжке, ми ако те ритна по дупето! Нямала да пише!  Rolling Eyes Всички сме имали нашите прекрасни моменти, мила, недей така! Разбирам те напълно за това с историите на шефа ти, защото аз имам приятелка, която не понася сина си и се държи с него като с добитък, но е бременна, въпреки, че не искаше това дете и се криеше от мъжа си, за да не разбере кога е в О...да не би да стане "белята", както тя казва. Сега всеки път като я видя ми се говори, че е станало случайно, че се е напила и хич не е мислила к'во прави  Shocked Shocked Shocked ...всичко това при положение, че аз имам вече 3 аборта и правим всичко по силите си за четвърти път да забременея и износя и тя знае всичко това. Аз обаче й отговарям с една такава Зузешка великолепТна усмивка...леко телешка и си казвам, че не може Господ да ми е толкова сърдит и да дарява хора, които не искат деца с такива, а нас да ни обрича да драпаме с години за това. Та така...вярвам, че Дядо Господ ще подаде и на нас ръка и ще ни дари с рожбички Wink само търпение трябва...и много здрави нерви! Така че недей да хабиш твоите за глупости, че после като се пръкне малкото Яженце ще те видя к'во ще правиш  Wink Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Айде и аз да кажа, че вчера ми дойде...и какво от това? Има и други месеци  Mr. Green

# 452
Яжке, съвсем нормални ми изглеждат чуствата ти. И аз бях достигнала до такъв етап преди първото ми дете, защото с мъжо 7,8 години трябваше да отлагаме забременяването, защото все имаше някакви житейски проблеми и като чуех за истории подобни на тази за шефа ти, полудявах. Аз лично тези неща ги приемам като изпитание през, което трябва да премина. Важното е да не губиш вяра, надежда и борбеност и  ще дойдат по-добри времена! Hug

# 453
Всеки има своите изпитания в живота.
Както се казва не трябва да се гледа в чуждата паница,защото е много лошо.
 Господ знае на кой, кога и колко да даде .
Баба Яжка ,успокой се в момент в който най малко очакваш и твоето чудо ще стан
е.

# 454
тъй като е тръгнало на лели да рекна и аз, че все още я чакам мойта, мъчи ме ПМС и смятам да глътна един аспирин, да си взема горещ душ и ако ще иде да побърза, че както ММ ми казва пак съм "таралеж на кълбо" Mr. Green
като че ли още някой НЕчакаше за тези дни newsm78...който и да е  Praynig  

# 455
Привет, сладуркиии  Hug
Имам си нет, ухаа, нямах няколко дни и бях в информационно затъмнение  Mr. Green Пишех от телефона, ужасно е с него,  Laughing
Та сега какво се случва тука...
Значи, много се изложихте за 24, амаха, нека месец март е вашият месец, милички  Praynig
ЯЖЕ, скъпа няма да мислиш така, ти си прекрасен човек, срещала съм и аз такива семейства и съм се чудила как може да има такива ситуации, жалко, че при някои става по-трудно, но аз съм сигурна, че ти ще упееш, мила, вярвай в това и без такива мисли, вглеждай се в най-малките неща, които те радват и заобикалят, радвай се на всеки миг, дори и не успяла за момента това те прави по-силна, по-мъдра и като настъпи най-щастливият миг ти ще си тази, която ще бъде най-щастлива, най-подготвена и ще оцениш този момент по достойнство  Hug
Блонди, стискам палчета за първи, нали тогава беше  Hug
Мецинка, кога ще си починеш ти? Ама много работа имаш  Hug
Фейтинка, тука съм мила, ехоуу, чакам  Hug
Хубава вечер на всички ви  Hug  Hug  Hug
П.П. Тота, горе главата!
Зузинка, мисля, че през март стават най-много бебета, гуш.
Йори, айде пък да не идва!

# 456
Фейтинка, тука съм мила, ехоуу, чакам  Hug

Айде и обещания от мене прашуляк  Mr. Green ... Специално за теб, с пожелание в най-скоро време да сбъднеш мечтата си мила  Hug

Пожелавам от сърце и на всяка една бъдеща мама в тази тема да сбъде СКОРО мечтата си  Hug

Прегръщам ви силно  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 457
Въх!  Mr. Green Heart Eyes (Деси, изпреварих те  Blush  Heart Eyes Hug)

# 458
тук съммммм  newsm79 мерсиии  Hug
Ах ти Зузке, ама аз пуснах прахосмучката, хи-хи

# 459
тук съммммм  newsm79 мерсиии  Hug
Ах ти Зузке, ама аз пуснах прахосмучката, хи-хи

Ще има още ... и да знаете, че е много заразен ... и евентуално розов  Mr. Green
... но както казва мъж ми ... То ще реши какво ще бъде като порасне  Joy Joy Joy

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 460
Важното е да е здраво и всичко да е ОК, Фейти!  Hug

# 461
Да най-важното е да сте здрави Фейти, мерси мила, еххх, от кога не сме прахосмучели  Mr. Green  Hug

# 462
Ние не сме господари на чувствата си... Можем да контролираме мислите, но не и чувствата... Понякога чувствата ни са толкова силни, че обгръщат мисловния процес и злобата, зависта, горделивостта, и други подобни лоши мисли ни превземат.... Хубавото им е, че с времето замират.../стига да не станат начин на мислене  Twisted Evil/
Така, че спокойно...
Ще ви дам пример, който е извън всякаква хуманност и по-скоро абсолютно психо случай, който просто ни остави без думи....
Скрит текст:
Преди няколко месеца френско семейство напъхало малкото си дете /бебе/ в пералнята и я пуснали да работи, резулата е ясен  Sad...По-голямото дете обяснявало после, че това бил един от методите за наказването им....
Случаи всякакви... Както някой по-горе каза, нека не гледаме в чуждата паница, това ще ни избави от лошите мисли  Peace

# 463
Йори, май е по-добре без аспиринчето, че знаеш ли все пак може да се е отказала да идва лелята!

# 464
  • В градината...
Яже, олекна ми! Пък си мислех, че само аз изпитвам таквиз срамотни чувства  ooooh! ooooh!
Тука все такива сме се събрали май, безсрамници  hahaha
Като те четях, си мислех, че няма смисъл да описвам своето състояние, защото ти си направо еталон - направила си пълен и подробен анализ и оценка на откачената ситуация, в която се намираме. От там си извела онези съждения и умозаключения, които ден и нощ блъскат главите на почти всяка от нас. Обаче! Я за малко да си представим, че я няма тази тема, че ни няма нас, тогава, на кого всъщност ще ги разправяме тези и кой ще ни вземе за нормални  newsm78 На фона на този свят, в който деца и майки не се понасят, нашата кауза изглежда като детски наивен филм. Така че, поне не бива да се отказваме да пишем и да споделяме /макар че аз не съм добър пример в това отношение/. Излей си душата, пък все ще се намери дружка в същото състояние и ще подхване припева   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт