Операция на миома!Молба за съвети

• 317 587
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Шарки,да,сега разбрах.
А,за снимката при Шефкетова е трябвало да им вдигнеш скандал и лев да не даваш за нея.

При диагностично лапаро ще се видят как са нещат при теб,ти си знаеш.Пожелавам ти здраве,а защо не и една голяма изненада  Hug
Аз едвам дишах, беше ми много лошо под рентгена, само до скандал ми беше, после много внимавах с Шефкетова, не мисля, че професионално е на равнището на Персенска и Стаменов, не съм я назначавала аз в Надежда...най-забавна ми беше санитарката, дето ме квасеше със студена вода за да не колабирам по време на снимката:"Сигурно Господ иска да ти каже нещо, може би не трябва да имаш още деца..."

Повече нищо няма да правя...5 пъти обещавах на мъж ми, че това ни е последния опит, и не си спазвах обещанията, повече не...Ако стане законно СМ, ще се опитам, но друго не.

# 436
  • планетата Земя
Супер неадекватна реакция от страна на санитарката.
СМ може би стане легално,но не и скоро

# 437
  • София
Супер неадекватна реакция от страна на санитарката.
СМ може би стане легално,но не и скоро
Joy Joy Joy имам още 14 години докато стана на 60 г., да се надявам да съм жива дотогава...

# 438
  • планетата Земя
Joy Joy Joy имам още 14 години докато стана на 60 г., да се надявам да съм жива дотогава...

Joy
Важното е,че не губим чувството си за хумор  Hug

# 439
Момичета,аз бях със субсерозна интрамурална на задната стена на матката, 5 см. След коремната операция нямах проблеми. Може би зависи кой я прави. И не са ми отваряли матката, а са я изрязали от стената.

# 440
  • София
Карамелиа потърси друго мнение на специалист!Не може да ти казват че си за коремна операция защото не си раждала-абсурд! Аз също не съм раждала и съм оперирана лапароскопски."Уговорката " ни с доктора беше:започваме лапароскопски но ако не се поддаде на "обработка" или кървя много минаваме на коремна.За справка моите миоми бяха 2 интрамуларни  диагностицирани /7 см и 4 см/в последствие се установи че имам още 5 бр субсерозни/ станаха общо 7/и  всички са оперирани лапароскопски.Успех! Simple Smile

# 441
Здравейте момичета, и на мен ми предстои коремна операция на миома. Имам 3 броя, от които знам със сигурност, че е едната е от външната страна на матката /субсерозен тип/,но за другите не разбрах д-р. Това, което се вижда на УЗ е, че са с размери 4, 3,5 и  2,5 см. Според това, което изчетох по темата не са чак толкова големи, и не мога да разбера защо ме пращат направо за коремна операция, и защо не може чрез лапаро. На 37 години съм и не съм раждала, имам 2 неуспешни опита ин-витро. Моля дайте съвет. Пациент съм на клиника "Надежда" и ми предлагат там да ме оперират, но това ме притеснява направо да ме режат, и се чудя какво друго мнение да търся.

# 442
Отиди при специалист в областта за второ мнение,че и за операцията...или при Божидар Славчев или при Горчев във Плевен.

# 443
  • планетата Земя
Отиди при специалист в областта за второ мнение,че и за операцията...или при Божидар Славчев или при Горчев във Плевен.

Горещо подкрепям

Клиника по репродуктивно здраве или раждане не могат да са толкова добри в операцията на миоми.Не бих им се доверила

# 444
Мен ме оперираха коремно от 4 субсерозни миоми в клиника "Надежда" преди един месец. Към момента съм много доволна, възстанових се много бързо, изписаха ме на 5 -ти ден. Операцията ми я направи д-р Еленчев - онколог, работи и в Плевенската болница заедно  с проф. Горчев. Напълно им се доверих, не съм търсила друго мнение. Д-р Еленчев е специалист точно в тази област - гинеколог-онколог - златни са му ръцете. Горещо ти го препоръчвам!
Успех и много късмет!

# 445
Мен ме оперираха коремно от 4 субсерозни миоми в клиника "Надежда" преди един месец. Към момента съм много доволна, възстанових се много бързо, изписаха ме на 5 -ти ден. Операцията ми я направи д-р Еленчев - онколог, работи и в Плевенската болница заедно  с проф. Горчев. Напълно им се доверих, не съм търсила друго мнение. Д-р Еленчев е специалист точно в тази област - гинеколог-онколог - златни са му ръцете. Горещо ти го препоръчвам!
Успех и много късмет!
Много благодаря, даде ми малко кураж. Писах ти на лични за още малко подробности, ако е удобно.
Още веднъж благодаря!  bouquet

# 446
fiona76, довери се на д-р Еленчев. След 6 месеца ще си се възстановила и ще имаш успешно забременяване.

# 447
Благодаря за инфото. Вчера бях на среща с д-р Персенска и ми обясни подробно за какво става въпрос, и защо се налага коремна, а не лапоро. Така, че след 17 дни съм на операция. Реших да се доверя на специалистите в клиниката и да не се лутам по други лекари и клиники. Тук се чувствам спокойна, а и д-р Персенска каза, че ще е на операцията. Най-вероятно ще ме оперира доктор Еленчев. Надявам се всичко да мине добре. Simple Smile

# 448
И защо се налага коремна операция а не лапаро?

# 449
  • планетата Земя
И защо се налага коремна операция а не лапаро?

Да,защо наистина
д-р Еленчев е супер.Оперира и в Плевен.Дано той да ти прави операцията

Общи условия

Активация на акаунт