Операция на миома!Молба за съвети

• 314 892
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А твоята преди детето ли беше, или след?

След.Имаме зелена светлина за бебе.Ако стане,ще видим как ще изкарам бременността
При мен до момента всичко е нормално.Simple Smile

# 601
Записвам се като още една пациентка с емболизация на утеринните артерии - това съм аз. При това е сигурно, че нямам други миоми, освен тази, за която отидох. Да, ще се разбере след още пет месеца дали се е свила "драматично", както очакват, но пък не съм претърпяла операция, а две боцвания на артериите под упойка, от които дупчици и следа нямаше след десетина дни. Иначе правят ЯРМ преди интервенцията, за да са сигурни какво ги очаква. Много ме беше страх от операция, нищо че имах вече записан ден при Горчев. И с такъв кеф се обадих да я отменя ...

# 602
  • София
Записвам се като още една пациентка с емболизация на утеринните артерии - това съм аз. При това е сигурно, че нямам други миоми, освен тази, за която отидох. Да, ще се разбере след още пет месеца дали се е свила "драматично", както очакват, но пък не съм претърпяла операция, а две боцвания на артериите под упойка, от които дупчици и следа нямаше след десетина дни. Иначе правят ЯРМ преди интервенцията, за да са сигурни какво ги очаква. Много ме беше страх от операция, нищо че имах вече записан ден при Горчев. И с такъв кеф се обадих да я отменя ...
Стискам палци всичко да е наред! И аз мислих за този метод, но четох научни публикации, че не бил ефективен. Надявам се при теб да подейства!

# 603
  • София
Момичета влизам да попитам, колко време се стои в реанимация, знам че е относително разбира се?

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:44 от КАРЧЕВА

# 604
  • планетата Земя
Карчева,зависи от практиката в болница и състоянието на пациента.Пиши къде е оперирана,за да могат да се включат пациентките на тази болница по-конкретно
Аз бях в реанимация 1 нощ-коремна операция,Св Марина,Плевен.Лапароскопиите стояха няколко часа в реанимация

Пожелавам скорошно възстоновяване на племеничката ти  Praynig

# 605
  • София
Оперирана е в Майчин дом. Операцията е коремна разбира се,поради състоянието й.
Благодаря ти!

# 606
  • София
Оперирана е в Майчин дом. Операцията е коремна разбира се,поради състоянието й.
Благодаря ти!
Аз също бях 24 часа, но бях в Шейново. Моята операция също не беше лека. Странно, защо 3 нощи ще я държат????

# 607
Два дни ме държаха в реанимация , нямаше усложнения , малко температура, но не беше кой знае какво-Втора градска.

# 608
  • София
Явно си е до болница  newsm78

# 609
  • София
.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:44 от КАРЧЕВА

# 610
  • планетата Земя
Карчева,ако има живото застрашаващ проблем,ще ви кажат.Не са ви казали такова нещо,нали?Значи няма такъв проблем.Държат я под наблюдение.Явно е била тежка операция.Принципно тези операции не са летален изход.Да кажем,че първата нощ е критична при всяка операция.Но аз съм сигурна,че всичко ще е наред

# 611
  • София
Дай Боже, всичко да е наред и утре да имам добри вести.Благодаря момичета!  bouquet

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:45 от КАРЧЕВА

# 612
  • София
Може да е загубила повече кръв. Но миоми и кисто наистина се водят леки операции.

# 613
Момичета влизам да попитам, колко време се стои в реанимация, знам че е относително разбира се, но племенницата ми я оперираха днес, махнати са много кисти и миоми, една от която беше доста голяма.Слава Богу, доктора спаси матката, нищо не е махал от органите, но е казал че поне 3 дни ще бъде в реанимация.Притеснено ми е, кога отминава критичният период и ще можем вече да се успокоим всички?
В реанимацията се седи само докато се събудиш Simple Smile след това те връщат в отделението  Peace
И не се притеснявай от това, че щели да я оставят 3 дена- просто искат да я наблюдават  Peace
И за какъв критичен период става дума Simple Smile След като се е събудила и няма усложнения и жизнените показатели са в норма, то няма и критичен период.

# 614
  • планетата Земя
Карчева,как е племеничката?

Общи условия

Активация на акаунт