Операция на миома!Молба за съвети

• 317 711
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
  • България
ina74, благодаря за отговора! Вчера си сложих профенид, но нямаше ефект. Днес ще опитам с аулин или солпадеин.

elica_2007, аз бях решила да си направя изследванията предварително и личната ми ги назначи безплатно-кръв, урина, ЕКГ. Като постъпих в болницата ми направиха допълнително още, тъй като се оказа, че не бяха пуснати всички необходими изследвания, включително ново ЕКГ, защото искали да е непосредствено преди операцията, а моите изследвания бяха правени 4 дни преди операцията. Така че, според мен е по-добре да си направиш всичко в болницата.

# 256
Задължителна част от изледванията преди операцията ли е вземането на влагалищен секрет(защото все още съм в цикъл Embarassedи незнам дали ще е приключил до четвъртък)
Друго, което исках да ви питам е дали за в болницата трябва да нося превръзки,всмисъл дали след лапарото има кръвотечение, и ако да от кой да взема- нормални или от тези за родилки?
Извинявам се, че ви затрупвам с куп тъпи въпроси, но датата ми наближава и все се досещам за нещо, а за притеснението направо няма да говоря Cry

# 257
  • България
Не са ми искали влагалищен секрет, но аз си бях направила, за да съм спокойна.

Относно превръзките - нормални ще ти свършат работа, може и нощни да си вземеш, за всеки случай. Не помня да съм имала някакво силно кръвотечение след лапарото, но зависи и какво точно ще правят по време на операцията.

# 258
На мен ми взеха секрет на 4-тия ден от цикъла (все още имах кървена) не се притеснявай за това. Освен това съвсем не на всякъде го искат.
Аз си носех превръзки, но не съм ги ползвала.

# 259
  • София
Здравей Тортичка!Профенида ми го вливаха непосредствено след операцията само за 2 дни престой в болницата .Но както и по рано писах не ме е боляло изобщо и не съм пила нищо друго обезболяващо

# 260
  • България
Здравей Тортичка!Профенида ми го вливаха непосредствено след операцията само за 2 дни престой в болницата .Но както и по рано писах не ме е боляло изобщо и не съм пила нищо друго обезболяващо
Сега пък се появиха болки, като при болезнен цикъл. Взех аулин и изчезнаха, но болката в ляво - не. Започна да ме притеснява да не би да е някакво усложнение. Усеща се като усукване, въртене, тъпа болка, не е режеща. Появява се докато съм права, рядко докато съм в леглото.

# 261
  • София
Еми ходи на лекар де. Какво го мислиш толкова. Все пак си е операция. Аз на твое масто щях да ходя. Аз бях с коремна операция не лапаро и не съм имала никакви болки., освен при раздвижването де.

# 262
  • София
Тортичка след като имаш дискомфорт и болка потърси мнението на опериращия те лекар.

# 263
Аз пък мисля е нормално, не се шашкай. За твое успокоение може да те видят, но не вярвам да е нещо притеснително.

# 264
Здравейте аз се чух с доктора и ми каза, че процедурата била следната вземам направление от личната за хоспитализация и с него и сумата за операцията отивам в болницата(така щяла съм да спестя плащането на изследванията, които били около 70лв.) и почвам изследванията и когато взема резултатите на другия ден отивам при анестезиолог
Каза ми да си купя X-prep и да го изпия на предния ден в 2ч.  с 3литра вода, а в 4 същия ден трябва да съм в болницата и затова се чудя неможе ли да го изпия малко по-рано за да не се появи ефекта му  по пътя, то всъщност след колко време се проявява действието му, а и цялата опаковка ли трябва да изпия, то всъщност таблетки ли е сироп или прахче?

# 265
Другата седмица и на мен ще ми я махнат тази гад  Mr. Green Само малко се зачудих...Доки-то ми каза да започна да пия Логест 1-2 дни след началото на цикъла и от днес ги почнах. Обаче не се ли влияе миомата от хормоните, съдържащи се в хапчето? Няма ли да нарасне? Взех да се филмирам вече ooooh!

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 20:50 от eva_dox

# 266
 eva_dox аз не пия нищо просто чакам да дойде този гаден ден и да се отърва от всичко Whistling

# 267
  • София
Здравей Ева не се чуди че ти е казал да пиеш Логест явно така е преценил.Аз пих Примулут нор между двата цикъла.

# 268
  • София
Ели X-prep е шишенце с вкус на малина и се изпива цялото-тази информация ми е от "колежката" по креват.Аз пих Фортранс/аптекарката каза че е по добро но е по скъпо/ 2 прахчета се разтварят в 2 литра вода-резултата настъпи след около 4 часа Embarassed.повече информация можеш да получиш от сайта на фрамар.

# 269
 ina74 благодаря ти за инфото Hug

Общи условия

Активация на акаунт