Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 151
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА , МОМИЧЕТА!
  bouquet
СТРАХОТНИ СТЕ.   newsm51 newsm76 Two Hearts
МНОГО ВИ ОБИЧАМ!  txtloves Two Hearts newsm76

# 556
Много ви благодаря за превода!  newsm51
 newsm51 newsm51 newsm51  newsm51

# 557
Серията е качена и в дейлито за тези, които предпочитат да гледат онлайн  Peace

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 03:45 от anna3com

# 558
  • По света и в нас.
Добро утро!
Какъв хубав понеделник,имаме превод на епизода!Благодаря!  bouquet

# 559
  • Варна
Много Благодаря за превода - страхотни сте  newsm20

# 560
  • Атлантис, Галактика Пегас
Благодаря за серията!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 561
...Изгледах серията с превод и нещо не ми стана ясно - Махидевран каза, че докато не отиде принца в провинцията няма право да се жени, нито да има деца. А с тази женитба си противоречат. newsm78Или вече ще пратят Мустафа в Маниса newsm78
Дано новият фрагман даде повече информация.

Че какъв е проблемът ако Мустафа тръгне да се жени за когото и да било, да иде в Маниса? Thinking Махи каза това на Нора-Ефсун за да не си прави тя разни планове "а ла Хюрем", но ако Мустафа се влюби и се заинати като баща си, това не е никаква пречка. ще отиде в Маниса и ще се ожени.

Ахахаха, много сладко беше това, дето Мустафа щял да завладява Новия свят  Laughing Има ли някаква историческа достоверност в това?
Мамин-татин той  Heart Eyes герой иска да става. Един австриец не можа да заколи, флота ще води да завоюва Изтока.  Laughing

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:49 от soya-fen

# 562
Ахахаха, много сладко беше това, дето Мустафа щял да завладява Новия свят  Laughing Има ли някаква историческа достоверност в това?

# 563
Exploziv - Великолепният век по сръбската ТВ

До колкото погледнах на бързо тази статия май сърбите ще канят Халит отново в Белград.

http://www.nspm.rs/kulturna-politika/sulejman-velicanstveni-po-d … a.html?alphabet=l

# 564
До колкото погледнах на бързо тази статия май сърбите ще канят Халит отново в Белград.

Цитат
Sulejman Veličanstveni, izgleda, ponovo dolazi u Beograd. Sa sve jataganom, otupljene oštrice, u pratnji čauša i janjičara, pojaviće se ovde na malim ekranima naših TV prijemnika, kažu, krajem februara. I, što je za neke najgore, gledaoci su to sami tražili.

В началото на статията се казва, че Сюлейман Великолепни идва за втори път в Белград на телевизионните екрани.
После се говори за евентуалната (не)съвместимост на излъчването на този сериал и балканската история и др. подобни.

# 565
Мамин-татин той  Heart Eyes герой иска да става. Един австриец не можа да заколи, флота ще води да завоюва Изтока.  Laughing
Какъв ти Изток - Запада  Laughing На запад, през океана, към Новия свят. Наистина ще ми е интересно ако има някой запознат да каже - действително ли Османската империя е имала апетити към Америките, щото на мен вероятността Ню Йорк да се казва Йени Едирне ми дойде малко в повече  Simple Smile

# 566
Какъв ти Изток - Запада  Laughing На запад, през океана, към Новия свят. Наистина ще ми е интересно ако има някой запознат да каже - действително ли Османската империя е имала апетити към Америките, щото на мен вероятността Ню Йорк да се казва Йени Едирне ми дойде малко в повече  Simple Smile
Да, правилно.  Peace обърках посоките. Сюлейман и Ибрахим ще тръгнат на изток, Мустафа с флота на запад. Току виж се съберат някъде към Йени Едирне.  Joy Joy Joy

# 567
Благодаря на Ханъмите,които най-много обичам  Hug , за поредния преведен епизод !   bouquet

И да са подготвени психически и физически за още 100 серии  ooooh!  оттук-нататък  Whistling Peace . Поне Халит, така обеща  Laughing .

# 568
  • до най слънчевия бряг
Благодаря за превода на поредния епизод  Страхотни сте ,момичета !!!

Ако Султана е съгласен  , не мисля ,че ще би имало проблем за Мустафа да се ожени за която и да е било /не само за Айбиге/, ,защото заминаването за Маниса му предстои а там както помним и самия Сюлейман вече е бил женен за Махидевран , че и дете имаше .
Но пък как може шехзаде без харем така ,че Мустафа може да си прибере и Норчето в Маниса 
Ама тоя вариант   хич не ми харесва ,защото Айбиге не заслужава съдбата на Махидевран

# 569
Какъв ти Изток - Запада  Laughing На запад, през океана, към Новия свят. Наистина ще ми е интересно ако има някой запознат да каже - действително ли Османската империя е имала апетити към Америките, щото на мен вероятността Ню Йорк да се казва Йени Едирне ми дойде малко в повече  Simple Smile
Да, правилно.  Peace обърках посоките. Сюлейман и Ибрахим ще тръгнат на изток, Мустафа с флота на запад. Току виж се съберат някъде към Йени Едирне.  Joy Joy Joy
Ха ха ха, момичета, как ме резваселихте Laughing Това със завладяването на Америките като че ли е екзотична шегичка на сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye И някак невинно ми звучи   ladyuuЗа разлика от комплота Махидевран- Валиде!! Rage afwitch
Лелеее, която и да и стане снаха на Махидевран- жална и майка!!! bash newsm29  Rage
И да попитам хората във форума с по- систематични  познания- наистина ли има исторически сведения, че Мустафа е имал жена от Крим?  newsm73 Лоша работа, отиде ни сладурската  двойка Айбиге- Бали бейби, любимци не само на мен! Two Hearts

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 17:20 от once upon

Общи условия

Активация на акаунт