Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 128
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
Това момиче изглежда малко по-голямо ,не съм сигурна че е същото .Колко серии вече тези деца изчезнаха и това е много неестествено защото преди постоянно ги показваха.

# 586

Как се казваше туския картограф от онова време с много точните карти на още неоткрити земи? Може би това ще открива Мустафа?
Пири Реис?

Да - той е !  Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%B8_%D0%A0%D0%B5%D0%B8%D1%81

# 587

Как се казваше туския картограф от онова време с много точните карти на още неоткрити земи? Може би това ще открива Мустафа?
Пири Реис?

Да - той е !  Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%B8_%D0%A0%D0%B5%D0%B8%D1%81
Да, точно той, благодаря!

# 588
  • София
Това момиче изглежда малко по-голямо ,не съм сигурна че е същото .Колко серии вече тези деца изчезнаха и това е много неестествено защото преди постоянно ги показваха.
И за мен е странно..Още повече, че последното от децата беше болнаво поне според книгата на украинския автор.

А това за бюста на Ибрахим ми е малко  newsm78 newsm78 newsm78 В исляма нали има забрана за изобразяване на хора в точен вид? В джамиите затова има стилизирани растения и надписи, а миниатюрите (запънах от инат да прочета "Името ми е червен"..нямаше прочитане, ейййй) били по-скоро да пресъздават историята, ама не точно как е изглеждал човек? Я, някой по-светнат да светне и останалите, че се объркАх newsm78 newsm78

# 589
Самопоздравявам  ooooh!  се с малко снимки на Нора  Heart Eyes luvbed..... Laughing

# 590
# 591

А това за бюста на Ибрахим ми е малко  newsm78 newsm78 newsm78 В исляма нали има забрана за изобразяване на хора в точен вид? В джамиите затова има стилизирани растения и надписи, а миниатюрите (запънах от инат да прочета "Името ми е червен"..нямаше прочитане, ейййй) били по-скоро да пресъздават историята, ама не точно как е изглеждал човек? Я, някой по-светнат да светне и останалите, че се объркАх newsm78 newsm78
Все си мисля, че това е едно постоянно намекване, че Ибрахим все пак е друговерец, макар и покръстен, и по този начин вътре дълбоко в себе си в някакъв момент няма как да не измени на империята... Thinking А стенописите в приемната на двореца му, не напомнят ли всъщност църковните (нямам спомен какво беше изобразено, но мисля че Лео беше споменал, че е рисувал черкви)? Rolling Eyes
Не знам, това са мои разсъждения  newsm78 Но все ми се струва, че той още някъде, в някое забравено кътче на душата си е останал християнин и именно поради това не се страхува от статуи, изображения и т.н., неща, които ужасяват другите мюсюлмани.

# 592
  • Димитровград
Самопоздравявам  ooooh!  се с малко снимки на Нора 

Само аз ли не виждам снимките?

# 593
Самопоздравявам  ooooh!  се с малко снимки на Нора 

Нора е невидима за простосмъртното човешко око...само Михайлов вижда образа й на тях  hahaha hahaha hahaha все пак той е човек от харема:)

# 594
Мале не видях моите любимци Бали Бей и Айбиге....Само да не значи, че са заминали...Честно ако ги махнат от сериала,няма да го понеса..Какво ли е решила Мерал???
Кога излиза кратко описание на епизода ?Кой ден?

# 595

Ами не съм ти получил превода от Western Union  Whistling - затва не ги виждаш  Peace...Laughing

ПС : С Мелиса делкаме парсата фифти-фифти - тя събира кинти за нова роля във филм,а пък аз - за зимни гуми на джипа  hahaha Joy

# 596

Mihrimah (Melis Mutluç)

# 597
  • София
И аз не ги виждам....явно и моя превод се бави  Wink Wink Wink
Да, това с Ибрахимовите залитания в изкуството - върти-суче все към християнски модели го докарва.... newsm78

# 598
И аз не ги виждам....

Проблемът е в браузъра който ползвате - аз използвам гугъл-хром (вече близо година и навсякъде качвам само с него )  и оттам няма проблем  Wink .

Но наистина с ИЕ не се виждат  Cry , току-що пробвах ...

ПС : Абе колкото по-малко ядете продуктите на  Майкрософт ,толкова по-малко ядове ще имате Laughing

# 599
И аз не ги виждам....

Проблемът е в браузъра който ползвате - аз използвам гугъл-хром (вече близо година и навсякъде качвам само с него )  и оттам няма проблем  Wink .

Но наистина с ИЕ не се виждат  Cry , току-що пробвах ...

ПС : Абе колкото по-малко ядете продуктите на  Майкрософт ,толкова по-малко ядове ще имате Laughing

Аз съм с Google Chrome, но и аз не ги виждам... Sad

Общи условия

Активация на акаунт