Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 102
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
Sveltesse, защо мислиш, че провокирам когото и да е? Просто това е още една от мъдрите ми констатации  Laughing

# 91
Мисля да спрете вече с този спор защото останалите се уплашиха да пишат.

В тази тема съм почти от началото и е факт, че колкото пъти реши да пише Светла, толкова пъти избухват спорове, а вече има и хора, които почти не пишат заради двама-трима "обективни". Аз избягвам да я чета за да си запазя душевния мир, но понякога не успявам.

Моето наблюдение е, че всеки си харесва този/тази, с която има сходни преживявания и която разбира - едни харесваме "боеца" Хюррем, други "жертвата" Махи, трети "нежната" Хатидже, а откакто тя стана свадлива я заместиха възлюбените на Бали бей.  Богатството е в разнообразието стига да не се караме на лична основа защото всеки е обективно-субективен  за себе си.

Стигнах до 29 серия и Хюррем пак изкоментира, че каквото и да направи валиде не я одобрява (това е след като спаси бебето на Хатидже, а валиде след изказването на благодарност пак завъртя очите и застана зад Махи). Знам, че след малко "лошата" Хюррем ще унищожи отровения дневник за да запази бебето на Ибрахим, респективно живота на Ибрахим въпреки, че се бори за живота на собствените си деца. Милата така и не успя да се изпедепца като тях и да надмогне човечността си.

# 92
  • somewhere near the sea
Здравейте искам да попитам знаете ли кога ще се пусне 48 епизод с бг превод ... Simple Smile
Когато успеят нашите пчелички.
Обикновено това става в събота или неделя. Crossing Arms Нека не ги притискаме Peace

# 93
Гави дневника на Ибрахим беше унищожен от Нигяр калфа  Peace

# 94
Може да съм в грешка,но дневника беше унищожен/хвърлен в огъня пред очите на Валиде/ от Хююрем след
 като го получи от Дайе.Заради това Хююрем и подари чифлик.
От Нигяр беше откраднат от слугинята на Махи и предаден на Валиде.

# 95
  • Атлантис, Галактика Пегас
Наде те говорят за дневника на Ибрахим. Отровния.

# 96
Ще пиша като стигна до унищожаването на дневника. За сега съм стигнала само до поредните заплахи на Ибо, че държи в ръцете си живота на децата й и нейния.

Наде, говориш за дневника на Лео. Преди това имаше дневник на Ибо, който Нилюфер открадна, а Хюррем изпрати на Якуб да го отрови и го върнаха пак на Ибрахим.

# 97
  • София
Ибрахим лично изгори дневника си пред Нигяр,даже си спомням,че като разбра че е отровен с покривка го хвана и го изгори в каминта....

# 98
Ибрахим лично изгори дневника си пред Нигяр,даже си спомням,че като разбра че е отровен с покривка го хвана и го изгори в каминта....
Да,точно след като Нигяр калфа предположи, че е отровен Wink

# 99
Извинете!Ядосах се на тези безмислени спорове  и не съм прочела внимателно  думите на
Gawina ,че става въпрос за дневника на Ибрахим!

# 100
  • Атлантис, Галактика Пегас
Фрагман
http://www.startv.com.tr/muhtesemyuzyil/muhtesem-yuzyil-136/2221.html

# 101
# 102
Като гледам новия фрагман, подстрекателката още се развява из харема. Мислех, че  заптиите, които нахлуха със спасителната акция са  им клъцнали вратлетата. Но тя пак предизвика нещо Хюрем, за да я стисна така за врата. Голяма свобода,голяма демокрация, значи, всеки прави каквото си иска в харема. Thinking

# 103

Мустафа : Спрете Хюррем Султан,Господарю!
Не ни пренасяйте в жертва на нейните сълзи!
Сюлейман : Ти какво се опитваш да ми кажеш?!

Наложница : Заповедта беше такава,аз...

Хюррем : Ти ме изгори!

Хюррем: Това ще са Вашите последни конвулсии,Валиде!
Колкото повече мърдате,толкова повече ще потъвате!

Мустафа : Вие управлявате Империя на три Континента!
Но...

Сюмбюл : Господарят ме изпрати..
Дайе хату-у-н,остава в Двореца! Освен това...

Сюлейман : Не искам един ден, на собствения си син,
 да изпратя , както баща ми,
отровен кафтан (наметало)!

Извинете ме,ако съм допуснала грешка,
при изговаряне на думите,но звука от Трейлъра беше глух и неясен.
Дано не е фатално. Praynig

Приятна вечер на всички и спокоен уикенд..

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 22:58 от Н.И.

# 104
  • София
Н.И.  smile3525 smile3525

Радвам се за Дайе,много ми се иска да видя изражението на Гюлшах newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт