Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 112
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, де и аз съм с Гуглето хромово...ама снимки - йок!

# 601
Е, ми не знам  Thinking - аз си ги гледам качени тук  Crossing Arms и явно причината е във вашия телевизор  Laughing

PS :В момента нямам време да кача снимка от моя комп на страницата във форума за да се убедите, че не се майтапя ...този път  hahaha

# 602
Ето ги на линк - за да не мислите че ми се свидят  Laughing :

http://news.kumagency.com/?p=1067

И едно видео :

">#![/video]

# 603
Великолепният Век 50 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

Заповядайте преведения трейлър от Невин
  newsm51  love001 smile3501

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 03:56 от anna3com

# 604
# 605
# 606

Have a nice day !    Hug Hug Hug Hug

# 607
Thank you, Miki  newsm51  love001 smile3501

# 608
# 609
  • IT
Уникални сте newsm51 smile3525 smile3525 newsm51
Нора е много хубава на снимките споделени безкористно от Михайлов:)
Обаче какъв шамар и изплющяха на Нигяр олеле

# 610
  • Атлантис, Галактика Пегас
Снимки от новата серия

# 611
# 612
И за мен е странно..Още повече, че последното от децата беше болнаво поне според книгата на украинския автор.

То последното, гърбавото - Джихангир - още не е родено.
Харесва ми цялата история със статуите всъщност как описва характера на Ибрахим - от една страна начетен, културен, космополит, но въпреки това (по-скоро поради това) потенциално опасен и никога напълно "техен". А това с бюста сега добавя и финалния щрих - тщеславен и болезнено амбициозен.
П.П. А Халит на тия снимки с мустака какъв див селянин е, майкооо  Joy То мустак, то перчем, то аутфит  Joy

# 613
Невин, Ани    bouquet благодаря за преведения трейлър  Hug

Цитат
То последното, гърбавото - Джихангир - още не е родено.
Джихангир се роди преди последния поход, там, докато прескачаха годините  Peace

Амбицията и тщеславието не Ибро ще му изядат главата, ама малко по-натам  Wink
Преди време искаше Матракчъ да пише книга за него, какво ли би написал  Mr. Green
Сцената м/у Султанът и Ибрахим ми напомня една от първите серии, когато му даде печата. Още тогава го предупреди, а Ибро го беше снесъл  Mr. Green
Сега най-много Нигяр да си изпати  ooooh!

# 614
50. BÖLÜM ÖZETİ

Скрит текст:
Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümünde romantizm, aşk ve heyecan sürüyor. Şehzade Mustafa ve Ay Bige haklarında verilen evlilik kararını nasıl karşılayacak? İbrahim'in kendi heykelini yaptırdığını öğrenen Sultan Süleyman ne tepki verecek? Hatice Sultan, İbrahim ve Nigar arasında yaşanan yasak aşkı öğrenecek mi? Mahidevran, Şehzade Mustafa'yı büyük aşkı Efsun'dan ayıracak mı?

Şehzade Mustafa ve Ay Bige'yi şoke eden karar!
Valide Sultan'ın verdiği evlilik kararı Ay Bige ve Şehzade Mustafa'yı şaşkına çevirir. Ancak ne Ay Bige, ne de Şehzade bu evliliğe taraftar değildir. Mustafa bu evliliğe engel olmak için Sultan Süleyman'a kadar çıkar. Sultan Süleyman hiç bilgisi olmadığı bu haber karşısında şaşkına döner. Sultan Süleyman, Valide'ye hiç beklemediği bir tepki verir.

Hatice, Matrakçı ve İbrahim'in konuşmasına ortak olur. İbrahim, Matrakçı ve Nigar hakkındaki gerçeği açıklamak zorunda kalır. Nigar'ın boşanması, haremde bomba etkisi yaratır.

İbrahim büstünü yaptırmaya karar verir. Hatice Sultan, İbrahim'in bu arzusundan tedirgin olur. İbrahim'in büstünü yaptırdığı duyan Hürrem, bunu Sultan Süleyman'a iletmekten çekinmez. Sultan Süleyman, İbrahim'in bu tavrından rahatsız olur. İbrahim Paşa ise Hünkar'ının gönlünü almak için hazırlıklıdır.

Bali Bey aşkını kalbine gömer!
Ay Bige'nin nişan haberi Bali Bey'i çok üzer. Bali Bey aşkını kalbine gömmeye karar verir. Ancak Şehzade Mustafa'nın da bu evliliğe karşı isteksiz olması, onun yeniden düşünmesine neden olur. Hürrem Sultan ise Ay Bige'yi bu aşkın hala sürebileceğine inandırır. Ay Bige, Bali Bey'e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

Mahidevran, Şehzade'sinin Efsun'a bu derece meftun olmasından rahatsız olur. Valide Sultan'ı kullanarak Efsun'un saraydan gönderilmesini sağlar. Hürrem ise Efsun'un geri gelmesini sağlamak için süpriz bir isimden yardım ister. Mahidevran ise Şehzade'ye Efsun'u unutturmak ister. Şehzade Mustafa'nın kalbini kazanması için yanına yeni bir cariye gönderir.

Общи условия

Активация на акаунт