Лидл ::13::

• 97 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
   за него ли става дума, че се е разлепил за 3-4 дни?

# 136
  • London, baby
Да попитам, въпреки, че е стара оферта някой има ли от тези кутии? Нещо съм на вълна вакумиране и си мислих за Цептер, но те май са много скъпи. Тези ги няма вече, но поне да знам да ги чакам някой друг път.

# 137
  • София
   за него ли става дума, че се е разлепил за 3-4 дни?
Да, а тези от сегашната промоция са от същия материал.

# 138
  • Бургас
Туизъл, ми на диета съм пък! Мезета нИ щЪ Crossing Arms

Ама ще мушна фъстъчено масълце като изпратя милото до магазинЯ. И пак ще вземем ориз, пък да видим кой кого Twisted Evil

Вярвам ти.  bowuu

Ъъъ, диетата е оризово-сухарена заради временни разстройства... на личността. Пък мАсълцето е за като се оправя Crazy Не мисли, че ще ме изхващаш smile3534

Нямам търпение да опитам, така да се каже, препаратът против мухъл, дето е без хлор Rolling Eyes

# 139
  • Стара Загора
Аз харесвам кашкавалът Galereux и цената му за кг е перфектна за качеството му. До сега винаги е бил супер. Peace

+1  Hug

И на мен толкова ми харесва тоя кашкавал ,че ако свърши не си купувам друг, ами веднага си планувам пътя през Лидл-а за нова доставка.Страхотен е.Той и маслото Pilos са винаги в хладилника ни.

ПП ! Да похваля и сиренето Софра-от един час и в  нашия хладилник си намери място.Много ми хареса- това е вкусът от моето детство.Цяло лято миналата година  сме яли овче домашно сиренце от село ,а  това страшно прилича на него. Сега е на промоция-10лв и стотинки.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 20:06 от Тони73

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Да попитам, въпреки, че е стара оферта някой има ли от тези кутии? Нещо съм на вълна вакумиране и си мислих за Цептер, но те май са много скъпи. Тези ги няма вече, но поне да знам да ги чакам някой друг път.

Ще проверя при нас и ще пиша. Ако има, ще намеря начин да ти ги доставя до Бургас. Мъжът ми го командироваха и вероятно следващите няколко месеца ще са всяка седмица там с колегите му, така че само да има и ги желаеш, ще ги пусна по него.

# 141
Аз последно не разбрах...кое масло е сладко и кое не  Rolling Eyes

# 142
  • London, baby
`ТуиГ, офертата е много стара! От юли месец е. Аз питам дали някой има и дали е доволен. Мерси все пак!!

# 143
  • о`майна лунна нощ е
Забелязах, че е от 21 юли 2011 г., но напоследък отразявам, че част от продуктите извън промоция престояват доволно количество време по щандовете да допълнителни все "последни" разпродажби  Wink

# 144
Взех фъстъчено масло с парченца фъстъци... ами солено е  Thinking Чак ми хареса, а аз по принцип мразя фъстъченото масло.... Не знам дали аз съм повредена или то е различно от това в САЩ.....

# 145
Взех фъстъчено масло с парченца фъстъци... ами солено е  Thinking Чак ми хареса, а аз по принцип мразя фъстъченото масло.... Не знам дали аз съм повредена или то е различно от това в САЩ.....

И другото леко соленее, момичетата писаха вече, но наистина е хубаво. На него пише, че е произведено във Великобритания за Лидл. Peace

# 146
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мацки
взех фм. с ядки не ми хареса нещо
мъжа ми вика ,4е било от преоценено кифу ( пържено и солено )
мн ми е солено и прекалено мазно , не ми допада
а само това взех днес и си го ям сега него Sad((((

върнах си и чопъра ,4е не съм доволна нещо не се разбрахме
майонезата е супер и нея взех де , а и захър ,прекалено  евтина
надявам се е наред ,4е ве4е се поусъмнявам във всичко

# 147
  • о`майна лунна нощ е
Възглавничката е мно-о-о-о-о-го добра ... мърррр.

# 148
Възглавничката е мно-о-о-о-о-го добра ... мърррр.

Хехе, значи си е заслужавала усилията за намирането  Hug Със здраве да си я ползваш!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт