Лидл ::13::

• 97 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, къде стоят пастетите на Дулано? При саламите или при консервите?
Сега като ви чета, разбирам че имало такива пастети. В нашата къща много са на мода.

# 121
Купих си шкафа за баня и поставката за кухн. ролки. Сглобихме шкафа, но не ни хареса и го върнахме. Мъжът ми беше изключително скептичен и не можа да повярва, когато ни върнаха парите.  Wink
Фъстъчено масло обичам да ям като го разбъркам с течен шоколад - вкусно и полезно  Mr. Green

А за поставката какво ще кажеш? Стабилно ли се закрепва, за стандартни размери хартия ли е? Отдавна й се чудя.

# 122
  • някъде там
Някой купувал ли е тоалетната хартия Balu-розова към 1,20лв беше някъде.
За втори път я купувам,защото е долу горе добра,но  тази партида явно нещо не е добра.Вътре между пластовете има нещо като като лаври,много странно изглеждащи  Shocked.Чудя се,ако отида да я върна дали ще се съгласят,не пазя касовата бележка Rolling Eyes

# 123
Сега като ви чета, разбирам че имало такива пастети. В нашата къща много са на мода.
При саламите.
Някой купувал ли е тоалетната хартия Balu-розова към 1,20лв беше някъде.
За втори път я купувам,защото е долу горе добра,но  тази партида явно нещо не е добра.Вътре между пластовете има нещо като като лаври,много странно изглеждащи  Shocked.Чудя се,ако отида да я върна дали ще се съгласят,не пазя касовата бележка Rolling Eyes
Тоалетна хартия купувам на FLORALYS- синя, трислойна.Но не се сещам каква е цената.Розовата не съм я купувала.

# 124
Купих си шкафа за баня и поставката за кухн. ролки. Сглобихме шкафа, но не ни хареса и го върнахме. Мъжът ми беше изключително скептичен и не можа да повярва, когато ни върнаха парите.  Wink
Фъстъчено масло обичам да ям като го разбъркам с течен шоколад - вкусно и полезно  Mr. Green

А за поставката какво ще кажеш? Стабилно ли се закрепва, за стандартни размери хартия ли е? Отдавна й се чудя.
A nа мен въпроса ми е как се закрепя със двойно залепящо или се пробива ? newsm78

# 125
papagal4e, аз бих върнала хартията!  #2gunfire

# 126
  • София
При саламите.

Благодаря! Довечера ще взема.  bouquet

# 127
"Троянската "луканка е на Бай Мезан,а продуктите на тази фирма са Stop
Да похваля домакинската тел.Ползвам спиралката няколко месеца - не е мръднала.

# 128
 Хапя , защо не ти хареса шкафа? Моля те кажи, че утре мислех да ходя специално до Търговище заради него...

Първо да ви успокоя всичко с шкафа си е наред. Но лично аз не виждам как ще издържи този шкаф в банята повече от месец. Направен е от ПДЧ, което за мен не е подходящо за мокро помещение. Иначе се сглобява лесно и изглежда прилично, но не е "нашият" шкаф.

Поставката не съм я отворила още, точно докато сглобявахме шкафа дойдоха гости и... Нямам идея как се закрепва, но довечера ще я видя.

# 129
  • София
Аз харесвам кашкавалът Galereux и цената му за кг е перфектна за качеството му. До сега винаги е бил супер. Peace

+1  Hug

# 130
  • София
 Хапя , защо не ти хареса шкафа? Моля те кажи, че утре мислех да ходя специално до Търговище заради него...

Първо да ви успокоя всичко с шкафа си е наред. Но лично аз не виждам как ще издържи този шкаф в банята повече от месец. Направен е от ПДЧ, което за мен не е подходящо за мокро помещение. Иначе се сглобява лесно и изглежда прилично, но не е "нашият" шкаф.

Поставката не съм я отворила още, точно докато сглобявахме шкафа дойдоха гости и... Нямам идея как се закрепва, но довечера ще я видя.

Точно в това е проблемът. Ако не се мокри, е ок, но в банята от влагата и водата за 3-4 дни се разлепи и стана ужасен. Върнахме го  и нямаше никакъв проблем.

# 131
Точно в това е проблемът. Ако не се мокри, е ок, но в банята от влагата и водата за 3-4 дни се разлепи и стана ужасен. Върнахме го  и нямаше никакъв проблем.
[/quote]

Ама как за 3-4 дни, та той е от вчера в магазина? толкова се отчаях, а така го исках този шкаф. За цената и размерите си е супер..

# 132
  • Пловдив
Този шкаф и аз го загледах, благодаря, че споделихте. 

# 133
Точно в това е проблемът. Ако не се мокри, е ок, но в банята от влагата и водата за 3-4 дни се разлепи и стана ужасен. Върнахме го  и нямаше никакъв проблем.

Вчера, като го гледахме, ни направи впечатление, че дори не е окантован навсякъде, и точно това се зачудихме колко ще издържи на влага? Иначе не е лошо шкафчето, а и за тая цена, съвсем! Peace

# 134
  • София

Ама как за 3-4 дни, та той е от вчера в магазина? толкова се отчаях, а така го исках този шкаф. За цената и размерите си е супер..
[/quote]
Преди Нова година пуснаха такива шкафове http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13512.htm

Общи условия

Активация на акаунт