Лидл ::13::

• 97 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И още една идея: фъстъчено масло на торта, така някоя с какаови блатове или брауни.  Crazy

http://chocolateandcarrots.com/wp-content/uploads/2011/02/black- … -pb-cake-6820.jpg - опасност от разваляне на диети.  Laughing

# 91
Нямате милост с тия вкусотии Simple Smile Сега в почивните дни пак трябва да се готвят изкушения Simple Smile

# 92
  • о`майна лунна нощ е
Е, ние /аз, двете ДНК-та и свекървата, която само си боцна една виличка/ вече преполовихме тава с бисквитена торта с пудинг от Лидл.

# 93
Е, ние /аз, двете ДНК-та и свекървата, която само си боцна една виличка/ вече преполовихме тава с бисквитена торта с пудинг от Лидл.
Ха! И ние вчера със сина ми правихме бисквитена торта с лидълски бисквити, пудинг (с вкус на сметана), мляко и захар Simple Smile

# 94
  • о`майна лунна нощ е
Тази вечер планирам да я прекарам по лидълски. Торта, ликьорчето и масажиращата възглавница.
Обадиха ми се, че вече е тук.  Mr. Green

# 95
  • София
За протокола, и аз много харесвам подправката за пиле, както и червения пипер на Микадо.
А откак съм с две дечурлига у дома, съм влюбена в лазанята  Embarassed
Кашкавал Galereux - голяма разфасовка (750 гр.) - вече само такъв вземаме.
От топлата витрина хляб се изхранваме с пълнозърнестите мини-франзелки или както там се казват, разкошни са!

Обаче наскоро се оказа, че в хладилника изостанали две кисели млека с изтекъл срок на годност - повече от месец... бяха ядивни и прекрасни на вид Shocked Едното Мегле, другото Пилос. В шок съм  Shocked

# 96
  • София
Как ме е яд, че беше свършило фъстъченото масло  #Cussing out Така му се канех...изникваха образи на дебело намазани филийки... Crazy
Доволна съм, че успях да купя мартенички - гривнички. На сина ми ще му трябват много за училище. Купих и от сока от боровинки. Хареса ми. За втори път купувам от гръцкия кашкавал - питата от 1 кг. Много ми харесва! Особено опечен на филийки става страхотен! За първи път пробвах и червения пипер на Микадо - много добре оцветява, а и ухае на червен пипер!

# 97
  • Велико Търново
За кашкавала Galereux, и ние само такъв купуваме вече, много ми харесва.

# 98
  • Пловдив
Тази вечер планирам да я прекарам по лидълски. Торта, ликьорчето и масажиращата възглавница.
Обадиха ми се, че вече е тук.  Mr. Green

Е-хе...значе ще има  Party и релакс!Блазе ти Wink

# 99
Аз да похваля крема за мазане на Пилос.Почти не намирам разлика с крема сиренето им.Идеално става за пълнеж за сладкиши или като глазура за мъфини  Party абе и така да си го хапваш разбъркано със захар и масло  Blush

# 100
Купих си шкафа за баня и поставката за кухн. ролки. Сглобихме шкафа, но не ни хареса и го върнахме. Мъжът ми беше изключително скептичен и не можа да повярва, когато ни върнаха парите.  Wink
Фъстъчено масло обичам да ям като го разбъркам с течен шоколад - вкусно и полезно  Mr. Green

# 101
  • о`майна лунна нощ е
Купих си шкафа за баня и поставката за кухн. ролки. Сглобихме шкафа, но не ни хареса и го върнахме. Мъжът ми беше изключително скептичен и не можа да повярва, когато ни върнаха парите.  Wink
Фъстъчено масло обичам да ям като го разбъркам с течен шоколад - вкусно и полезно  Mr. Green

Мале, това  е калорична бомба, която с удоволствие бих изяла и аз, ако ще да гръмна.  eat
Имам една лазаня в хладилника и скрих една във фризера. Синковецът я обжава.

# 102
  • някъде там
Пилешките бутчета утре  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14691.htm  цената за кг ли е или за 600грама,защото е написано доста двусмислено?Горе до цената пише 3,33 за кг,а долу 600гр, Rolling Eyes

# 103
2лв трябва да е разфасовката

# 104
Пилешките бутчета утре  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14691.htm  цената за кг ли е или за 600грама,защото е написано доста двусмислено?Горе до цената пише 3,33 за кг,а долу 600гр, Rolling Eyes
За кг. е цената, то иначе отива по-скъпо и от редовната  Grinning
За птичия пастет и унгарската наденица от понеделник какво ви е мнението?

Общи условия

Активация на акаунт