Лидл ::13::

• 97 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И на мен не ми е сладко фъстъченото масло. В/у сладка бисквитка обаче си е ОК.

# 76
И на мен не ми е сладко фъстъченото масло. В/у сладка бисквитка обаче си е ОК.

Да, с бисквитки става, аз на черна филийка го пробвах, затова. Peace

# 77
Аз харесвам кашкавалът Galereux и цената му за кг е перфектна за качеството му. До сега винаги е бил супер. Peace

# 78
  • някъде там

Този свински желатин го има и в плодовия  йогурт от 1,50 или някъде там беше,като го прочетох щях да Sick

# 79
Не съм го пробвала, но вече няма и да го пробвам.В интерес на истината рядко чета Е-та и съставки.Гледам само годност.

Бибита, и на нас ни е любим, само се моля да не го махнат, че скоро нищо не ми е пасвало толкова на вкуса.

# 80
запис, да ви следя!

# 81
  • Стара Загора

Фъстъчнео масло взех с парченца фъстъци, ммммммм.... много е вкусно, едва се спрях да ям, че никак не е калорично Joy

супер е и е полезно!

Все пак е от пържени фъстъци, едва ли е супер полезно Peace

Взех от това без парченцата фъстъци. Да не би да са различни, т.е. с парченцата сладко, а другото не?

labrex, това с парченцата фъстъци също е солено, дори оставя възсолен вкус.

# 82
 ooooh! направо взех да преглъщам като чета за това фъстъчено масло Grinning

# 83
  • Бургас

Фъстъчнео масло взех с парченца фъстъци, ммммммм.... много е вкусно, едва се спрях да ям, че никак не е калорично Joy

супер е и е полезно!

Защо пък си решила, че се прави от пържени фъстъци точно Rolling Eyes Я пусни чичко Гугъл да видиш как се прави Peace Wink

# 84
  • Бургас
И аз вчера напълних торбите - сирене, деликатесно свинско варено, чипс, прясно и кисело мляко, бира, ароматизатор за въздух /баня/, пържена царевица... и от бебешките кърпички, малка опаковка, да ги пробвам.

# 85

супер е и е полезно!

Взех от това без парченцата фъстъци. Да не би да са различни, т.е. с парченцата сладко, а другото не?

labrex, това с парченцата фъстъци също е солено, дори оставя възсолен вкус.
Оказва се, че умереният прием на фъстъчено масло може да има изключително полезно действие върху организма и най-вече в борбата му със сърдечни заболявания.

Закуската с фъстъци или фъстъчено масло поне четири пъти в седмицата намалява почти наполовина опасността от сърдечен удар.

Смята се, че фъстъците понижават лошия холестерол, помагат за намаляване на възпаленията в тялото и укрепват кръвоносните съдове около сърцето.

# 86
  • Варна
Също така поемат тежките метали от почвата, но това не ми пречи утре да си купя още един буркан. На мнение съм, че почти всичко в умерени количества е полезно.

# 87
  • Бургас
Според мен фъстученото масло е със сладко-солен вкус. Обожавам да го ям направо от буркана, но за съжаление е много калорично. Вкусно е намазано върху тостер хляб /че той е малко по-сладък/ и върху крекери, но без примеси /пица, сирене и  т.н./

# 88
  • София
Връщам се да похваля мортаделата от свинско
и пуешко месо на Twinner. Много е хубава, има
парченца кашу вътре, които приятно се вписват
във вкуса й.

# 89
Шунката на Туинер е много хубава, и пастета на Дулано също.

Общи условия

Активация на акаунт