Лидл ::13::

• 97 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • London, baby
Пробвах резачката, но нещо съм разочарована. Твърдите картофи цели не могат да се режат, само като се отрецат на 1/2. По-меки картофи се режат цели без проблем. Май ще я връщам, много ме е яд.

# 61
Аз такава резачка пробвах при едни приятели преди години и още тогава реших, че няма да се разберем добре с нея и се отказах Simple Smile

# 62
  • Варна
звънче  bouquet
Кашкавала "Гауда" харесва ли ви ?

аз и двата вида харесвам - нарязания, който е (или беше) в промоция и 350 грамовия

# 63
  • В царството на мечтите
Колко много сте изписа ли  newsm78

# 64
  • Варна
kartiche Пепарат за съдове/веро/ на W5 -тъмно синьо / само такова взимам/

Аз жълтото W5 ползвах - хареса ми. После мъжът ми купи от по-евтиното веро Cleffekt пак жълто, понамусих се като го видях, но и от него също съм доволна.

# 65
  • София
Cleffekt аз лично нищо лошо не виждам в него, хубав си е, да по-редичък е , но не ми е проблем, чисти хубаво, пени се добре, не ми суши ръцете, повече от други....

Гауда само от не нарязаната взимаме, харесвам я.

Фастъченото масло не съм го опитвала тяхното, но от 3 различни нито едно не ми е харесвало, така че предполагам, че просто не харесвам такова нещо Simple Smile

Лазаня, някой скоро споменаваше - опитана...мъжът ми се влюби, на мен ми дойде ужасяващо тежка.

# 66
  • на Земята
Консервираният грах хубав ли е?А от замразеният кой бихте ми препоръчали?Има един от 0.99 и един от 1 и нещо,не помня точно колко ст беше?Благодаря!

# 67
  • Варна
Купувала съм само замразен, от по- скъпия (лев и нещо)- хубав е , младичък и бързо се сварява. Преди известно време само беше малко недоузрял , но пак не му простихме Grinning

# 68
  • София
Аз взимам от по-евтиния, след като не открих кой знае каква разлика между двата.

# 69

Фъстъчнео масло взех с парченца фъстъци, ммммммм.... много е вкусно, едва се спрях да ям, че никак не е калорично Joy

супер е и е полезно!

# 70
Искам да ви питам за фъстъченото масло - как го използвате или по-точно за какво го използвате  newsm78
От новата брошура на много неща съм хвърлила око и не знам как ще се оправяме с финансите. От доста време не съм харесвала толкова много продукти.
Звънче, хубаво е че си писала отпред, че бутер тестото се разточва  Hug
мажеш го на филийка или бисквита!
Взех от това с фъстъците и сина ми го хареса!
Жалко 4е никъде не открих от американските сосове!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 19:26 от ogan1

# 71
Мляко за пиене с парченца уши! Laughing

http://www.blitz.bg/news/article/131594

# 72
Фъстъченото масло сладко ли е?  Rolling Eyes
Mи по-горе казаха  , 4е да  Sunglasses

# 73
Фъстъченото масло сладко ли е?  Rolling Eyes
Mи по-горе казаха  , 4е да  Sunglasses

А на мен не ми е сладко, май съм се повредила нещо? newsm78 Спомням си преди години, че наистина купувах сладко фъстъчено масло. Взех от това без парченцата фъстъци. Да не би да са различни, т.е. с парченцата сладко, а другото не? Даже си забърках малко с добавка на захар и си мазах на филийка, иначе си ми харесва, де. Peace

# 74
Извинявам се, че не съм видяла!!!

Като бях малка имаше едно уникално фъстъчено масло Сникърс...ох, чак не мога да ви го опиша колко вкусно беше  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт