Лидл ::13::

• 97 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да си кажа за препарата за съдове - ще взимам вече само W5. Купих от другото - не струва.

# 46
Препарата за тоалетна на W5 зеления и жълтия е хубав - имам в предвид, че хубаво мирише, за ефекта от чистене не мога да определя точно но май и чисти добре.
Има и един ароматизатор в кръгла форма и вътре е течен, отвива се по малко отгоре и така ароматизира - та от него розовият е много хубав, другите не ми харесаха.

А препарата за измиване на чинии как е и от кой цвят да си взема! newsm78  Да не е за съдомиялна а за "ръчната" машина. Wink

Днес се сдобих и с масажиращата възглавница от предната промоция. Попитах дали са останали, защото никъде не видях и ми изнесоха една от склада.
Веднага я пробвах като се прибрах - става, ама пък днес не ме боли гърба и кръста и не мога да определя какъв е точният ефект.

Забелязах че захарта Захира е на още по-ниска цена от предната седмица - сега е 1,89! Naughty

Някой по-нагоре беше питал как е брашното. Ами взех и пробвах ама да ви кажа не съм очарована много. Незнам от него ли ще да е или от нещо друго ама нещо кексовете не ми се получиха като преди.

Ааааа и да похваля течната сметана на Pilos в малките кутиики от картон - супер е! Не  е растителна и се разбива идеално за украса на тортиа например, докато рстителната като престои като украса върху тортата и ми се деформират фигурките.

Американските хлебчета
за сандвич са хубави. Есента за една екскурзия купих и приготвих доста сандвичи за изпът и въобще не се втърдиха. Е сигурно са пълни с консерванти де но в предвид пътуването ми свършиха идеална работа.

# 47
bobynka, пробва ли резачката? Трябва ли да се набирам като глист на буца, та да срежа картофите?

Дове4ера  ще я пробвам  И  ще дам отзиви Simple Smile , 4е сега съм на работа и не ми се намират картофи  Laughing
А  за сока ми  не съм много о4арована нещо като от  тези  растворимите  прах4ета  как им  викаха  Crazy.Сега погледнах етикета ми  то 25%  само  плодово съдържание  Outta Joint Tired

# 48
Взех от соса-кетчуп барбекю, сладък с дъх на пушено месце и тук-там парченца зеленчук - май лук или чушка. Допада ми, но си е кетчуп според мен.

Фъстъчено масло имаше, повече от това с парчета фъстъци, но из нет-а май се харесва гладкото и тия дни ще има peanut butter & jelly с някое мармаладче по-рядко (дано се окаже вкусно).
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/067/740/PEANUT_ … TIME-wd1dl9-d.jpg  Laughing

# 49
kartiche Пепарат за съдове/веро/ на W5 -тъмно синьо / само такова взимам/
Добре ,че ми каза за захарта ,че от една година само такава взимам, най-сладка ми се струва.

# 50
Аз  да попитам на фъстъ4еното масло вкуса сладък ли е? Blush

# 51
Аз  да попитам на фъстъ4еното масло вкуса сладък ли е? Blush
Да, сладко е.
Някой питаше за какво се ползва. Американците си правят сандвичи най-вече, но общо взето май го слагат почти във всичко, чак става досадно, всеки десерт, който е на пазара да е с фъстъчено масло  Thinking

# 52
Здравейте днес си купих поставката за кухненски ролки и ще го пробвам ама нещо ми се вижда нещо не ми харесва и ще го връщам

# 53
Нищо американско не ми харесва,а за кухнята съвсем.
Фъстъченото масло у нас не би се харесало така,че пропускам
американските бълвочи.
"Гаудата" ми хареса.

# 54
  • софия
И мен, както рядко ми се случва, от днешните предложения ни;и не ме изкуши. Единствено сокът от боровинки, но за един сок няма да ходя.
Фастъчено масло съм купувала и  Sick Въпрос на вкус.

# 55
Тези, които са купили фастъчено масло, за какво ще го използвате? За директна консумация или ...

# 56
  • Варна
Днес си взех фъстъчено масло,чудно е! Аз поне много го обичам в/у бисквитка. Зехтина също е много добър, от 6 месеца само такъв купуваме. Simple Smile Купих и стойката за фолио и х-я , отдавна и се каня, да видим каква ще излезе.

# 57
  • София
Звънче, благодаря за новата тема!  Hug

Мен пък днес ме напече слънцето и ми се дояде
сладолед. Купих от двулитровите кутии Ecorino,
вътре е трицветен. Да ви кажа много го харесах,
вече втора купичка ям.  Laughing
За този става въпрос:

# 58
Здравейте днес си купих поставката за кухненски ролки и ще го пробвам ама нещо ми се вижда нещо не ми харесва и ще го връщам
В Метро има подобен комплект и вътре има бонус и една ролка хартия пак за същите пари. Аз си взех от там и съм доволна.

# 59
Фъстъченото масло сладко ли е?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт