Лидл ::13::

• 97 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
За протокола, и аз много харесвам подправката за пиле, както и червения пипер на Микадо.
А откак съм с две дечурлига у дома, съм влюбена в лазанята  Embarassed
Кашкавал Galereux - голяма разфасовка (750 гр.) - вече само такъв вземаме.
От топлата витрина хляб се изхранваме с пълнозърнестите мини-франзелки или както там се казват, разкошни са!

Обаче наскоро се оказа, че в хладилника изостанали две кисели млека с изтекъл срок на годност - повече от месец... бяха ядивни и прекрасни на вид Shocked Едното Мегле, другото Пилос. В шок съм  Shocked
Пилос и Мегле са една и съща марка. На нас не ни харесват и не купувам.

# 106
Амии да  се изкажа за реза4ката искаше ми се да има и по  тънко  рязане Tired ама сега и претенций Blush.Ина4е общо взето е добре  не е(много)   трудно за рязане   Laughing

# 107
Пилешките бутчета утре  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14691.htm  цената за кг ли е или за 600грама,защото е написано доста двусмислено?Горе до цената пише 3,33 за кг,а долу 600гр, Rolling Eyes
3.33 е цената за килограм ,а  тарелката  е 600 гр.

# 108
  • София
от тези пастетчета някое бяхме пробвали,но не помня кое точно, не беше лошо...

# 109
от тези пастетчета някое бяхме пробвали,но не помня кое точно, не беше лошо...
Вече два пъти взимам на дулано, много е хубав пастета.Има едро смлян има и фин.

# 110
  • Бургас
Е не можах пак да опитам лидълския ориз... Взех си преди седмица-две един от сините пакети, изсипах си го в буркана за ориз и вчера таман да готвя с него, отварям и тадааааам шарен ориз Shocked Или с други думи, бъкан с пълзящи твари с дълги хоботчета Sick Да си имам късмета ooooh!

# 111
  • о`майна лунна нощ е
Е, пак недоволна! Те хората с мезето ти го продали, ти се жалиш по форумите.  Crossing Arms
На тия пилешки бутчета и аз се точа. Обаче утре съм с ремаркетата удома. Как да ги натоваря и извлача до Лидл за две тарелки. ooooh!

# 112
Аз от лидъла си взимам един ориз  във прозра4на опакова и е 4удесен  Peace

# 113
  • Бургас
Туизъл, ми на диета съм пък! Мезета нИ щЪ Crossing Arms

Ама ще мушна фъстъчено масълце като изпратя милото до магазинЯ. И пак ще вземем ориз, пък да видим кой кого Twisted Evil

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Туизъл, ми на диета съм пък! Мезета нИ щЪ Crossing Arms

Ама ще мушна фъстъчено масълце като изпратя милото до магазинЯ. И пак ще вземем ориз, пък да видим кой кого Twisted Evil

Вярвам ти.  bowuu

Имам питане за поставката за домакинска хартия - дали някой вече я взе и дали сте доволни?

# 115
Ама ще мушна фъстъчено масълце като изпратя милото до магазинЯ.

Уф, от сутринта (нощес не го броя) колко пъти мушнах от фъстъченото, уж все по малко...... Embarassed
Поставката само я гледах, ама не си купих. Нещо място не и намирам. А пастетите наистинаса вкусни. Peace

# 116
Искам да похваля едамера, повече ми харесва от гаудата на същата марка.А за бисквитите какво да кажа, казах на майка ми да ги скрие, за да не се изкушавам да изям целия пакет още същата вечер, става въпрос за тези, които са на 2.09 лв в брошурата, много са хубави.
Троянската луканка изобщо не ми хареса, ама на тази цена не мога да очаквам да е кой знае колко хубава.

# 117
Купих си шкафа за баня и поставката за кухн. ролки. Сглобихме шкафа, но не ни хареса и го върнахме. Мъжът ми беше изключително скептичен и не можа да повярва, когато ни върнаха парите.  Wink
Фъстъчено масло обичам да ям като го разбъркам с течен шоколад - вкусно и полезно  Mr. Green

Хапя , защо не ти хареса шкафа? Моля те кажи, че утре мислех да ходя специално до Търговище заради него...

# 118
  • София
Искам да похваля едамера, повече ми харесва от гаудата на същата марка.А за бисквитите какво да кажа, казах на майка ми да ги скрие, за да не се изкушавам да изям целия пакет още същата вечер, става въпрос за тези, които са на 2.09 лв в брошурата, много са хубави.
Троянската луканка изобщо не ми хареса, ама на тази цена не мога да очаквам да е кой знае колко хубава.

аз гаудата мн повече я харесвам...бисквитките не са лоши, купуваме си ги чат-пат Simple Smile

# 119
И аз съм се заканила на шкафа. Какво не му е наред?

Общи условия

Активация на акаунт