Лидл ::13::

• 97 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз снощи от Хаджи Димитърския Лидл, не можах да се сдобия с фъстъчено масло. Нямаше.
Но купих пилешки фенери, за които тук прочетох наскоро. Днес направих най-страхотната пилешка супа с тях.

# 166
  • о`майна лунна нощ е
Бутчетата в тракийския Лидл Пловдив липсваха още преди 9,30 тази сутрин. Взех само от кренвиршите - добро попадение. Благодаря за споделената информация за тях.
Аз моята възглавничка .... хлъц ... ще ми я отнемат. Заминава в командировка към Бургас.

viessmanka - нямаше такива кутии при нас. Проверих.

# 167
И аз днес сготвих невероятна супа от фенерите. За втори път ги купувам, много са хубави. Фъст. масло в Пазарджик нямаше, пазарувахме снощи.
Взехме си сирене Софра, любим продукт, котлети....
Предишното пазаруване купих четки за зъби, голяма грешка, много твърди  Naughty не препоръчвам. Не знам за какво ще ги ползвам, но за зъби много не стават. От шкафа за баня се отказах.
Нещо, което не бях купувала до сега са талиетели и приемам идеи как да ги приготвя, моля.
Повечето продукти си ги пазарувам от Лидл, но ориз не смея да си купя  Crazy
Туиг, кои кренвирши купи? Аз нещо снощи се чудих дали да взема, но не се реших.
Ще пробвам дълго зърнестия ориз  Peace

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 22:47 от бейлис

# 168
  • София
Аз пък съм безкрайно доволна от дългозърнестия ориз. Вече повече от половин година купувам само него. Не се слепва. Цена 1,99лв. Просто приказен!

# 169
Аз пък съм безкрайно доволна от дългозърнестия ориз. Вече повече от половин година купувам само него. Не се слепва. Цена 1,99лв. Просто приказен!
Я бързо кажи кой е този ориз.Един в синя опаковка ли? Аз обичам басмати - този на вкус като нормален ориз ли е?

# 170
И аз тъкмо щях да искам снимка на този ориз Simple Smile

# 171
  • софия
Оризът е в синя, непрозрачна опаковка, има италианското знаме отпред и са 2 вида - Medium Grain, и още един. Аз съм много доволна от Мидиум-а. Вчера пак взех от него и с голямо притеснение го отворих. Няколко човека бяха писали, че техният имали гъгрици. Този са сега си е ОК.

# 172
бейлис  , талятелите приготвям със сос от заквасена сметана. В малко мазнина задушавам  глава лук,добавям някакъв салам,филе,колбас по избор,малко сол,черен пипер и накрая една малка заквасена сметана. Като поври няколко минути добавям сварените талятели. Сервирам с настърган кашкавал. Става много вкусно. Simple Smile

Мисля да купя от фенерите. Прияде ми се пилешка супа.... Crazy

# 173
На мен охладените фенери ми се виждат хем скъпи хем доста постни. Купувам други по 1,80 за кг. ( лидълските са 2,65) и в тях има част от крилцата . Лидълските, като ги гледам, са само кожа newsm78

# 174
На мен охладените фенери ми се виждат хем скъпи хем доста постни. Купувам други по 1,80 за кг. ( лидълските са 2,65) и в тях има част от крилцата . Лидълските, като ги гледам, са само кожа newsm78
Ми за мен не са постни, супата става достатъчно мазна, а и месото за супа си е окей. Аз слагам и една лъжица масло в супата, но готвя в малка тенджера  Peace
Ванчето, благодаря за идеята за талиателите...ще пробвам  Hug

# 175
  • London, baby
`ТуиГ, мерси!!

От промоцията си купих лионския салам - подкова... отвратителен е!

# 176
Какво стана с препарата за мухъл? Добър ли е?

# 177
  • Бургас
Още не е "кусан" Laughing

Пилешки бутчета - йок! ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО СЪЩО!!! Гадняр(к)и Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 178
  • София
Аз го имам от миналата година препарата за мухъл, не съм го пробвала  Mr. Green Взех го защото пише, че е без хлор, но после прочетох, че не мухъла не изчезва(убива го, но о става петното), от савото изчезва, та с него се оправях.

# 179
  • Пловдив
Аз го имам от миналата година препарата за мухъл, не съм го пробвала  Mr. Green Взех го защото пише, че е без хлор, но после прочетох, че не мухъла не изчезва(убива го, но о става петното), от савото изчезва, та с него се оправях.

Точно това стана. Мухълът може да е убит, но петното си стои. То си го пише и в инструкциите, но САВО-то ми вмирисва живота за седмици напред. На този препарат пише, че се оставя да действа няколко часа и после забърсваш. Ако е необходимо пребоядисваш мястото, защото петна не заличава, което е нормално, предвид липсата на хлор. Ще му дам шанс, за да видя колко време след третирането ще има резултат. Със САВО пръскам два до три пъти в годината, толкова му е действието 4-5 месеца, но пък светва след него перфектно.

И друг път съм ползвала препарати за мухъл без хлор, еко били, модерни формули.......ми все се връщам на САВО накрая.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт