Лидл ::13::

• 97 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Каква е цената на лампите?
20 лв.

# 241
Някой да е виждал скоро време от 11 левовите патки? Mr. Green
Мда, само в София са патките Joy
Така или иначе не пробвахме от патките и изобщо липсват/"Х.Димитър"/
Салатната майонеза не ни хареса.

# 242
Голям удар в Лидл вчера, Taglioline с портокала и лимона  бяха намалени с -80 %, еленското с -60 %, едно ризото с аспержи на -50%, да не тичате до дружбенския-талионите ги изкупих аз Laughing сготвих едни с лимон, само едва доловим дъх на лимон има и затичах да изкупя всички останали, е не съм взела 50 броя де, само осем, не ме корете много.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 11:34 от evhen

# 243
  • София
аз пак да питам Taglioline как го ядеш с този портокал и лимон? с какъв сос? хубаво ли е?

# 244
Мерси за отговора за цената на лампите!

# 245
Момичета, този Деликатесен луканков салам дали е добър? Може и да е обсъждан, но ми се губи нещо.... newsm78

# 246
Това са си талятеле, доколкото се информирах, ароматът на лимон е едва доловим, много рецепти има в нета, аз ги направих със сметанов сос, в 2 лъжици масло нагрях половин скилидка чесън, добавих 10-тина листа пресен босилек, 2-3 от една малка животинска течна сметана и лъжица пармезан, след смесването поръсих с още пармезан.

ПС В асортимента на европейските Лидл-и предлагат и с трюфели и с вино, но за нас не.

# 247
# 248
  • София
мерси Simple Smile

# 249
Аз да похваля лютеницата МАРКО(или нещо подобно ) мисля  4е  беше  много  вкусна  Peace

# 250
Не!
 На мен американския ми хареса ; но не пикантният  за хот дог а другият за месо!

# 251
  • Там някъде......
Здравейте момичета ,знаете ли дали ще пускат в Лидл великденски форми със зайчета и агнета и ако знете нещо кога ще е ?

# 252
  • София
Здравейте,
Незнам дали е дискутирано но някой има ли впечатления от това веро http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14736.htm  Аз използвам В5, но това не съм.

# 253
  • София
да мия с такова, но оранжевото повече ми харесва...всъщност най-много от трите аромата.редичко е наистина, но пък си мие хубаво, пени се добре и т.н.

# 254
Здравейте,
Незнам дали е дискутирано но някой има ли впечатления от това веро http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14736.htm  Аз използвам В5, но това не съм.

За това веро от мен твърдо НЕ, те са три ценови категории, това и жълтото на Клефект са най-евтини и за нищо не стават, според мен,  после като цена идват оранжевото, тук го похвалиха,  и още един цвят на Клефект, добри са, и най-добри,  и най-скъпи са на W5.

Общи условия

Активация на акаунт