Лидл ::13::

• 97 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Звънче,разглеждах ги в един сайт,но цената Stop
Баба имаше едно време проста ел.тенджера и от нея ставаха на-хубавите ястия,
а за кекс се ползваше без капак, можеше и да се използва и като тавичка във фурната.
Не бих рискувала твоята във фурна - така унищожих една,която също "можеше" .

# 571
  • софия
Звънче,разглеждах ги в един сайт,но цената Stop
Баба имаше едно време проста ел.тенджера и от нея ставаха на-хубавите ястия,
а за кекс се ползваше без капак, можеше и да се използва и като тавичка във фурната.
Не бих рискувала твоята във фурна - така унищожих една,която също "можеше" .
Помня ги. Дори при майка има дъното, но капака отдавна го няма. Има 1 приставка, която се слага в средата. Но пък е от някакъв материал (забравих името), който отделя вредни съставки при висока Т и съм забранила да се ползва. Иначе е много удобна с тези високи страни.
И аз не виждам причина да ползвам/експериментирам с моята във фурната. Имам достатъчно тави и йени.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:21 от zvanche

# 572
  • Пловдив
Алуминиеви бяха старите ел.тенджери. Ползвам дъното да държа в него бъркалки и черпаци само.

# 573
Точно така - алуминиеви ! Тогава,когато не беше вреден и доматите бяха домати ,
а не хибриди.

# 574
  • у нас
Днес ме почерпиха с едни бисквитки с пълнеж от череша и отгоре с шоколад. Има и такива с боровинки. Soft Cakes се водят, много ми харесаха, не бях ги опитвала до сега.

# 575
  • София
36 - 38 се водят S-размер. Мисля, че отговарят на 42-44 в БГ.

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Днес ме почерпиха с едни бисквитки с пълнеж от череша и отгоре с шоколад. Има и такива с боровинки. Soft Cakes се водят, много ми харесаха, не бях ги опитвала до сега.

... и с портокал ....  eat eat eat

# 577
  • Там някъде......
момичета,знаете ли дали тази година ще се пускат от тези форми за кекса
http://www.amazon.de/Zenker-2006-Lamm-Backform/dp/B000F4AS4E/ref … 308917&sr=8-2

# 578
  • London, baby
Тази тенджера я имам от доста време, за пръв път като ги пуснаха. Доволна съм, през капака не слагам нищо, много бавно тече. Наскоро леко я надрасках, защото използвах метална решетъчна лъжица, хем гледах да не допирам дъното. Не съм я слагала във фурната, но то пише, че трябва до 150 градуса. Използвам само силиконова шпатула при бъркане.

Красива белла, за Коледа се сдобих с такава тенджера електрическа, като тази на майка ми от онова време. Тя ми я поръча направо от тях, където ги правят. Ако те вълнува пиши, за да ти кажа цената и адреса.

# 579
  • Стара Загора
Tези блатове категорично няма да ги купя повече.Втори път правя опит и този път наложих тортата във форма с разкачащи се стени.Вечерта сглобявам тортичката ,оставям в хладилника ,а на сутринта махам пръстена за да има вид на изглед  Laughing.Вечерта ,обаче що да видя- отново се бе разцепила и разляла, докато е стояла Cry
Толкова пъти съм правила тортичка с млечен крем с готови блатове и никога не е ставало така.Край с тези лидълски блатове-повече няма да ги купувам. Crossing Arms
Ще си пия ликьорчето и това е Laughing

# 580
  • о`майна лунна нощ е
Потвърждавам мнението на Тони! Абсолютно същата съдба сполетя и моята "торта". Щом синковецът я обикаляше и мрънкаше, че не му харесва ?! значи наистина не стават. Блатовете стоят сухи, а като се сиропират, се трошат на мокри парченца. Не стават определено.
Обаче аз за разлика от Тони73 не мога да си пия ликьорчето сега. Докато не си прибера мъжа след работа, ще трябва да въздишам пред шкафчето с Куин Маргот-а  Crossing Arms

# 581
Преди време бяха пуснали на промоция един препарат за бани.Не мога да го открия,поне в нашия Лидъл.Някой ще ми подскаже ли как се казваше.И да се оплача От ЦЕлит БЕнг пяна,никаква работа не върши за парите си.Ще се купува лидълски препарат ако открия.

# 582
И аз не харесах блатовете. Не можах да ги отделя един от друг, въпреки че пробвах и с конец и с нож, а и са много трошливи. Няма да им давам втори шанс  Peace

# 583
Помня, че в началото на месеца обсъждахте инфрачервените лампи, моля за повече инфо за тях. Има ли ги в наличност и без промоция? И колко им е/беше цената?
Извинявам се за въпросите със стара дата, но една приятелка вчера ми каза че се интересува от такава лампа, за синузита си, и се чудеше каква и от къде да си вземе?

# 584
  • вече Пловдив
Помня, че в началото на месеца обсъждахте инфрачервените лампи, моля за повече инфо за тях. Има ли ги в наличност и без промоция? И колко им е/беше цената?
Извинявам се за въпросите със стара дата, но една приятелка вчера ми каза че се интересува от такава лампа, за синузита си, и се чудеше каква и от къде да си вземе?
От къде си? В Стара Загора имаше лампи на 8 март, цената им май беше 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт