Лидл ::13::

• 97 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
В Лидл продават картофи в опаковка от 2 кг на BRAMKO - Brambory от Чехия. Не взимайте от тях - тръгнали са на разваляне, загниване. Егати и наглостта. Как може в Гърция 1 кг картофи да струва 25 цента, а тук развалени картофи в опаковка на едро - по 70 ст/кг или 35 цента?

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 14:50 от Lana26

# 601
zvanche аз имах една която беше към кухненския робот и тя не става за тигани.Само се обира тестото от купата. Та затова питам, че си стопих другата. Embarassed

# 602
  • софия
zvanche аз имах една която беше към кухненския робот и тя не става за тигани.Само се обира тестото от купата. Та затова питам, че си стопих другата. Embarassed
Ахааааа. Ясно. Защо не пробваш с дървени или едни такива като пластмасови за тефлон? (моите всички са от ИКЕА. 3 бр. дървени са 1 лв. Wink)

# 603
  • вече Пловдив
Лабрекс, много ти благодаря за отговора!   bouquet

# 604
Аз имам от Икеа силиконови, но са купувани отдавна/ от Гърция и не си спомням какво пишеше на етикетите, то не съм и гледала. Сигурна стават за тиган. newsm78 Ще погледна на сайта им, ако нищо не пише, като отида в магазина ще погледна .Как не съм се сетила досега. ooooh!
Иначе дървени си имам.
Току що си изрових бъркалката от Икеа , и е стопена и тя. Погледнахна сайта им ,точно тази която имам не става за тигани / като не знам гръцки така се получава/ Crazy, но пък четката става, ама то какво ли ще се прави с четка в тиган. Ще се купуват нови шпатули.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 15:13 от Тя

# 605
  • софия
Аз имам от Икеа силиконови, но са купувани отдавна/ от Гърция и не си спомням какво пишеше на етикетите, то не съм и гледала. Сигурна стават за тиган. newsm78 Ще погледна на сайта им, ако нищо не пише, като отида в магазина ще погледна .Как не съм се сетила досега. ooooh!
Иначе дървени си имам.
Тези (подсилена полиамидна пластмаса виждам, че е материала) със сигурност стават за висока Т. Има ги и в друга комбинация Wink Дървените. Всички са пробвани и стават за висока Т. Всички кухненски бъркалки Wink

# 606
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26560
 Ето това имам аз ,и се стопи. То си пише де, че е до 50*.
Ще се загледам по тези които ти си дала. Hug

# 607
Аз от Лидъл взимам предимно кашкавал и лешници с шоколад. Ще ви следя да видя вие какво си купувате от там.

# 608
От ЛИДЛ купувам само зеленчуци, плодове, шоколад,брашно и бакпулвер.

# 609
но пък четката става, ама то какво ли ще се прави с четка в тиган.

Да се намаже леко тигана преди да се правят палачинки напр. newsm78

Да попитам - някой купи ли си хилките от Лидл, 2 бр. за 20 лв. и хубави ли са?

# 610
Яйцата са поевтинели: бяха 6 бр. за 2.19, а сега са за 1.99.

# 611
но пък четката става, ама то какво ли ще се прави с четка в тиган.

Да се намаже леко тигана преди да се правят палачинки напр. newsm78

Да попитам - някой купи ли си хилките от Лидл, 2 бр. за 20 лв. и хубави ли са?
Eй, маме мерси за идеята. Flutter

# 612
  • Пловдив
Ама тя бъркалката е мекичка в предната си част. По скоро е за бъркане на смески или нещо такова. Четката съм я нарочила да мажа листа за баница, питка (ако се прежаля да направя), има и разни шишчета и пържоли, които по време на печене се мажат с марината. Честно, не знам точно да какво са ми, но някак си ми „проговориха“ Laughing

# 613
  • Варна
Тази силиконова шпатула, за която говорите, не е ли по-скоро за сладкиши и за обиране на тестото от купата при разбъркване на нещо. Например тесто за кекс, торта. Когато се присипва такава смес във формата за печене е много удобно да се обере цялата смес от купата с тази шпатула. Онзи ден взех такава от Джъмбо точно за тази цел. Дори и не ми е идвало на ум, че може да е за разбъркване с тиган. А и по всички кулинарни предавания също я ползват именно за обиране на сместа от купа.

# 614
  • Варна
Тази силиконова шпатула, за която говорите, не е ли по-скоро за сладкиши и за обиране на тестото от купата при разбъркване на нещо. Например тесто за кекс, торта. Когато се присипва такава смес във формата за печене е много удобно да се обере цялата смес от купата с тази шпатула. Онзи ден взех такава от Джъмбо точно за тази цел. Дори и не ми е идвало на ум, че може да е за разбъркване с тиган. А и по всички кулинарни предавания също я ползват именно за обиране на сместа от купа.

Съгласна съм с теб. За колко я взе от Джъмбо?

Общи условия

Активация на акаунт