Лидл ::13::

• 97 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Аз си мислех,че само при мен не се зареждат тия промоции Simple Smile Успокоих се Simple Smile

# 631
  • Там някъде......
Здравейте момичета,от Лидъл казаха ,че в четвъртък ще пускат тефлонови форми на промоция.За информация да посетим техния сайт.Може ли да дадете линк да видим какви модели ще пускат на продажба.

# 632
  • Пловдив
Ще пускат великденските форми, тези с агънцата.    Peace

# 633
Здравейте момичета,от Лидъл казаха ,че в четвъртък ще пускат тефлонови форми на промоция.За информация да посетим техния сайт.Може ли да дадете линк да видим какви модели ще пускат на продажба.

Сладка капка, ето сайта, но още не са качили нищо за четвъртък, по-горе коментираха момичетата.

# 634
  • софия
Сладка капка, обикновено първият пост на всяка тема (не само тази и не само в този подфорум) съдържа най-важната информация за това, което се коментира в съответната тема.  Peace

# 635
  • Pb
Някой има ли впечатление от батериите? Дали издържат повечко или са буквално "еднодневки".
Нормални батерии. Не ми е направило впечатление да се изхабяват съмнително бързо.

# 636
  • Там някъде......
тези форми ли ще пускат в четвъртък
http://www.yatego.com/index.htm?aId=4d1b5dd2cb6dd5.3&cl=pdet … livery_costs=4,30

# 637
  • Пловдив

Да, точно тази форма, в комплект с форма на зайче - комплект от двата броя - 12.99 лв.

Ще има и от силиконовите форми за Великден - пак голяма форма със зайче, но друг вид и форма за мъфини, но дупките са под формата на яйца, с 6 дупки е на картинката. Така като гледам от силиконовите има  и още един голям вид с панделка и около нея яйца - всеки вид от силиконовите е по 9,99 лв.

Промоцията е от четвъртък, 15.03

# 638
  • София
И шунката и Качотата купуваме редовно и ги харесваме.
+ 1
Едно от малкото неща, които са със същия вкус като в немски Лидл.

# 639
  • софия
От Лидл нещо са се бъгнали. Още не са качили никакви промоции Confused

# 640
  • София
Някой има ли впечатление от батериите? Дали издържат повечко или са буквално "еднодневки".
Нормални батерии. Не ми е направило впечатление да се изхабяват съмнително бързо.

Ползваме ги повече от 4-5 години за всякакви дистанционни, плейъри, лампи, а сега и за купищата пеещи играчки. Доволни сме от тях. Съотношението цена-качество е добро.

# 641
  • Пловдив
Аз ги погледнах тези неща на хартиен носител - във вестника им. Мъжът ми днес е ходил да смени възглавничката за масажи за голямата седалка. Не е имало проблеми, но още не е пробвано. Та тогава данесе и вестника. В сайта и аз нищо не намирам.  Peace

# 642
От батериите и ние сме доволни.  Peace

# 643
Мерси на всички за споделените мнения.  Hug Ще заредя значи с батерии да си имаме за всички играчки, а не само да ги въртя презареждащите.  Rolling Eyes

# 644
  • Балчи-Варна
А дали седялката е по-добра от масажиращата възглавница?

Общи условия

Активация на акаунт