ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 596
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Бяло: Не знам откъде ви хрумна идеята, че Бен е предал Бри, след като никъде не се спомена такова нещо, а и полицаите са тези,които имат личен мотив да я заловят..

# 616
Точно с този аргумент се коригирах и аз.

# 617
vilityy, 20-ти епизод не е последен, има още три, единият от тях двоен - 21-ви епизод(6-ти май), 22/23 (13-ти май)
Неделите в които няма да дават епизодите има други важни неща по телевизията,  не е по вина на продуцентите на сериала. /стана ми смешно от думи като "тези са извратени"/ Все едно някакви мазохисти са решили да си правят тъпа шега със зрителите  Laughing

Спойлери:

Скрит текст:
08/19   "With So Little to Be Sure Of"   April 1
Габи започва новата си работа в магазина, тя флиртува с потенциални клиенти, а Карлос не му харесва това поведение.
Сюзън подозира, че Майк е имал връзка..но това, което е криел се оказва много по-интересно.
Детективи разпитват Деби Браун, рецепционист/ка в хотел, относно Алехандро.
Линет все още е решена да спечели Том обратно, Джейн все още иска те двамата да се разведат.
Брий е разпитвана от полицията отново. Тя има нужда от помощта на адвокат с име Трип Уестън.
Боб и Лий се появяват. Появява се и един стриптизьор.

08/20  "Lost My Power"  April 29
Камион прегазва малка кола. Ем Джей е отговорен.
Дорис Робъртс се появява в ролята на заможна жена, която наема Габи за неин личен personal shopper. Карлос иска от нея да дари пари за новите му благотворителни дейности.

08/21   May 6
Делото на Брий наближава. Брий започва да харесва нейният адвокат, чуди се дали и той я харесва, или прости иска да и помогне с делото. Брей става подозрителна, когато намира нейният адвокат с жена.
Сюзън отива на клас за бъдещи майки с Джули. Сюзън не е съгласна с методите на учителката в курса.

08-22/23  May 13 2012   2 hour series finale
Общата идея на последните два епизода остава същата, която е имал Чери, когато е започнал да пише сценария.  

# 618
  • София
Изгледах си епизода. Не мисля, че Бен има нещо общо с подслушването на тел. на Бри. По спомен по-младия полицай в предните епизоди попита по-възрастния 'ще я арестуваме ли?', а той отговори нещо от сорта: 'не, искам хубаво да я оплетем'. Нещо такова беше, не ми се връща назад, интересно само как са се вързали за телефона й, като не са ги давали да влизат в къщата й.

Линет ми беше много смешна, как набързо светна лампата.  Laughing Laughing

Спойлери:

Скрит текст:
08/19   "With So Little to Be Sure Of"   April 1
08-22/23  May 13 2012   2 hour series finale
Общата идея на последните два епизода остава същата, която е имал Чери, когато е започнал да пише сценария.  
хм, а тя е? newsm78 Thinking

# 619
Довечера ще гледам серията.
А относно това,че Мери Алис е била в кома,тези дни изгледах 1вите 3 серии на 1ви сезон,нали дават погребението и т.н.....

# 620
  • До морето
Ами тя си сънува жената, нищо не и пречи да си сънува и погребението! Аз не мисля, че това може да е вярно, този слух се появи почти в началото на филма, не вярвам да се окаже истина

# 621
А относно това,че Мери Алис е била в кома,тези дни изгледах 1вите 3 серии на 1ви сезон,нали дават погребението и т.н.....

Е, не знам, ама ако е такава развръзката - много тъпо.

За "Lost" направиха така, защото така се бяха оплели в небивалици, че нямаше начин да ги разплетат. Силно се надявам тук авторите да се справят по-добре. Даже предпочитам всички housewives в затвора, да си кажа честно.

# 622
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ето това за мен ще е чудесен финал. Мери-Алис в кома,фантазираща си всички тези случки от последните години.След което ще се събуди от кома и съпругите ще бъдат представени с 'оригиналните' им битиета.
Например Линет въобще да не е перфектна майка на 5 деца,а реално да е майка на 1,което дори не знае как да гледа.Брий,която няма да знае да наготви и едно обикновено ястие.
Солис да се окажат помощници в нечия чужда,скъпчийска къща.... ей такива си ги умувам.

Вие да намирате някакъв друг,от посочения, логичен завършек? (защото аз не виждам такъв)

Лост е съвсем друг жанр и публика.Вярно е,че работиха по много сюжетни линии и накрая стана тя,каквато стана,но пък - години след финала,хората продължават да говорят,да умуват..Е,ако на това не кажем брилянтен сюжет и мега успешна продукция... Wink

# 623
Да, но пък целия филм го разказва Мери Алис, което значи, че това с комата може да се окаже вярно....Сигурно последната серия ще се събуди, ще разкаже на приятелките си какво е "сънувала" и после ще умре! И след това ще повторят погребението от 1-ви сезон, 1-ва серия, но понеже съпругите ще разберат, че нещата, които Мери Алис им е казала, започват наистина да се случват, ще променят нещо в историята! Сигурно Бри още тогава ще промени отношението си към децата й, и може би ще се разведе с Рекс (аз не го харесвам)! Линет ще промени отношението си към Том, няма все да го командва! Сюзън отново среща Майк на погребението и направо му предлага брак  newsm62 А Габи ще уволни веднага градинаря си и ще помоли момичетата и Карлос да й помогнат да намери пастрока си, за да разбере дали наистина той е жив! И когато го намират, той й се нахвърля, а Карлос го убива... и пак същата работа, не можеш да избягаш от съдбата си  newsm62
Не ми обръщайте внимание, само си фантазирам!!!

# 624
  • До морето

Е, не знам, ама ако е такава развръзката - много тъпо.

За "Lost" направиха така, защото така се бяха оплели в небивалици, че нямаше начин да ги разплетат. Силно се надявам тук авторите да се справят по-добре. Даже предпочитам всички housewives в затвора, да си кажа честно.

Ееее, може ли някой на лични да ми каже финала на Изгубени, че така и не го изгледах този сериал.

Извинявам се за спама

# 625

Лост е съвсем друг жанр и публика.Вярно е,че работиха по много сюжетни линии и накрая стана тя,каквато стана,но пък - години след финала,хората продължават да говорят,да умуват..Е,ако на това не кажем брилянтен сюжет и мега успешна продукция... Wink

Аз не познавам никой, който да не е бил разочарован от финала на Lost. За мен това е безсилие.

# 626
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вече познаваш - моята скромна и страхотна личност  Mr. Green
Масово публиката се разочарова,и това е така,защото сме свикнали,ние зрителите, развръзките да ни ги поднасят на тепсия,вместо да размишляваме самите ние.Не бих казала безсилие,по-скоро свободна интерпретация.(пък и на сценаристите така им беше по-лесно).

# 627
Радвам се, че финалът на Lost все пак е харесал на някого. Simple Smile

Но предпочитам за Съпругите да се напънат повече. smile3530

# 628
Епизодът беше страхотен! Много се радвах на Габи в магазинът,напомни ми първите сезони и каква е всъщност и такава си я харесвам. Heart Eyes

Аз вярвам,че Линет и Том ще се оправят,но ми е интересно как това ще се случи!  newsm78

Сега се надявам Андрю да остане до края на сериала и да го показват често! Иии как може да не дават Боб и Лий?? Не са ги давали от седми епизод  Tired

А сега като задържат Бри,тя ще си тръгне от къщата с класа и с високо самочуствие! Като истинска дама..обожавам яяя  Mr. Green Heart Eyes

Не можах да не се просълзя на момента със Сюзън и ЕмДжей в гаража...беше толкова истинско и толковаа тъжно...  Sad още не мога да повярвам,че Майк умря и го няма,просто не знам какво да кажа...

# 629

Ако наистина е сънувала всичките сезони, може би е сънувала и погребението си  Shocked Thinking

Общи условия

Активация на акаунт