Какъв жесток човек трябва да си,за да направиш такова нещо???!

• 14 110
  • 165
  •   1
Отговори
# 75
Надявам се, че вече ти е ясно: не можеш да осъдиш човека, защото "90% сме сигурни, че е той", не е никакво доказателство. Второ - дори да пробваш да го съдиш, трябва да отговаряш за твоето нарушение, което е наказуемо също. Законът е за всички домашни кучета, не само за агресивните. "Ама той е много силен и се е измъкнал" не е никакво оправндание, че грамадни песове скитат из улиците. Взимай ново куче и този път си го дръж вързано!

# 76
а къде е авторката?  newsm78

# 77
Тука някой жестоко се шегува  Naughty Я погледнете старите постове на момичето и вижте има ли такъв пост. Аз поне не намерих. Пипи кажи моля те от де я извади тая тотална простотия?
Въпросната вечер /вижда се от поста, който съм цитирала/ авторката беше пуснала две безумни теми. Това успях да цитирам в "Смешки от форума". Темите, разбира се, бяха забърсани.
Няма как да си измисля това безумство, защото нали знаеш, че всеки пост, който се цитира си има някакъв уникален номер.  Peace
А и освен това нямам този капацитет. Crazy Mr. Green
Пуснах цитата, за да се вижда от какъв човек е темата. Peace

doh doh

# 78
а къде е авторката?  newsm78

Как къде, сигур вае магийки на злосторника, то като се видя, че работата за Съд няма да я бъде, ясно стана, че ще се търсят алтернативи Laughing Laughing Laughing, а каква по добра алтернатива от тази-спретваш му една магийка, чиста работа, а пък и оня има да се чуди отде му е дошло до главата Whistling Laughing. Пък и гледам авторката я влекат такива дейности... Rolling Eyes

# 79
Даже не се знае дали оная кръв  Confused в шишенцето не е била примесена с кръв от собственото и саморъчно заклано животно Mr. Green

# 80
Така вижадам,че всички ме нападате.Кучето на съседите,което го намерихме застрялно в двора на въпросният,редовно е пуснато,но е на 10 години и досега не е нападнало никой,дори животно.А нащо куче винаги го извеждаме на каишка и никога не е бягало.Просто беше разгонено,цяла нощ виеше и накрая си намери начин да избяга.Говорихме дори с роднини на човекът,дето е убил кучето,то не е напдало никой.Този човек просто бил откачен и понеже е ловджия и му трябват животни за стръв,даже гледа около 10тина зайци и като станат голями ги убива и ги носи за стръв.Има свидетели на убийството на кучето на съседите,което намерихме в двора му.Но за нашето куче още неможеме да разбереме нищо...

# 81
И престанете да говорите наизуст.Много добре знам всичко,което е станало.И не кучетата ни не са влизали никога преди в двора на тоя и няма абсолютно никаква причина да ги убива.Търсихме си кучетата 1 седмицаа и накрая хората ни казаха,че са застреляни и кой го е направил и защоо,зада ги дава за стръв.Отидохме до тях и видяхме кучето в двора му бее!!!! Много сте зле сички като говорите без да знаете...Айде да ви се случи на вас да видиме,дали ще мислите така.... Нямам думи,уж търся някаква подкрепа....

# 82
И причината поради която кучетата са влезнали в двора е защото е напулно разграден,а те бяха разгонени и този има женска кучка...Но на човекът си му трябва стръв и нашите кучета са били перфектни за целта! Разбирачите сега да мълчат!

# 83
  • София
... Разбирачите сега да мълчат!

Уха  Laughing

# 84
Ето какви са хората:
Искам да споделя едно преживяно от мен нещастие.Вчера към мен тичаше куче и когато се спря близо до мен започна да си удря главата в земята и аз тогава видях,че устата му е здраво залепена с тиксо,само от страни на муцуната му се стичаше пяна .Много се мъчеше! Искаше само да диша. Голямо ,бяло и черно с дълъг косъм.Красиво куче!Недоумявах и се втурнах да му помогна,но след него бягаха три момчета на възраст 18-20 години държаха в ръцете си две кучета на примки и тогава разбрах...От известно време някой в селото ни покрай казана бесеше кучета,казаха ми ,че и на други места са виждали обесени кучета. Едното момче се засили към мен,за да НЕ отлепя устата на животното и то милото избяга от мен.Започна този да ме лъже,че кучето е негово,а ми се смее,след като му се развиках и го питах,защо го мъчи и зная ,че те ги бесят.Подгоних ги,за да го ударя,бях много ядосана,но те побягнаха и реших да настигна кучето,защото уплахата,че ще умре ме караше само да действам спрямо него.Скъсах тиксото и то хукна.Надявам се да е живо още! От онези нямаше и следа.Попитах един човек за тях,а той ми каза " Поне обесиха ли кучето?" Никой не ме подкрепи.Всеки вдига рамене и ми казва " Не ме интересува" "ще си навлечеш неприятности,не се занимавай!","Хора от село сме и се познаваме,защо да се караме!?" и т.н. Когато се прибирам в село поглеждам към казана и виждам труповете на животните.Казвам,но нищо.Вчера видях и това ,цяла нощ не съм спала от стреса.Помогнете,моля! с.Мечкарево общ.Сливен от 600 човека само аз може да съм свидетел,но ще бъда!

# 85
Brutal__Girl, след като има свидетели на убийството на другото куче, то предполагам, че за това биха могли да опитат да го осъдят. Макар че не ми е съвсем ясно доколко ще е възможно - предвид че все пак е било в двора му.

И изобщо - ти правен съвет ли търсиш тук или просто обичаш да разказваш разни... истории... като тая с кръвта?

# 86
Абе за какво съдене бе хорааа. То за убийство на хора дават условни присъди, вие за куче да го съдели: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643665.0

# 87
Brutal__Girl това, което ти се случва е ужасно!Съжалявам за кучето ти. Не обръщай внимание на негативните коментари. Дано да е на по-хубаво място вече и да не страда..... Hug

tanch евала за коментарите, все едно аз съм ги писала............
Хора, докога тази ненавист към животните, до кога само за лайната им ще говорите и пишете..... я си огледайте полянките и градинките пред блоковете и къщите и пребройте колко са ВАШИТЕ и колко са ТЕХНИТЕ..............

П.П. Каква порода беше кучето ти?

# 88
джоджо нямам думи.............  Hug

# 89
volwww Немска овчарка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт