Звездни компромати-132

• 57 729
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
кое не разбра,и аз знам ,че именно тя го е зарязала,точно след като обявили годежа си
Ако той е обявил годежа си  - кой кого е зарязал?
Наистина ли не схващаш  ooooh!

Разбира се, че схванах, но не от твоите обяснения- трудно ти се разбира Simple Smile

# 631
кое не разбра,и аз знам ,че именно тя го е зарязала,точно след като обявили годежа си
Ако той е обявил годежа си  - кой кого е зарязал?
Наистина ли не схващаш  ooooh!

Разбира се, че схванах, но не от твоите обяснения- трудно ти се разбира Simple Smile
Двамата обявили годежа си и след това  тя го е напуснала,това е супер сложно за разбиране , ooooh!

# 632
  • Tам през Атлантическия океан

Страхотни са Мелани и Антонио  Heart Eyes много ги харесвам като двойка и по отделно Hug

Супер е това за Ума  Hug тя всъщност на колко години е ? (да се 'поуспокоя' че имам време и за второ  Simple Smile)

Paris Hilton скоро ще навърши 31  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/29/article-2108072-11F785 … C-280_634x989.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/29/article-2108072-11F784 … C-579_306x510.jpg

Не е красавица но има интересна визия , бе готина е  Grinning  то аз и Ума харесвам въпреки че за някои е грозновата.

# 633
Ким Катрал е много постна откъм обувки, това сигурно е само в лятната й вила колекцията  Joy

За Фърги имаше статия и снимки как пазарува от евтини магазини за обувки по цели дузини. После беше дала интервю казвайки, че толкова е запалена, че изобщо не се свени да си пазарува обувки от където й да е, важното е да й харесат. После създаде собствена марка:
http://hotelfortesjoao.com/wp-content/uploads/fergie-shoes.gif

# 634
  • София
Е, ти пък недей така категорично  Laughing Знаем, че не я харесваш, ама все пак не си и светила, та да знаеш.
Джия, написала съм предполагам. Не твърдя нищо категорично. А това, че не я харесвам, не значи, че ме тика да я изкарам уличница.  Mr. Green Просто всички, които се интересуват от живота на звездите, са наясно с поведението на Джоли на млади години. Самата тя е споделяла пикантни подробности от сексуалния си живот. Разбира се, това не пречи да бъде спрягана като жена със стил и клАса.
Иначе на Анджелина й харесвам това, че хвърля доста усилия и отделя време за редица благотворителни каузи.  Peace

# 635
  • На земята, която е всъщност звезда.

Супер е това за Ума  Hug тя всъщност на колко години е ? (да се 'поуспокоя' че имам време и за второ  Simple Smile)

Ума точно след два месеца ще навърши 42 години.

Анджелина може да се стреми към класа, обаче позирането с изваден крак на червения  килим не е много класно.

# 636
Тони  Peace

За мен сега излъчва класа(може би откакто се задоми с Брад), преди години не. И цялата тая разюзданост, която е показвала според мен е роля..поне така мисля  Thinking

Анджелина може да се стреми към класа, обаче позирането с изваден крак на червения  килим не е много класно.

Това за крака съм съгласна.

# 637
Това с крака вече започвам да си мисля, че е било търсен ефект. Покрай тази поза толкова много се коментира Анджелина и всички аспекти на личния ѝ и професионален живот, че получилите Оскари не им се обърна такова внимание.

# 638
Крачето на Анджелина си е супер , позата тоЖе  Peace Всички за това говорят нарочен или не ефекта си е тамън  Grinning

# 639
Тъкмо ми хрумна, че всъщност е доста висока класа, ако успяваш да провокираш показвайки само половин крак, вместо цяла гърда с украшение за зърно, както преди години беше направила Джанет и предизвика фурор, ама без класа определено. 

# 640
# 641
Тъкмо ми хрумна, че всъщност е доста висока класа, ако успяваш да провокираш показвайки само половин крак, вместо цяла гърда с украшение за зърно, както преди години беше направила Джанет и предизвика фурор, ама без класа определено. 
  Peace
Позата и ми изглежда шегаджийска, забавна  Hug усмихва ме приятно  Grinning

Mariah Carey

Преди http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/29/article-2108105-11F7D8 … C-281_468x643.jpg  сладурка

Сега http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/29/article-2108105-11D7B5 … C-597_468x717.jpg  много добра форма след раждането , даже изглежда по-добре от преди него  Wink

# 642
Оф, Марая Кери прилича на хамстер в бузите. много някак си странно лице има, да не си е правила операции- не естествено и е лицето- скулите ли, знам ли Thinking

# 643
  • Ямбол
Като стана дума за Анджелина Simple Smile
Една ,   две    снимки които не съм срещала.
Много ми харесва непрестанната и трансформация.

Oтносно крачето , тя според мен с доста голямо чувство за хумор го перчеше ахахах много ме зарадва как всички за това говорят. Класно или НЕ, това е въпроса?!? Хора осъзнайте се. :Р
Не мисля, че хората с чувство за хумор нямат "класа". Накрая, класата е изкуствено поддържан имидж, изкуствено поведение./за мен/
И позирането ми харесва все едно казва "Това е моят крак, вижте ми крака!!" Етооо гооо пак Simple Smile
А може би е навик от детството ?

# 644
  • където ми харесва
Оф, Марая Кери прилича на хамстер в бузите. много някак си странно лице има, да не си е правила операции- не естествено и е лицето- скулите ли, знам ли Thinking
Не знам, на мен винаги ми е приличала на хамстер Mr. Green Иначе я харесвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт