Звездни компромати-132

• 58 261
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Това ММ ли е: newsm78 като отворите слизате надолу снимката на която пуши http://www.bloglovin.com/m/2357109/400793421/b/2357109/aHR0cCUzQ … zLWJ1bmtlciUyRg==

# 91
# 92
Интересно  Thinking

Май аз само виждам драстична промяна:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Тук е вече руса, но много далеч от образа Монро

# 93
# 94
 Освен за Кати- за друга не се сещам  Grinning

# 95
  • ...край Дунава

Точно тази снимка на Ева и Виктория май не я мернах.  Simple Smile

Бях ги постнала в предната тема сутринта, пресни пресни, от същото събитие като предните показвани, но в ранна утрин Mr. Green

# 96
Много снимки на Монро. Има много големи компромати, но и времената са били други. Сега всичко се гледа под лупа.

Първа част Втора част

# 97
  • До сърцето...
Тежки времена за Дафовска, в статията пише, че е и пред развод с мъжа си.
А ето и тук - Екатерина Дафовска на крачка от втори развод

Тук наскоро ставаше една дискусия относно първата ни дама.
Та и германия е със същия проблем - Коя ще е първата дама на Германия?

# 98
Много снимки на Монро. Има много големи компромати, но и времената са били други. Сега всичко се гледа под лупа.

Първа част Втора част

Евала на Мерилин Монро!!! Доказва, че не е нужно да си кльощава и с дълги крака за да си секси!!!

# 99
Интересно  Thinking

Май аз само виждам драстична промяна:

Аз също-разгледах снимките и ,честно,ако не знаех,че са нейни, доста щях да се чудя кое е това момиче.

Кийра Найтли в ролята на Анна Каренина (познайте мъжът от последната снимка  Laughing)

Вдигам кръвното от такова мислене :Заедно с мъжа си застанали на страната на зетя и агитирали щерка си да мирясва, да се откаже от спорта и да заприлича на всички нормални семейни жени, да стане домакиня. -това от статията за Дафовска.
Как може още да има такива задръстени хора....  ooooh!
Как няма да се провали жената с такова мислене у най-близките й...Горката Катя!

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:12 от Ветинари

# 100

Първа част Втора част

Евала на Мерилин Монро!!! Доказва, че не е нужно да си кльощава и с дълги крака за да си секси!!!

Ами тогава такава е била модата Simple Smile другите модели също са така.

# 101
  • In The Middle Of Nowhere
Снимките на Мерилин са от 1950г. ,тя отдавна е напуснала фабриката и е подписала договор с ТСФ. По нейни признания в началото на кариерата си е работила и като момиче на повикване(та може и да е спестила пари  Wink) ,но по-вероятно компанията да е наляла средства в нея ,усещайки ,че е хванала златна кокошка.

Да, това е вероятно обяснение на нещата. Към 1950 г. тя вече е била актриса.

Джия, за мен има промяна, но не е толкова фрапантна.. Тя си е подобна в лицето, само че я делят години, които малко или много променят човек/един си на 24, друг на 34 примерно/ от образа, който я прави поплулярна + промяна в прическата и грима.
Наистина тогава са били други времената. Не знам дали килограмите при нея са били голям компромат.

Ветинари, мисля, че мъжът е Джуд Лоу. А Кийра ще ми е много интересна като Ана Каренина.
Добре, казано з а Мерлин.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:48 от angeles

# 102
Хареса ми ей това обобщение към краят на втората серия снимки :

Мэрилин Монро, как показало время- это гениальный проект художников-гримеров, стилистов, дизайнеров и пластических хирургов, которые добавили ей шика и изысканности, но сумели сохранить очарование и наивность Нормы Джин.

А иначе-да,страхотна жена.Женствена и красива във всякаква поза .
Страхотни снимки -колко жалко ,че вече си имаме фотошоп....

# 103
Виктория Бекъм

# 104
  • In The Middle Of Nowhere
Това ММ ли е: newsm78 като отворите слизате надолу снимката на която пуши http://www.bloglovin.com/m/2357109/400793421/b/2357109/aHR0cCUzQ … zLWJ1bmtlciUyRg==

Мисля, че не е тя.

А Вики Бекъм е хубава, но ако не е толкова слаба ще е още по-хубава.

Общи условия

Активация на акаунт