Звездни компромати-132

• 58 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • На земята, която е всъщност звезда.

Лелееееееее, какъв е този бонбон! Grinning

# 376
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз казах,че термин й е първата седмица на май.В календара на бременелките на People така пише.

Връщам се на Оскарите.
Академията не дава статуетки по заслуги,а решенията им са чисто политически - жалко.Наградиха Пакистан,Иран - все страни,с които Америка не е в топ отношения.Не съм съгласна и за преекспонирането на френското кино,при това на ниво Оскар.Доколкото четох(не съм гледала Артистът),филмът е за Холивуд през 30те.Французите един път пробили с Марион Котийар,защо пък не продължават да се мазнят на американците,че току виж си изпросили още Оскари.Е,получи им се.Догодина пак.

Чарлийз Терън мисля я видях сред пристигащите(в светла рокля),освен ако не съм я сбъркала с друга жена.

Защо има 2 афтър партита,явно пропускам инфо? На Ванити Феър ми е ясно,но защо и Елтън се бута там?

# 377
Това момченце е уникално сладко

# 378

Защо има 2 афтър партита,явно пропускам инфо? На Ванити Феър ми е ясно,но защо и Елтън се бута там?

Елтън Джон от амин години прави афтър парти след Оскарите. Партито е благотворително, всъщност се организира от АнтиСПИН фондацията му.

Цитат
Всяка година след церемонията на "Оскар"-ите сър Елтън Джон събира звезди на благотворителна вечеря Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing. Този път поканата му уважиха Хайди Клум, Кети Пери, Кармен Електра и много други. Въпреки звездното присъствие пирон в програмата на вечерта беше появата на едногодишния син на певеца и партньора му Дейвид Фърниш – Закари. Той позираше с удоволствие на фотографите и през цялото време не прояви никакви капризи.
Билетите за това мероприятие струват около 3500 долара и събраните средства по правило отиват във фонда за борба със СПИН, учреден от Елтън Джон.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 17:46 от еls

# 379
# 380
# 381
  • София
Според мен е фотошоп  Peace.

# 382
  • Варна

Joy
сори, но не се сдържах ....

ето и деколтета
http://ww4.hdnux.com/photos/11/57/20/2552867/3/628x471.jpg

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 18:03 от Vessi_to

# 383
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Елтън Джон от амин години прави афтър парти след Оскарите. Партито е благотворително, всъщност се организира от АнтиСПИН фондацията му.
Ясно,благодаря.

Хахахахахаха.Фотошоп е. Laughing

Гледайки снимката на Лопез и Диаз,се сетих че втората(както и Пенелопи Круз) са с грим Ланком.На Камерън ми се струва,че не се е получило.
Продължавам да твърдя,че кройката на роклята на Лопез не подхожда на структурата й.Прави бедрата и дупето й огромни.

# 384

щях да се задавя   Crazy  много смешно ми стана  Joy  Joy

# 385
  • в Tara
Да се изкажа за оскарите Laughing
Най-стилна, красива, елегантна, прическа, грим, поза и т.н. за мен, тази година, е Пенелопе!
Разочаровах се от избора на рокля на Дженифър Лопез Simple Smile

# 386
  • където ми харесва
На мен пък Джей Ло ми хареса ужасно много. Смятам, че роклята идеално подчертава пищните й форми, без да изглежда тлъста/дебела в нея.

# 387
fotoshop -ната е и доста добра карикатура представлява;-)

Рядко НЕ съм харесвала Анджелина , дори не знам кога не съм я харесвала, но този път не ми хареса.
Роклята изглежда от тежко кадифе, талията е изрязана грубо, изобщо цялата рокля е изрязана грубо, асиметрично, разбирам, че посланието е да да демонстрира доза вулгарност, което отдавна не е правила ( все е в образа на богиня и светица),  а за позирането й само лоши неща мога да кажа - кракът й изглежда, като дислоциран от ставата, кльощав и ужасно контрастиращ на роклята, има снимки, на които ми прилича на кокал , никаква изящност
Та, разбирам защо го е направила, но .. тц

# 388
На Анджито наистина не й се е получило добре с избора на тоалет,но пък в главата много ми харесва този път.Има наченки на прическа  Party

# 389
не й се получи на Джоли , това , което си мислеше , тя вече друга роля играе ...

Общи условия

Активация на акаунт