Звездни компромати-132

• 58 374
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бекъмови, Хайди Клум и манекенките са били на партита след, а не са били на самата церемония.

# 451
То в тоя ред на мисли много могат да се изброят. Тенесистките му разни и те също - къде точно им е мястото на такъв вид церемония?  Thinking

Иначе наистина липсват доказали се имена - Кейт Уинслет и Чарлийз Терон на първо четене! Джулия Робъртс не видях, Джоди Фостър, Хилари Суонк...?

Поправям се: Жълтата рокля на Серена, която ми се е запечатила в главата, е от партито след Оскарите!  Peace

# 452
След малко в "На кафе" Черната Златка. Не изглеждаше много притеснена за състоянието и живота на Благо. Ще разказва за някакъв филм, в к-о се снима и е много облечена!!  Laughing Laughing
А тази рубрика на Джуджанка е..  Sick и ми е интересно защо Гала си позволява да имитира каква била стойката на Виктория Б.  Thinking

# 453

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2012/02/27/1775236_fotogaleri … 2/?pic=41#picture

Искам да погледнете снимка номер 39
и да ми кажете може ли с такива нокти
 и диаманти наоколо да се ходи на Оскарите.
#Crazy #Crazy #Crazy

# 454
Преди да оцъклиш очи на 39 би ли погледнала 33  Mr. Green

Забелязала съм, че зад океана доста тачат къси, естествени, нелакирани нокти!

# 455
# 456
Офф,аз там се загледах в чантичката и съм пропуснала.

И аз харесвам къси и естествени,но не такива Simple Smile

# 457
  • Viena

не е истина просто

# 458
  • На земята, която е всъщност звезда.

33 били на Шарапова.  Холивуд не е опетнен.  Simple Smile  

# 459
  • София
Много тъжна новина:
Почина Дим Дуков
Да почива в мир. Cry

# 460
  • София
Добре, че обърнахте внимание на ноктите, че да се вгледам. Прави ли ви впечатление, че масово жените са със сравнително ниско изрязани нокти и светъл лак. Дори нокти със средна дължина не видях или пък червен лак. Може и да има, разбира се, но масовката е ясна.  Grinning

# 461
  • София
Дим Дуков е починал рано тази сутрин Sad Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

# 462
Дим Дуков е починал рано тази сутрин Sad Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

http://www.blitz.bg/news/article/131992

# 463
Като публикувах линка с аксесоарите се зачудих колко време ще е необходимо някой да се хване за космите на ръцете.... обаче за ноктите не ми и мина през ум  Laughing

# 464
  • София
Да почива в мир  Дим Дуков.

Общи условия

Активация на акаунт