Звездни компромати-132

• 58 345
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Добре е Виктория Бекъм, не  Peaceе грозно слаба, идеална е дори!

# 481
Някои от "оскаризираните" май са си изгубили задръжките след получаването на наградата

http://static1.purepeople.com/articles/4/96/63/4/@/802737-willia … nburg-0x414-2.jpg
http://static1.purepeople.com/articles/4/96/63/4/@/802738-meryl- … resse-0x414-2.jpg
http://static1.purepeople.com/articles/4/96/63/4/@/802740-brett- … resse-0x414-2.jpg
http://static1.purepeople.com/articles/4/96/63/4/@/802736-willia … nburg-0x414-2.jpg

Добре е Виктория Бекъм, не  Peaceе грозно слаба, идеална е дори!
даааам -като АнджитУ , Дукесата и Ванеса Паради  Mr. Green

# 482
Попаднах на БНТ  и някакво предаване с Марта Вачкова.  Е, съжалявам, но това не е жена и нейното не е тяло, а туловище.  И  не мога да разбера какъв екип има, операторите и мразят ли я, че да я снимат от такъв ъгъл - да лъсват паласки,гръб, задник, всичко ? Тази жена е само за по-близък план и да и виждаме добре издухната коса .

# 483
  • София
Дженифър Лопез заедно с Камерън Диас връчваха награда, затова бяха на церемонията - понеже гледам доста хора се чудят защо е била специално Дженифър там, особено като е толкова слаба актриса...то понеже всички на тая церемония са едни титани в киноизкуството  Wink
Пенелопе, Джесика Частейн, Глен Клоуз, Ема Стоун, Дженифър, Мила Йовович, Беренис Бежо са едни от мадамите, които ми харесаха как изглеждат. На гаджето на Клуни много, ама много ми хареса цвета на роклята, за самамта рокля съм 50/50.
Аааа пак по повод Джей Ло Simple Smile, с подобна на прическата на Пенелопе беше преди няколко години пак ана Оскарите.

# 484
  • София
Попаднах на БНТ  и някакво предаване с Марта Вачкова.  Е, съжалявам, но това не е жена и нейното не е тяло, а туловище.  И  не мога да разбера какъв екип има, операторите и мразят ли я, че да я снимат от такъв ъгъл - да лъсват паласки,гръб, задник, всичко ? Тази жена е само за по-близък план и да и виждаме добре издухната коса .

За  Това  ли е говорила в предаването  Laughing.

# 485

За  Това  ли е говорила в предаването  Laughing.

Не знам, хванах края , имаше наредени няколко мъже и нещо за някакво жилище им пожелаваше успех. Аз дори не знаех, че е водеща, не знам какъв е формата на предаването. Тя беше с една ярко червена жилетка и черен панталон, но както казах от такъв ъгъл я снимат...

# 486
От какъвто и ъгъл да я снимат, Марта си е такава. Тя е водеща на това предаване от 100 години вече. Това лято нали и топлес снимки ѝ се явиха, вижда се добре. Това тяло в каквото и да го облече, както и да го заснеме - все тая. Само фотошоп я оправя, но не са измислили още за живо предаване. Но жени като нея са много. След 35 годишна възраст, да не говорим след 40, може би повече от половината жени минават в тази категория. Не е нещо необичайно. Какво толкова, в човешката природа си е, явно.

# 487
Да не би моят ТВ да слага едни +35кг освен това, което са нормалните жени на 40? На мен Марта си ми изглежда, че е ударила стотака, може и да греша.

# 488
Ами извън тази тема 'истинските жени' доста са около стотака  Thinking  Зависи и от ръста, по- ниските са около осемдесетака.

# 489
 rotfImao пина, днес си в голямо настроение.

# 490
  • където ми харесва
Нали Блейк Лайвли щеше да играе младата Кари Брадшоу? newsm78
Еми не знам. Блейк наистина е доста по-подходяща от това девойче, което според мен има доста крива физиономия.
Ето статията

# 491
  • Бургас
Не разбрах за българските жени около 40-те ли се отнася това статистическо проучване, или за европейките? Какъв е броя на взелите участие, представителна ли е извадката,само за големи градове или и за селата ?
 WinkХайде, за американките няма за коментираме, те са известни с едрите си габарити.
 Лично съм засегната, да знаете! Crossing Arms

# 492
rotfImao пина, днес си в голямо настроение.

Ама аз не се шегувам. Ти си млада още. Дано имаш късмет с организъм, дето с лекота да поддържаш човешки форми, но в повечето случаи с възрастта такива свинщини стават  Tired  Питаш ли ме к'во ми е. На 35 не е като на 25, какво е на 45 не искам и да си представям  Tired  

# 493
Нали Блейк Лайвли щеше да играе младата Кари Брадшоу? newsm78
Еми не знам. Блейк наистина е доста по-подходяща от това девойче, което според мен има доста крива физиономия.
Ето статията

Aми излиза, че е идеална тогава. Simple Smile)))) SJP има много крива физиономия.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт