Звездни компромати-132

• 57 715
  • 754
  •   1
Отговори
# 675

Николета, ти ли си?  Mr. Green

Честито бебе на Джен Гарднър и Бен Афлек! Изключително симпатично семейство, да им е живо и здраво момченцето!

Най-накрая! Дженифър Гарнър е родила третото си дете - син, в Санта Моника! Алилуя!  Mr. Green

Joy

За роклята на Джей Ло на Оскарите и аз исках да кажа, че изобщо не е подходяща за нейната фигура. Тези райета още повече засилваха "ефекта" на запазената и   Mr. Green марка   Stop

Момичета, а какво стана с онзи наш сънародник, Захари някой си, който се беше оженил за..как и беше името (една известна личност)... (ама и аз помогнах с инфо  ooooh! )

# 676
Софи на полуфинала беше със зелен топ и вдигната коса, гледах клип  2-3 дни след него във вбокс.

# 677
Буба,разбрах те,последната информация беше ,че тя го е зарязала,даже имаше снимки с новият и любим

# 678
  • На земята, която е всъщност звезда.

Момичета, а какво стана с онзи наш сънародник, Захари някой си, който се беше оженил за..как и беше името (една известна личност)... (ама и аз помогнах с инфо  ooooh! )

Тара Рийд после обясни, че сватбата им не е била истинска. Не знам дали още са заедно.

# 679
Няма отърване просто!  Crazy Mr. Green  ooooh!

махнете тирето между хот и нюз.

# 680
A  вий правите ли Джолинг  Mr. Green

# 681
# 682
Хаха, ох.. от 10 мин. се хиля тука...  Joy Подозирам, че 'джолинг'-а ще стане масово употребяван термин за масово употребявана поза, каква ти поза, явление направо!  Joy Още утре отивам на шопинг за джолинг - дълга черна пола с цепка и черни peep toe обувки!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 22:36 от McKitty

# 683
Абе като дислоциран е тоя крак, прилича на карибски пират с дървен крак Simple Smile Посвещавам й аватар, не мога да се сдържа  Mr. Green

# 684
# 685
Хайде почна се с Асдис - и тя си забравила полата снощи:

А Валери не спира да ръси простотии по БГ медии:
„Не всеки може да си позволи да има толкова красива жена, тя да е бременна и да прави любов с нея“, заяви Божинов с гордост.
от тук:
http://www.novini.bg/news/52327-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D … %D1%82%D0%B0.html

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 22:42 от Dress like Princess

# 686
Жан Дюжарден се прибира във Франция:

http://uk.eonline.com/photos/gallery.jsp?galleryUUID=6#173222

# 687
Фешън полис тази вечер класираха роклите  Twisted Evil
Анджелина Джоли е най-лошата, за 1то място спориха м/у Гуинет Полтроу и една, която адски ме изненада актрисата от the Help, но тази другата със зелената рокля и накрая избраха нея  Shocked

# 688
Мерси за инфото за Тара Рийд...Ама получи си своите 5 минутки слава и нашето момче  Laughing

Хайде почна се с Асдис - и тя си забравила полата снощи....

Защо така ми простее това момиче?  Rolling Eyes

А Валери не спира да ръси простотии по БГ медии

Айде дружно да почнем да му завиждаме, явно това иска човека...И той, милия е много проС   Tired

# 689
Фешън полис тази вечер класираха роклите  Twisted Evil
Анджелина Джоли е най-лошата, за 1то място спориха м/у Гуинет Полтроу и една, която адски ме изненада актрисата от the Help, но тази другата със зелената рокля и накрая избраха нея  Shocked
Виола Дейвис  ли  #Crazy http://rollingout.com/wp-content/uploads/2012/02/VIOLA-DAVIS-201 … RS-RED-CARPET.jpg

Общи условия

Активация на акаунт