Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 342
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро ! Имам 0.500 кг телешка кайма , и освен руло Стефани не се сещам какво да направя от нея ... Rolling Eyes Моля за идеи , някой правил ли е кюфтета , как се пържат на тефлонов тиган , става ли въобще ?

# 616
bigbaba4, свирни няколко дни по-рано та да се засечем Simple Smile Амаа искаме и нещо вкусничко да ни донесеш, че само гледаме по срещи как си хапват другите, а ние горките точим лиги  Joy
dory77, ами стават кюфтенца и на тиган и на скара без мазнини. Слагаш си чубричка, черен пипер, лук, магданоз и мяташ на тефлоновия тиган. Стават сухички, но на мен лично ми харесват. Можеш да си направиш кюфтенца в доматен сос, пълнени патладжани, мусака с тиквички или патладжани(вместо картофи) това за ПЗ дните. А за П руло Стефани и да си отделиш кайма колкото за 2-3 кюфтенца и да пробваш на тиган дали ще ти харесат. Има много рецепти и възможности да ги нагаждаш според вкуса си Simple Smile Експериментирай с малки количества да не те е яд ако не ти хареса нещо после.

# 617
  • София
dory77, може и на супа топчета. Аз лично така и не харесах печената тел. кайма-все ми е суха и "песъчлива", но като е сварено си е съвсем добре. Та: кюфтета по чирпански, супа-топчета...

Kali_tod, успех с процедурата. Всичко ще бъде наред!!!

# 618
dory77 кюфтенцата може да опечеш в парти-гила, така тъкмо ще се стече мазнината в тавичката и ще са още по-режимни. Аз лично днес  това ще правя. Вчера специално си купих кайма за тази цел  Crazy Само не можах да разбера, като се пекат (на тиган) дали трябва в хартията да се оставят или без  newsm78 Всъщност мисля в парти-грила да ги метна.
Kali_tod Продължаваме да стискаме палци  Praynig Hug Аз си мисля, че за теб ще е удачно да спазваш нещо като 3-та + фаза (без П-дните естественно) и с достатъчно плодове. Така ще можеш да ограничиш вредните храни до 2 пъти седмично. Пък накрая каквото сабя покаже, каузата си заслужава  Heart Eyes Hug
БигБаба, мисля че вече и аз открих любимата си закуска   bouquet СтраОтен кекс ви казвам (този изварения). Снимки не успях да направя, но другия път ще снимам. Сложих сирене тип кварк вместо извара и 30 гр тип ескуйза. Вкуса бе леко солено-сладък (от ескуйзата и стевията) и много ми напомни на попарка или нещо такова солено-сладичко, във всеки случай - празник за сетивата  Crazy

# 619
  • Лутаща се
Не се обръщам конкретно към никого, защото не знам кой кога ще идва къв Търново. Но ако не 7-ми април не съм пак в болница ще се радвам да се срещна с bigbaba4 и всички останали, които успеете да се организирате.
Просто ми напишете на лични дата, час и място.
Има вероятност по Великден и аз да бъда в Русе. Там обаче нямам нет. Исаче ми има тел, а може и преди това да разменим, за да може да дойда и аз на срещата.

# 620
Ех, от колко време не съм влизала  Hug но си имам оправдание (може и някоя от вас да си спомня, тъй като както виждам най-верните привърженички още тук)  Innocent скоро мисля да се завръщам в редиците и аз. Не, че съм ги напускала, но си позволявах тук-там някои своеволия...е, поне в началото беше тук-там, последните 1-2 месеца си беше дооста редовно  Blush

# 621
  • Лутаща се
Ех, от колко време не съм влизала  Hug но си имам оправдание (може и някоя от вас да си спомня, тъй като както виждам най-верните привърженички още тук)  Innocent скоро мисля да се завръщам в редиците и аз. Не, че съм ги напускала, но си позволявах тук-там някои своеволия...е, поне в началото беше тук-там, последните 1-2 месеца си беше дооста редовно  Blush
Какво става с теб? Роди ли?

# 622
skarlet71 , да  Hug вече съм с малкото си слънчице. За съжаление, не мога да се похваля, че всичко мина добре и спокойно  Sad Беба избърза с около месец, после страшните разкъсвания получих, но вече всичко е наред и това е най-важното  newsm32

# 623
  • Лутаща се
skarlet71 , да  Hug вече съм с малкото си слънчице. За съжаление, не мога да се похваля, че всичко мина добре и спокойно  Sad Беба избърза с около месец, после страшните разкъсвания получих, но вече всичко е наред и това е най-важното  newsm32
Честито! Да ви е жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 624
БлАгодаря за рецептите за телешката кайма  ! Направих кюфтенца с доматен сос и лук , като яхнийка , и за утре си оставих малко кайма за  парти грила ... Wink
Kali_tod стискам ти палци да ни зарадваш в скоро време  !

# 625
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Да му се не види... втори ден сайта не ми се зарежда на работа, ако и утре е така, ще си   #2gunfire компютъра  Naughty
               GalaEluard, за пръв път се радвам, че не съм права, но подозирам че е само защото много от старите дюканки вече не пишат... Въпреки че и аз съм съгласна с bigbaba4  Peace А, не са само двете  Peace
               Kali_tod, ще имаш време да мислиш за килцата, сега обаче е време само за позитивни мисли и дано всичките ни преплетени палци ти подарят една мечта  Hug
               skarlet71, радвам се, че се появи  Hug Как вървят нещата при теб? Надявам се, че вече отшумяват проблемите  Peace
               maikinatati, аз съм доста по-ниска, но килограми в порядъка на 73 - 75 са ми съвсем приемливи. Мнозина и сега не вярват като им кажа, че съм 80+. Е, ако не се изтъпанча гола пред огледало в цял ръст, даже и аз се харесвам  hahaha
               Лелеее, какви митарства и срещи се заформят..., направо започвам да завиждам  Blush
               dory77, много неща можеш да си направиш от телешка кайма, стига да ти се експериментира  Peace Аз най-харесвам телешки кюфтенца фрикасе или с доматен сос. И печени си ги хапвам де, но си имам собствена идея за приготвянето им...
              katti79, от доста време му се точа и аз на това, но ще почакам отзиви и тогава ще се мятам да го правя.
               twisted_logik, как бързо лети времето... Сякаш вчера каза, че чакаш бебе  ooooh! Да е жива, здрава, много усмихната, лъчезарна и обичлива беболина, а ти не бързай с диетите, има време за всичко    bouquet Hug
               Хайде пак да напомня
     Софийска среща на 24.03 от 13 часа в Дивака на Гладстон. Очаквам нови, още по-нови и съвсем нови, както и стари, още по-стари и даже добре забравени стари муцунки  Hug
               И да зареждам склада за гушкане, че си мислех днес да лягам рано...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 06:58 от mimensita

# 626
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Да пием по кафе, какво ще кажете?

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 627
Добро утро Simple Smile
Ето вече дойде денят и мога да кажа ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МИ БОЛЯРКИ Grinning   bigdance2

# 628
  • Велико Търново
Добро утро!
Момичета, бях спряла известно време да ви чета, защото си карах мирно и кротко втората, доволно бях свалила 16-тина килца, докато не почнаха рождените дни на децата, и ....... отиде коня у ряката.... и така месец и нещо съм извън дюканските редици.....  Embarassed
Сега имам питанка към повтарящите дюканки. Как мислите, какво трябва да почна - първа ли, втора ли? Май трябва първа, че да ми се стартира наново кетозата, а? И тогава, колко дни да е? Да поясня, че всъщност досега 2 пъти съм била на режима - след второто и третото раждане.

GalaEluard, благодаря! Времето е прекрасно тук, така че чудесен празник ще е днес!

# 629
Здравейте, имам едно въпросче...позволена ли е фруктозата като заместител на други подсладители?

Общи условия

Активация на акаунт