Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 343
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
Здравейте на всички!!!

Започнах днес!За 3-ти път!

Имам за сваляне 15 кг,в момента съм 68кг.,168 висока

Пожелайте ми успех!!!

bouquet

Извинявай миличка, но 15 кг. не са ли множко? Иначе успех с начинанието.

Сега да питам и аз - знам че доктора препоръчва да се ядат триците сутрин (преди обед), но какво би се променило ако ги ям на обяд? Питам, защото аз по принцип не ям хляб, а сега така си ги правя, че иначе са ми малък ад, но пък някакси по- бих могла да ги ям с обяда, който гледам да е някаква супа (не винаги)

# 377
krrasy

това са килограмите,с които се чувствам най-добре:)

# 378
  • София
Това е най-важното!
Има и много други фактори, като тежест на кокалите, напр. Аз съм висока 172 см. и под 65 кг. започвам да изглеждам ужасно слаба, докато сестра ми, която е с 1 см. по-висока е 62 кг. и изглежда като мен на около 68-69 кг. Затова така попитах, дали не са множко  Peace

# 379
  • Испания
Да питам - някой някъде срещал ли е рецепта за Дюкански козунак. Ако няма такава, искате ли да се опитаме да сътворим ние. Може първо да обсъдим продуктите и после да минем към експерименти. Хайде кулинарки - сега е ваш ред!

ПРАВИЛНО  Peace Подкрепям въпроса с две ръце и аз мога да се включа както в изчакването така и в сътворяването Hug
Смайлсче къде сиииии?   bouquet Разчитаме на подкрепата ти   bouquet
Ето моето предложение, но не е изпробвана рецептата Rolling Eyes

6 яйца, 1 ч.ч прясно мляко, вместо масло...да сложим извара около 1 ч.ч, подсладител на вкус, 1 пак.мая, щипка сол, кората на 1 лимон, есенция ром, и нека 1 кг.брашно заменим с трици (овесени,пшенични) и...или Царевично брашно.

Прави се квас от маята 1,2 яйца малко пр.мляко и трици или цар.брашно.Течността трябва да е малко по-гъста от боза.Оставя се да удвои обема си и се прибавя към останалите продукти които предварително са стоплени малко и объркани заедно.

Това е стандартната рецепта на мама за 2 бр.козунак, преработена от мен по Дюкански.Като предварителната уговорка е че незнам дали може да се използва мая за режима и това че количеството на триците и респективно цар.брашно са за няколко дни.

Тук съм, в обедна почивка.  Simple Smile

Преди много време, като бях във втора фаза, бях срещала рецепта за дюкански козунак. Изпробвах я и излезе едно голямо нищо.

От Трета фаза правя за мен с пълнозърнесто брашно по рецепта за нормален козунак, но заменям бялото брашно с пълнозърнесто, олиото с прясно мляко, захарта с подсладител.

За третофазнички и четвъртофазнички мога да я дам.

Но тази година реших да си направя Roscón de reyes, защото вкусът му е точно като на козунака, пък и е по-малко като количество. Като направя от истинския козунак, не успявам да го изям и в крайна сметка заминава в коша.  Embarassed

Кармен, твоята преработена рецепта ще "глътне" много брашно и трици и мисля, че няма да се получи.  newsm78 Ама това е лично мое мнение.  Hug

EVIQ, ако е пушено в домашни условия и няма прибавени някакви нережимни съставки, може.

# 380
  • Германия
... защото ме е срам да споделя как се провалят опитите ми да разкарам трайно върнатите 10кг......скоро не бях получавала такава мотивация.Та с две думи от днес стартирам и дано този път доведа нещата докрай.

Crazy Flutter Crazy Flutter Hug Sunglasses Sunglasses Sunglasses Hug Hug

Щото ми стана така драго от горното, ще те открехна на една врътка. Whistling
Мразя да получавам съвети, никога и не давам по тази причина. Затуй не го гледай като съвет, ами си представи, че си надникнала в секретното ми тефтерче докато съм обядвала с Харисън Форд и си ми откраднала ноу-хауто. Whistling Whistling

Колчем тръгнеш да се изсипваш встрани от релсата (разбирай като се литнеш да правиш нарушения или своеволни интерпретации на режима), си представи ехидното задоволство, което ще изпитат останалите като чуят/видят, че си се издънила. Женската завист е природен мотор с четири цилиндъра, оценявам я като хигиенична и ползотворна. Ако можеше да извежда навън тока, който генерира, щяхме да се сварим като режимни раци от топлината. Тъй че, ползвай този безплатен природен ресурс да те тегли нагоре по баира като кабинков лифт. Някои може и да ти пратят утешителна прегръдка, други да мятат тигани уж заканително, трети да ти съчувстват искрено, но до една и без изключение ще си помислят "айдееее, още една, дето беше силна-вилна";  "оффф, и тази се издъни, аман от слабоволеви/неграмотни/недочели/недоразбрали/", "хак ѝ е, като ѝ знаеше толкоз балалайката", "ай, значи само аз ще си остана най-слабата и хубавата на света" - са само част от вариациите на скритата женска реакция, като отчетеш предвид, че те щадя и цензурирам до голяма степен.  Whistling
Това ме държи будна даже като спя. Събуждала съм се в ледена пот, зъбите ми чаткат и чак сълзи съм имала по лицето, когато съм сънувала, че се дъня някъде по трасето. Практически единственият начин да ми сложат нережимна хапка в устата е, да екстрахират мозъка ми след като ме обесят, убият и разчленят, защото ако пропуснат едно от всичките - пак няма да успеят. Sneaky Sly Стоя срещу всякакви нережимности на масата срещу мен като истукана. Не ме трогват. Без какво не мога? Без шоколад? А, не на мене тия, бъркам си режимна "нутела" от Смайлсчевата тема /Бог да слави името на тази жена/. Бисквити ли, сладкиши ли, сладоледи ли да ме вкарат в грях? Мен! Айде, моля ти се, за 15 минути съм си спретнала, само че по режима.  Хляб? Не ям от 2008-ма насам. Леща ли или друг бобено - оризен сатана? Че то и без друго не е така вкусно като печено пиле. Пържен картоф със златисто-кафява-хрупкава-сочна-пръхкава коричка? Де бре моля ти се, плувва ми устата в лой и храча олио само като го погледна (да ме прощават по-чувствителните натури). Че тъй, мила мий sollarism  Hug Hug. И ако си си помислила вече, че се изхвърлям като .... като .... като пожарогасител на пяна и си викаш наум "чакай да ти видя фиаското и на тебе след трета", значи голяма услуга си ми направила. Аз на това и разчитам!  Hug Hug

# 381
Натали Никол,
аз шапка ти свалям и за волята, и за резултата!
Къде са ти снимките?
Не ги крий.
Ако може, да са на първа страничка. Винаги.
Може ли бърз достъп до цитираните от теб рецепти за шоколад, сладкиши?

# 382
  • Германия
Alleisha, ето ти бърз достъп до рецепти. Тези са на Смайлс, да се свети името ѝ нерукотворно. Превърти до СЛАДКИШИ, СЛАДКИ, БИСКВИТИ и оттам надолу почва манна небесна. Сладкишът от стр.6 (Исаче  Hug) е нещото с което закусвам осем месеца! Иначе върни нашата тема на първа страница, има още страхотни линкове.

Ей ти и малко снимки. Ама съм по-хубава де, да го имаш предвид. Просто не съм фотогенична. Whistling Whistling Hug

# 383
  • Испания
Натали Никол, ей, скица такава!  Heart Eyes Hug

Та, като стана дума за Великден, се сетих, че не съм ви пускала нещо. Може и да знаете рецептата. Срещнах я преди 3 години и нещо в интернет и за Великден, за неВеликден я правя. Желирани яйца "Фаберже"

# 384
Благодаря!
Записах си къде са рецептите!
А твоите снимки са ми за стимул!!!

# 385
  • Германия

За нищо. И моля ти се, не вземай да отслабнеш наистина. Издъни се нейде, ако обичаш. Whistling

ПП Ако ти умалее мотивацията по трасето, пиши ми на лични. Ще ти сервирам по една порция съжаление, овкусена с две щипки злорадство, че не си успяла. Ястието е режимно, нямай съмнения.

ПП2 Не се шегувам.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 17:16 от Натали Никол

# 386
НАТАЛИ НИКОЛ от мен една голяма прегръдка просто нямам думи УНИКАЛНА СИ newsm51

# 387
Натали Никол, изумителни резултати имаш, евалата! Би ли споделила с нас колко време ти е отнело да стигнеш до сегашната си форма Simple Smile

# 388
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Пълня сутринта паничките на Дзверовете, стоя си, любувам им се как се бутат двете в една паничка и дълбокомислено изтърсвам "Съни, защо не седнеш сега на другата маса?"Дано не ме е разбрало животното, че кой знае как ми се е смяло цял ден  ooooh! Пък какви ги ръсих цял ден на работа..., ако така я карам цяла седмица, до петък ще съм готова с брошура с лапсуси  hahaha
               EVIQ, а пиленцето домашно ли е, че да дойда да дегустирам дали е режимно  smile3508 Иначе... ударната повече от 5 дни рядко има смисъл, но попитай за всеки случай калкулатора на първа страничка, той ще ти каже какво е теглото, което най-лесно и безпроблемно ще задържиш с минимални ограничения в последствие  Peace
               katti79, бЪш за желатиновата иде реч, три пъти я правя вече и резултата много ми харесва.
               bigbaba4, ако можех да правя мъфини пухкави като твоите, просто щях да им сложа есенция козунак и хич нямаше да се тормозя  Peace
               karmen80, не че ти е лошо предложението, но има няколко недостатъка - маята няма Хабсолютно никакъв ефект връз триците - в тях няма глутен, който да се възползва от нейното действие; царевичното брашно е хептен нережимно, но дори и да беше изделията само от него не бухват особено и са доста неприятни на вкус - нагарчат, така че... съгласна съм със smileys, ще е заносване на продукти и време  Sad Вариантът е по-скоро да се експериментира с аромати и... почти съм убедена, че трябва да е без извара, но с много белтъци разбити на пухкав сняг и ситно смлени трици  Peace
               sollarism, ставаме две  Blush
               neli_d, да ти е вкусна супичката, но да ти кажа, че аз отдавна изхвърлям една вода като варя шкембе - много мазнотии пуща това чудо бе, отвикнала съм  ooooh!
               maximka, ти хубаво се чувстваш добре, ама какво казва калкулатора?
               krrasy, на обяд никак не е зле, особено тричаво хлебче с гореща чорбичка... Ако пък е и добре подлютена... на теб да ти вържат ръцете, на мен - краката   Yum
               smileys, сега и силиконова форма за кекс ще ме зарибиш да си купувам  ooooh! В обикновена няма ли да стане  newsm78 А, поне за яйчните бижута няма да ме овътряш, ще ползвам черупките от козунака за домашните и служебни любимци, но... Желирани яйца "Фаберже" няма да им дам пък  Crossing Arms
               Натали Никол, заповядай да позлорадстваш над моите издънки, пък даже и публично да е, то аз отдавна съм се предала пред строя  Blush Ама... ако ще е в същия стил няма да помогне - ще се хиля и ще чета, ще чета и ще се хиля...  Hug
               Алоу... Alleisha, казано е "Не си създавай идоли"  Wink Я бързо да изредиш комплименти към всички заслужили такива, и мен да не пропуснеш, ей  Naughty Joy Да не реши сега някой, че омаловажавам прекрасния резултат, хъса и волята на Натали Никол, просто ревнувам  Wink
               Янa, на мига те хванах, че не четеш... Че тя Натали Никол десет пъти го е казала - 8 месеца. Което е един много добър и безопасен темп на сваляне  Peace
               Поразписах се тази вечер, но пък... настроението в темата е предразполагащо, а и моето също, така че ще ме прощавате  Hug Сега ви оставям по някоя козинка за гушкане, ако успеете да си хванете избраната  hahaha и... както подобава на една особа на средна възраст, се мушвам под завивките  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 389
mimensita , smileys - приемам че няма да стане, особено след разяснението на мименсита   bouquet  ама не питай старило- питай патило са казали хората.
ще си харесаме някакъв сладкиш добавяме есенцийка и  smile3508  ам, ам  Joy

Ама яйцата онези желираните бисерчета изглеждат толкова красиви че какъвто и да е повода идеята с направата им е чудесна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт