Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?

Ама това е лично мое мнение.
Стоя срещу всякакви нережимности на масата срещу мен като истукана. Не ме трогват. Без какво не мога? Без шоколад? А, не на мене тия, бъркам си режимна "нутела" от Смайлсчевата тема /Бог да слави името на тази жена/. Бисквити ли, сладкиши ли, сладоледи ли да ме вкарат в грях? Мен! Айде, моля ти се, за 15 минути съм си спретнала, само че по режима. Хляб? Не ям от 2008-ма насам. Леща ли или друг бобено - оризен сатана? Че то и без друго не е така вкусно като печено пиле. Пържен картоф със златисто-кафява-хрупкава-сочна-пръхкава коричка? Де бре моля ти се, плувва ми устата в лой и храча олио само като го погледна (да ме прощават по-чувствителните натури). Че тъй, мила мий sollarism
Пък какви ги ръсих цял ден на работа..., ако така я карам цяла седмица, до петък ще съм готова с брошура с лапсуси 
Иначе... ударната повече от 5 дни рядко има смисъл, но попитай за всеки случай калкулатора на първа страничка, той ще ти каже какво е теглото, което най-лесно и безпроблемно ще задържиш с минимални ограничения в последствие
Вариантът е по-скоро да се експериментира с аромати и... почти съм убедена, че трябва да е без извара, но с много белтъци разбити на пухкав сняг и ситно смлени трици 

Я бързо да изредиш комплименти към всички заслужили такива, и мен да не пропуснеш, ей
Да не реши сега някой, че омаловажавам прекрасния резултат, хъса и волята на