Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 382
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
В книгата пише, че всичко, което съдържа "оза" е забранено.Това, обаче е най-малкия проблем.И аз проявих любопитство към тази добавка, след като почнах да тренирам усилено, въпреки, че съм против хапчетата по принцип.Това, кето прочетох в абсолютно всички статии за Л-карнитина е, че е забранен при проблеми с щетовидната жлеза и моментално ми се изпари интереса  Laughing В Щатите се продава само като лекарство за Алцхаймер.В Канада е забранен.
Прецени сама   bouquet

Мименситка  Hug писали сме заедно.Чаках те, за да ти кажа, че много ми харесва новия цвят и формата на косата ти  Flutter Peace

# 361
Popcorn Popcorn Popcorn - къде е Зоритка да ни предложи пуканки?

# 362
Последно към теб.Написах предното заради момичетата, които сега започват.Ти се върни малко по-назад и си прочети мненията.Май си забравила какво си писала, но форумът помни  Wink
Луни, детокс, не закусване никакви трици - това последно твоята истина ли е или режима на Дюкан.Въпросът е риторичен!И в коя фаза си последно  newsm78
Бъди по-отговорна за собствените си думи и тогава може и да ти повярвам за другото.
Нищо лично, просто ставаше въпрос за истината  Wink

Какви ги говориш, бе, жена? Май ти нещо не си прочела. Влязох в 3-та на 9-ти март. Както и да е - в много фанатизирана тема се наврях, но да знаете - оставам тук до края на 3-та! Айде, аз си занасям 50-килограмовото "Д" в леглото, пък вие тука ме сочете с пръст, че не си ям триците.

# 363
Добро утро дюканки. Аз ще направя втори опит да се присъединя към вас.  Embarassed Отново и отново изчитам първа страница. Преди доста години бях на Аткинс. После забременях и станах 99 кила/168 см. За година с умерено хранене, понякога и направо гладуване смъкнах 10. В момента съм 89 кг.
Въпрос: В първа фаза може ли да ям пушено пиле, домашно е. Пушено е с дървени стърготини, не с химикали. Без кожата разбира се. Колко дни според вас да направя І фаза?
Забравих най- важното, искам да стана около 58-60 кг. Mr. Green

# 364
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Да дадем старт на новата седмица с чашка кафе и усмивка  Wink

tqna, благодаря  Hug Всъщност цвета е плод на случайност, но новия вид на косата си дължа на маската, която сподели smileys.
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна седмица  Hug

# 365
... Всъщност цвета е плод на случайност, но новия вид на косата си дължа на маската, която сподели smileys[/color

за желатиновата ли става въпрос  Thinking Простете за любопитсвото  Heart Eyes
EVIQ кога се провали при първия опит? За продължителността на първа фаза ще оставя по-вещите да ти дават съвети, но със сигурност това, което аз съм научила от тази тема, е че повече от 5 дена е не само опасно, но и безсмисленно. Калкулатора на първа страничка ще ти даде индивидуален ориентировъчен план, за това колко дълги да са фазите  Peace
emi_5rova захарозата си е вид въглехидрат и доставя калории, а сорбитОЛ-а е алкохОЛ и също доставя калории  Peace Послушай tqna и остави химиите настрана, а Дюкан ще свърши останалото  Peace

# 366
Да питам - някой някъде срещал ли е рецепта за Дюкански козунак. Ако няма такава, искате ли да се опитаме да сътворим ние. Може първо да обсъдим продуктите и после да минем към експерименти. Хайде кулинарки - сега е ваш ред!

# 367
Да питам - някой някъде срещал ли е рецепта за Дюкански козунак. Ако няма такава, искате ли да се опитаме да сътворим ние. Може първо да обсъдим продуктите и после да минем към експерименти. Хайде кулинарки - сега е ваш ред!

ПРАВИЛНО  Peace Подкрепям въпроса с две ръце и аз мога да се включа както в изчакването така и в сътворяването Hug
Смайлсче къде сиииии?   bouquet Разчитаме на подкрепата ти   bouquet
Ето моето предложение, но не е изпробвана рецептата Rolling Eyes

6 яйца, 1 ч.ч прясно мляко, вместо масло...да сложим извара около 1 ч.ч, подсладител на вкус, 1 пак.мая, щипка сол, кората на 1 лимон, есенция ром, и нека 1 кг.брашно заменим с трици (овесени,пшенични) и...или Царевично брашно.

Прави се квас от маята 1,2 яйца малко пр.мляко и трици или цар.брашно.Течността трябва да е малко по-гъста от боза.Оставя се да удвои обема си и се прибавя към останалите продукти които предварително са стоплени малко и объркани заедно.

Това е стандартната рецепта на мама за 2 бр.козунак, преработена от мен по Дюкански.Като предварителната уговорка е че незнам дали може да се използва мая за режима и това че количеството на триците и респективно цар.брашно са за няколко дни.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 10:42 от karmen80

# 368
Преди около половин година се пробвах да започна, може би не съм имала достатъчен стимул или не съм била готова психически. При мен са критични първите 5 дни, ако ги издържа няма да имам проблем с режима.
По въпроса с моето пушено пиле Laughing- мнения.
Направих калкулатора- І фаза ми я изчислява 6 дни Simple Smile

# 369
Здравейте момичета,от доста време не съм писала но редовно вися на балкона,не за друго а защото ме е срам да споделя как се провалят опитите ми да разкарам трайно върнатите 10кг.Но постовете и снимките наНАТАЛИ НИКОЛ буквално ме срутиха от балкона,скоро не бях получавала такава мотивация.Та с две думи от днес стартирам и дано този път доведа нещата докрай.От мен усмихнат и отслабващт ден  smile3525

# 370
  • Пловдив
Струва ми се ,че снимките на Натали-Никол въздействаха положително на всички и на мен включително !

Успех  Peace

# 371
пилета шарениии как сте днес   Hug аз съм пак тук  Whistling
така сега малко се обърках. Прочетох,че тел. шкембе може да се яде,но после прочетох,че неможе  doh та коя е истината  smile3506 Ако може мисля да си направя една хубава супа и да си я хапвам в П дни  newsm44  или поне така мисля smile3521 вече имам минус от 5кг  newsm44  Чета ви всеки ден и много се радвам ,че ви има много ме мотивирате и давате сила да продължавам напред newsm68   smile3525

# 372
neli, може мила телешко шкембе Grinning Сготви го най-сетне,че само го мислиш Hug
......и извинявай,че те обърках с Only,тя беше питала не ти,ама и отговора е през една страничка Grinning Да ти е сладко!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 13:05 от merypopins

# 373
юпиии  newsm44 утре ще си направя и ще си го хапвам с голям кеф  smile3534

# 374
Здравейте на всички!!!

Започнах днес!За 3-ти път!

Имам за сваляне 15 кг,в момента съм 68кг.,168 висока

Пожелайте ми успех!!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт