Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?

) свалям доста повече отколкото в дните с тестените продукти примерно. Във въглехидратния ден пък си ходех гладна. За 20-ина дни в 90-дневната свалих 2-3 кг. С Дюкан, обаче, нещата са съвсем различни. След хранене съм винаги сита. И ако си ядеш само протеини/протеини + зеленчуци, резултатите ще са светкавични. Нямаш много за смъкване, бъди по-уверена - Дюкан не е поставил минимална граница на теглото, под която не бива да пробваш диетата му. Ще префучиш през режима и тялото ти лесно ще се отърве от излишните мазнини. Основната концепция на тази диета е, че тялото ни изгаря много собствена енергия, докато преработва протеините, които сме приели. Но когато започнеш режима, ще усетиш движещата му сила и ще се адаптираш.Поради малкото килограми за смъкване и доброто ми здравословно състояние аз лично си позволих някои волности като кафе със захар сутрин, но за сметка на това нямам нито една издънка в храненията. И триците не вземам (сега пак ще ме линчуват). Храня се на 4 часа минимум само с протеинови храни и съм изключила на 100% олиото, пърженото, тестените храни и сладките от менюто си. Не те съветвам да се наливаш с Кока-лайт. Аз се въздържах и от режимните десертчета заради изкуствените подсладители, но гледам има някои, които не вредят, примерно стевия, така че можеш да пробваш - диетата на Дюкан е добра и поради това, че можеш да хапваш сладко (режимно само, има рецепти). В хода на диетата ще ти се случат някои чудеса, като например стомахът ти ще се свие и няма да можеш да приемаш храна до безкрай.
Пожелавам ти успех и по мое мнение недей да чакаш раждането на първото си дете, че тогава ще ти трябват доста повече нерви. И ти пожелавам да отслабнеш завинаги, без да оставаш на диета завинаги, а просто завинаги да приемеш една здравословна промяна в хранителните си навици.
. Имам още две седмици да помисля докато приключа с моя гладуващ режим и предполагам, че ще вляза във вашите редици
. Поразбрала си доста неща от режима на Дюкан, вярно е. Но ти самата обаче не си на него.

Може и с краченце да тропнеш! Така всичко може и да стане наред