Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 377
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
 Embarassed Embarassed Embarassedв подсладителите има ли въглехидрати, по точно в Суитили?

# 346
Искам да поздравя всички за невероятните успехи!  smile3525
 smile3501
Публикуването на снимки винаги съм приветствала и много съм се радвала.
Няма по-силен стимул от това, очите ти да видят реални резултати.
Много мъничко ми трябва, за да започна с вас.
Накратко. Цял живот съм се приемала за дебела. Но сега вече съм. При ръст 1.65 достигнах 80 кг. Бързо и неусетно. Не знам как. Може би защото се опитвах да отслабна, опитвайки какво ли не. То не бяха различни чайове, вълшебни таблетки и други неща, които ми се отразиха отслабващо само на портфейла. И сега вече не мога да се понасям.Напълних си гардероба с нови дрехи. Няма лошо, ама все широки, за да си прикривам сланинките. По-лошото е, че май от тези килца ми донесоха задъхване и потене.
Та така...
Не съм добре.
И е крайно време да мина във вашите редици.

# 347
gotova za promqna,

Аз мисля, че трябва да пробваш Дюкан. Аз започнах 56.6 кг. на 17-ти февруари. Към 9-ти март бях 50.9 кг. Висока съм 159 см. Твоите мерки горе-долу приличат на моите. Имаш няколко килограма, които ти бодат очите, ами махни ги! Само да вметна, че моите 5-6 килца не бяха от бременността, през която наддадох около 10 кг. След раждането на бебето се стопиха буквално и още на 3-ия ден си влязох в старите дънки. При мен тези килца си бяха наследство от тийнейджърските годинки. Все отлагах да се позанимая с тях, ама ето че му дойде времето. Миналата година за малко пробвах 90-дневната и ми се видя много изморително. Още тогава забелязах, че в дните с протеини (винаги с пържолки на скара Wink) свалям доста повече отколкото в дните с тестените продукти примерно. Във въглехидратния ден пък си ходех гладна. За 20-ина дни в 90-дневната свалих 2-3 кг. С Дюкан, обаче, нещата са съвсем различни. След хранене съм винаги сита. И ако си ядеш само протеини/протеини + зеленчуци, резултатите ще са светкавични. Нямаш много за смъкване, бъди по-уверена - Дюкан не е поставил минимална граница на теглото, под която не бива да пробваш диетата му. Ще префучиш през режима и тялото ти лесно ще се отърве от излишните мазнини. Основната концепция на тази диета е, че тялото ни изгаря много собствена енергия, докато преработва протеините, които сме приели. Но когато започнеш режима, ще усетиш движещата му сила и ще се адаптираш.Поради малкото килограми за смъкване и доброто ми здравословно състояние аз лично си позволих някои волности като кафе със захар сутрин, но за сметка на това нямам нито една издънка в храненията. И триците не вземам (сега пак ще ме линчуват). Храня се на 4 часа минимум само с протеинови храни и съм изключила на 100% олиото, пърженото, тестените храни и сладките от менюто си. Не те съветвам да се наливаш с Кока-лайт. Аз се въздържах и от режимните десертчета заради изкуствените подсладители, но гледам има някои, които не вредят, примерно стевия, така че можеш да пробваш - диетата на Дюкан е добра и поради това, че можеш да хапваш сладко (режимно само, има рецепти). В хода на диетата ще ти се случат някои чудеса, като например стомахът ти ще се свие и няма да можеш да приемаш храна до безкрай.  Wink Това с липсата за време за спорт е глупаво извинение - ставаш 15 минути по-рано и си правиш една хубава сутрешна гимнастика. Действа изключително тонизиращо. В нета можеш да си намериш и видео материали с йога, тае бо, танци, всичко което ти е по вкуса. Ако избереш Дюкан, не забравяй, че трябва да пиеш МНОГО вода. И накрая - независимо дали избереш Дюкан или 90-дневната, приготви се, че ще трябва да си готвиш.   chef  Пожелавам ти успех и по мое мнение недей да чакаш раждането на първото си дете, че тогава ще ти трябват доста повече нерви.  И ти пожелавам да отслабнеш завинаги, без да оставаш на диета завинаги, а просто завинаги да приемеш една здравословна промяна в хранителните си навици. Hug

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 17:35 от Cheerleader

# 348
Леле Cheerleader, много мотивиращо послание ни даде. Аз също не съм раждала ама имам доста за сваляне и май Дюкан ще се окаже по-добре от 90-дневната особено що се касае и ходенето на работа. На мен най-голямата ми драма са плодовете, защото така като гледам поне 3-4месеца плодове не са разрешени Sad. Имам още две седмици да помисля докато приключа с моя гладуващ режим и предполагам, че ще вляза във вашите редици Simple Smile

# 349
Яна,
това с липсата на плодове не го осъзнавах, докато не започнах. Аз по принцип на седмицата 1-2 плода да изям. Но още на 2-ия ден на диетата и като ми се приядоха ябълки. Ужас! Не мога да се позная. Със зеленчуците компенсирах. Тиквичките на скара имат много приятен сладникав вкус и са изключително богати на протеини (такива от раст. произход) зеленчуци.  Wink А могат да се хапват и с маринатка, с чесново сосче с кисело мляко...

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 18:22 от Cheerleader

# 350
  • София

Поради малкото килограми за смъкване и доброто ми здравословно състояние аз лично си позволих някои волности като кафе със захар сутрин, но за сметка на това нямам нито една издънка в храненията. И триците не вземам (сега пак ще ме линчуват).

Cheerleader , чета ти поста и се чудя  newsm78. Поразбрала си доста неща от режима на Дюкан, вярно е. Но ти самата обаче не си на него.
Похвално е, че си свалила килограмите, които ти бодат очите, но това е станало като спазваш основни принципи в здравословното хранене. Хубаво би било да не заблуждаваш тези, които имат нужда да спазват точно този режим давайки за пример себе си, дори и да изтъкваш какви волности си позволяваш "дюканствайки"

gotova za promqna,, ако ще спазваш режима на Дюкан е по-добре да се поинтересуваш по-сериозно какво представлява. Или да послушаш тези, които наистина го спазват. Защото Cheerleader те подвежда.
Можеш да свалиш тези килограми които си решила по много начини - стига да имаш воля. Но е хубаво да се назовават нещата с истинките им имена. Интерпретацията в случая е завоалиране на истината - не забравяй, че нейната истина може да не е твоята. 

# 351
Интерпретацията в случая е завоалиране на истината - не забравяй, че нейната истина може да не е твоята

Моята истина може да не е нейната, но пък защо да е твоята или нечия друга? Всеки си има глава на раменете сам да прецени как да подходи в дадена ситуация.

# 352
Интерпретацията в случая е завоалиране на истината - не забравяй, че нейната истина може да не е твоята

Моята истина може да не е нейната, но пък защо да е твоята или нечия друга? Всеки си има глава на раменете сам да прецени как да подходи в дадена ситуация.

Maridi е права, защото както вече веднъж ти казах, това, което ти правиш не е режима на Дюкан.В тази тема пишат хора, които го спазват или желаят да го спазват.За момичето, което има да сваля 5кг. съветите ти са ок, но примерно Яна, която каза, че има да сваля повече от 20кг. със сигурност ще бъде подведена.В режима няма плодове в първа и втора фаза!Триците са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!Има си причини и човекът, по чиято книга се хранят момичетата в темата ги е описал.
Всяко своеволие може да има последствия от здравословен характер и после пак  Дюкан ще бъде обвиняван.Не знам как си позволяваш да консултираш хората за режим, който не спазваш.Добре е, че си намерила своя път за отслабване, но мястото на тези съвети не е тук.Има хиляди теми в които можеш да бъдеш полезна.
Това е темата за режима на Др.Дюкан!

# 353
Не съм близвала плод в първа и втора фаза. Peace

От утре ще пия кафе с подсладител и ще ям 3 супени лъжици трици.
И съм Дюкан.
Или пак нещо няма да е наред?

# 354
  • София
От утре ще пия кафе с подсладител и ще ям 3 супени лъжици трици.
И съм Дюкан.
Или пак нещо няма да е наред?

Joy Може и с краченце да тропнеш! Така всичко може и да стане наред Joy Шегувам се, разбира се!
А пък Дюкан трудно ще станеш, освен ако не си направиш операция за смяна на пола и не се преименуваш.
Спокойно, никой не те кара насила да спазваш режима на Дюкан. Отслабвай както ти се струва редно и здравословно. Тук става въпрос единственно за неправилни съвети. Само това! Не търси неща дето ги няма!!!  bouquet

# 355
Голям тъпизъм си вкарала, ама нищо лично.
Виждам, че тук парирате вход на всеки, който иска да свали под  15кг. Що тая злоба, обаче, не разбирам?

# 356
Последно към теб.Написах предното заради момичетата, които сега започват.Ти се върни малко по-назад и си прочети мненията.Май си забравила какво си писала, но форумът помни  Wink
Луни, детокс, не закусване никакви трици - това последно твоята истина ли е или режима на Дюкан.Въпросът е риторичен!И в коя фаза си последно  newsm78
Бъди по-отговорна за собствените си думи и тогава може и да ти повярвам за другото.
Нищо лично, просто ставаше въпрос за истината  Wink

# 357
момичета имам 1 въпрос... купих си Л-карнитин и искам да питам дали в съставките му има нещо нережимно, което може да попречи на свалянето..

сорбитол,захароза,л-карнитин,зелен портокал,аскорбинова киселина,винена киселина,натриев бензоат,оцветител е110

newsm78

# 358
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Голямо готвене му дръпнах днес, но пък какви неща си спретнах..., особено сармичките с пилешко...
               Можеш, Only, можеш, стига да не е задушено в масло. Ама нещо трудно си намирам хубаво шкембе...
               gotova za promqna, smileys ти е казала почти същите неща, които бих те посъветвала и аз  Peace
               О, isache, само за bigbaba4 питаш, а  Crossing Arms
               duki, по какъв повод питаш за въглехидратите в Суйтли?
               Alleisha, то това им е лошото на килограмите - качват се бързо и неусетно, а свалянето им ти излиза през носа  ooooh!
               tqna, взела си ми думите от устата  Hug
               Cheerleader, единственото което пак и отново няма да  на ред е отношението ти към всички в темата, но това вече не е въпрос на диета.
               emi_5rova, като изключим факта, че захарозата е Хабсолютно нережимна, L-карнитина има ефект само в комбинация с активно физическо натоварване, а аз не помня дали се занимаваш с някакъв спорт  Blush
               Предчувствам, че ще се вихрят бурни полемики тази нощ, но... аз съм стар човек, поизморих се днес в кухнята, пък и утре е понеделник, така че раздавам по нещо за гушкане за който има нужда и се мушвам в кревата.

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 359
да, комбинирам го със спорт.. но захарозата защо да е нережимна? в гугъла прочетох че вид подлсадител..

Общи условия

Активация на акаунт