Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ето ме и мен Simple Smile
Тези дни нямах настроение да пиша  Tired Имахме неприятно преживяване в събота, завършило с почти 4 часово висене в районното #Cussing out На кратко, един наркоман ни разби входната врата (направо я разгглоби на парчета, остана само рамката на вратата), съседа под нас излезе и му  fight в носа... Викнахме полиция, дълга и широка... В крайна сметка съседа щяха да го задържат защото ни е защитил  #Shocked а онзи идиот го ескортираха с линейка и патрулка до болницата, където му забърсаха носа  #Crazy Що за закони имаме  newsm78  #Cussing out Та така минаха при нас почивните дни.
Благодаря ви момичета за хубавите думи за новата снимка Simple Smile
almeg, дано всичко е наред при кръвните резултати  Hug пиши ми на лична какво става !
maikinatati, Майкитоо, фрасни го тоя твоя кантар и идвай при мен да си дюканстваме и да се теглим на моя  Laughing
Натали Никол, много си права и аз включвам само каквото ми се яде, но си правя и галите като гледам да е разумно и не прекалявам Simple Smile
Ау, да споделя вчера си правих соеви кюфтенца, по същия начин както обикновените ги направих, добавих и една шепа телешка кайма и хоп на тефлоновия тиган. Много ми харесаха, полях си ги с разбито кисело мляко. Мисля другия път като си правя да им добавя и малко спанак или нещо друго  Grinning
Абе хора много странно, започвам да се пристрастявам към кростренажора  Shocked днес навъртях 12км. и изобщо не се запъхтях, нито се изморих и исках още, обаче една оса се намеси и ми прекъсна кроса  Joy Толкова добре се чувствам, без онези 40 излишни кила, имам чувството, че ще литна или ще разглобя тренажора от въртене  Joy
Щях да забравя ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ   bouquet
An.che, Ще ги пребориш Simple Smile Спазвай си режима и си свиркай, няма да усетиш как се случва промяната Simple Smile Аз започнах от 121кг. в момента съм 78кг. Благодарение на Дюкан и мацките тук се промених Simple Smile По калкулатор трябва да съм 69, но бях доста дълго във втора и прецених, че ще оставя организма ми да си почине няколко месеца и ще се върна да преборя и тези 9кг. И сега си се харесвам и съм мнооого щастлива, че успях да стигна и сегашните Simple Smile
Успех на всички новодошли   bouquet

# 601
Здравейте и от мен момичета,Натали Никол както винаги страхотен пост HugЗа моя радост днес нямах плюсове,от утре съм на П  и дано килцата пак тръгнат надолу. Приятна вечер на всички  bouquet

# 602
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Отцеляхме и след днешния цирков екшън  hahaha Само не разбрах защо цял ден не ми се отваряше сайта от служебния компютър...  newsm78 Ама както и да е де, наваксах си като се прибрах.
               Ех това лято, isache,... Добре че имам дъъълга отпуска, че да огрея навсякъде  hahaha Да му мислят и бургазлийки, варненки, шуменки... Пък се точа преди Великден да скокна и до Сандански, та да му мисли и Сисссс, а като нищо за самия празник да се курдисам и в Пловдив, но... последните две са все още само вероятност... Тъй де, стига съм досаждала само по софийските срещи  Joy
               EVIQ, за количествата месо, което изяждах във втора все още се носят легенди на работа, да не ти пука  Peace
               bigbaba4, нали знаеш, че сладкиши ям само на срещи, вместо да пишеш - забъркваш го за събота, пък аз стискам палци счети да ни пусне заплатите преди това, че да мога да се класирам  hahaha
               ANNAFACE, вече си имаме Алф със седем стомаха и ламята Спаска с три глави и по три усти на всяка, за теб не остана герой  hahaha  Hug
               katti79, ти само се предай кога си в Плевен и само гледай колко бързо се спрята среща  hahaha Виж, по немско... ще трябва ти да си я спретнеш, че то и там не са малко дюканки - българанки  Wink
               almeg, изчакай да излязат резултатите от същинските изследвания преди да се вкарваш във филми  Peace
               мама_съни, голяма работа са старите билкари, ама пусто, ползват си разни народни имена и иди разбери за какво говорят... Дядо ми, лека му пръст, се занимаваше с билки и от него в семейството ни на почит е останала една трева, на която той казваше орехче, а всъщност е Filipendula hexapetala. Това чудо е уникално и съм се убеждавала неведнъж.
               Ох, Натали Никол, уникални са постовете ти  Hug Хем ръчкат в ребрата и газят по мазолите, хем предизвикват неистови хилежи пред монитора и странни погледи от страна на околните  Heart Eyes Пък колко истини има в тях е съвсем друг въпрос  Peace
               maikinatati, с мосю льо Кантар трябва да се отнасяш като с любим "асансьорен техник" - да го четкаш, да му се мазниш, стриптийз да му правиш рано зарана... Докато му скачаш с рогата и той ще те мята на метлата  Wink Много ми хареса начина ти на мислене, но ... това, че можем да се харесваме и когато сме 80 кг, могат да го разберат само тези, които са били 100+, няма как да ни повярват девойките, които никога не са виждали повече от 80 на кантара...  Sad
               An.che, доказано е, 128 кг стартово тегло е много кадемлийско - всички започноли от там се превръщат в страхотни мадами  Peace, като mirka75, която се втали, разхубави и затри... Ама не е върнала и грам - скоро я видях  Peace Пък да си знаеш - ние ядем само риба, пиле, теле, заек, пуйка, кон..., но не и дюканки, на последните само им се радваме като пишат редовно  Wink И за теб се отнася последното, което написах на maikinatati  Hug
               aleeks, негативните емоции не помагат на отслабването, повярвай ми  Wink Най- лесно се отслабва с усмивка, добро настроение, режимна храна и... дано не ме бият, ама с много секс  Wink Така де и това е вид спорт  hahaha
               GalaEluard, дано никога не се повтаря това ви изживяване  Hug И дано скоро минат промените за неизбежната самозащита, защото ако в къщи се случи такова нещо няма да чакам съседа, сама ще му изтръгна гръцмуля на този  newsm66 Да и таковам държавата, да им таковам и законите, да ги таковам и полицаите дето ги имаме...  ooooh!
               Лелеее, цяла кувертюра кралски размер изтъках, но ще ме изтраете още малко, колкото да повторя
Софийска среща в събота - 24.03 от 13 часа в Дивака на Гладстон
               и да ви оставя нещо за гушкане

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 603
Честита Пролет!
Завърнах се от Флоридата и събрах много хубави емоции.Видях прекрасни плажове, но да ви споделя, че нашите си с нищо не отстъпват по природни дадености.На мен Черното ни моренце си ми харесва повече и вече нямам търпение да идва лятото и да му се насладя отново  Heart Eyes

Гала чудна си  Peace Не е задължително всички да са под 60 кг. за да изглеждат добре!Аз шапка ви свалям на всички, които сте преборили толкова много килограми  Peace Точно вие сте големите победители   bouquet

# 604
Натали Никол, обръщам се към теб, защото си повдигнала завесата на едно дълго потулвано мнение - няма четвърта във варианта от преди режима. Мдааа сега сигурно, ще завалят упреците, но всъщност не искам да споря, а само да споделя. Знаете, че ЕГН-то ми е доста напреднало, а килограмите във времето вечно са варирали. Никога през моя живот не съм се хранила на воля,  т.е. когато това е ставало килограмите са се качвали и след въвеждане на някакъв режим са се успокоявали. Това за съжаление е ставало доста пъти. Дори когато бях активен спортист, бях едра и закръглена - никога слаба и елегантна. От друга страна и друг път съм споменавала и тезата, че е важен и гена т.е. наследствеността. Не казвам, че не можем да отслабнем до степен на неузнаваемост, а че е трудно във времето да се задържат тези килограми. Разбира се че има изключения/момичета  Hug/ но сега не става въпрос за тях. След приключване на 3-та фаза и аз се опитах да вкарам всички храни - факт, че някой от тях и преди не долюбвах, но такива като сирене, кашкавал, мноооого плодове, ядки - обожавам. Не се  получи , но не съжалявам, защото като Натали осъзнах, че храненето ПЗ е идеално за мен, още повече, че подхождаше и на  режима на лечение/то  и там няма твърдо мнение, но се препоръчва, да не се консумират бързи въглехидрати/. Не се лишавам и от плодове, но на принципа на разделното. Според мен комбинацията между ПЗ Дюкан и разделно хранене е идеален и здравословен. Няма да крия, че за тези две години в 4-та, се опитвах да прилагам и други принципи на хранене, но неизменно се връщах към този вариант. Казвам го след поредното си залитане и не толкова заради килограмите - все още са в норма, а заради идеята за друг вариант. Честита пролет на малки патерички, ама за мен си е направо лято Grinning

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 07:57 от bigbaba4

# 605
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Хайде да пием по кафе ...

bigbaba4 , подозирам, че ще се развихри дискусия, дано днес нямам проблеми със сайта и да имам време да хвърлям по едно око...
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 606
Добро утро Simple Smile
Аз не виждам какво има да и се вихри на тази дискусия. Та не е ли точно това целта на режима - да се научим да се храним нормално? Да си закусваме, обядваме и вечеряме... да се храним с полезна за нас храна и от време на време, веднъж седмично например, да си позволяваме вредните наслади Simple Smile При мен 4та я виждам точно като 3та+ , ПЗ с плод, и веднъж седмично гала. Организма няма нужда от тонове шоколад, мазнотия или хляб на поразия. Според мен именно това е идеята на 3та, да ни превъзпита в хранителните ни навици Simple Smile Започвайки 3та с 1вата гала вечеря, в която се провалих, го осъзнах това. И преди съм го мислила, но дори и не подозирах, че ще изтърва така положението с тази гала. След като вече се опарих си знам, няма едното ядене и то вредно във всяко отношение за организма да ми съсипва и здравето и постигнатата визия. Докато не го осъзнае и разбере за себе си човек ще се лута в омагьосания кръг на йо-йо ефекта, което е много вредно най-вече за здравето. Таа хората не напразно са казали ние сме това, с което се храним. И не бива да се възприема храната като позволена и забранена, а като полезна и вредна. И понеже наблягаме на темата за храната, да не забравяме колко важна е водата, опитайте се да запазите навика да се пие поне 2л. вода на ден (за мен е странно да давам такъв съвет, аз винаги съм пила много вода и 2л. за цял ден ми се виждат като 1 чаша  Joy) Четейки форума, а и от срещите, ми е направило впечатление, че за доста момичета пиенето на повече вода е проблем. Приемете, че водата е панацея, отмива всичко вредно от организма. Без храна човек може да издържи най-малко 45 дни, но без вода....
Много се разписах рано сутринта Simple Smile
Хубав и успешен слънчеве ден   bouquet
Оооо, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТЪРНОВКИ   bouquet

# 607
# 608
  • Варна
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за стиснатите палци. Дано всичко е наред и има резултат. Инвитрото се очертава да се случи към 02.05. (трансфера) и до тогава не знам как ще устискам поне да не качвам повече. До тук равносметката е 5 кг. нагоре от хормони и хапчета. Освен това се опитвам и да не пуша вече, което допълнително усложнява нещата, ноооо... няма как! Надявах се края на март да се случат нещата, но задържах фоликул и го отложихме с един месец (цикъл). Сега хапвам освен месце и зеленчуци и плодове. Не правя вече П-дни, но гледам да не ям и много мазни и сладки неща. Въпреки това пак качвам.
Ще помагате после за пораженията!
Обичам ви и ви благодаря за подкрепата...  bouquet

# 609
  • Лутаща се
Добро утро Simple Smile
Оооо, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТЪРНОВКИ   bouquet

Гала, празника на Търново е утре  smile3521
Няма ли да си идваш насам?

# 610
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за стиснатите палци. Дано всичко е наред и има резултат. Инвитрото се очертава да се случи към 02.05. (трансфера) и до тогава не знам как ще устискам поне да не качвам повече. До тук равносметката е 5 кг. нагоре от хормони и хапчета. Освен това се опитвам и да не пуша вече, което допълнително усложнява нещата, ноооо... няма как! Надявах се края на март да се случат нещата, но задържах фоликул и го отложихме с един месец (цикъл). Сега хапвам освен месце и зеленчуци и плодове. Не правя вече П-дни, но гледам да не ям и много мазни и сладки неща. Въпреки това пак качвам.
Ще помагате после за пораженията!
Обичам ви и ви благодаря за подкрепата...  bouquet
Аз започнах процедурата 83 кг. доктора коза: Аууууууу, много килограми бе Теодора. Няма да ми направиш достатъчно яйцеклетки. Трябва да намалиш теглото. Казах му, че диети по време на процедурата няма да пазя. Няма да си причинявам стрес на организма и колкото яйцеклетки изкарам- толкова.
Имай предвид, че по време на процедура ти се обръща целия хормонален баланс. Не знам доколко е удачно да спазваш точно този режим.

# 611
Добро утро!Напълно съгласна с Биг Баба,и ако бях осъзнала това,сега щеше да ми е по леко с около 15 кг.Биг Баба,разгледах ти снимките,ами дай Боже всекиму,да изглежда с 'напреднало",както се изрази ти ЕГН като теб  bouquetМименсита,не съм с отрицателни емоции,напротив,от момента в който реших,на 12.03 ,да приема факта,и най-вече да осъзная,че режима е моя начин на живот,ми е леко и спокойно.Но няма как да не съм критична към себе си,защото искренно се надявам,след няколко месеца,отново да не изпадна в "абсолютна килограмова амнезия".Желая ви много приятен ден!

# 612
Хахаха голямо съм куку  Joy Вчера си мислех, че е 21ви, днес 22ри  Joy Явно много ми липсва родния град Simple Smile
skarlet71, за сега плана е за средата на април, но да видим Simple Smile Ще си спретнем една среща задължително  Grinning
Kali_tod, сега ти е по-важно да се случи едно хубаво чудо и ти стискаме палци да е успешна процедурата   bouquet Да се роди бебчето живо и здраво, после ще ги бориш килцата  Hug

ПП: Биг бабчето и Смайлсчето са пример за това как трябва да изглеждаме на 50+, знам, че не се сърдят като споменаваме възрастта им, пък и аз никога не съм разбирала това жена да си крие годините още повече когато изглежда с 15 години по-млада. Няма да сипя комплименти по адрес на двете мацки, само ще пожелая на всички момичета на 50+ да изглеждат, да се чувстват и разбират живота като тези две жени Simple Smile

# 613
  • Русе
о EVIQ  Hug на всичкото отгоре си ми и адашка.
Мимс на мен наистина ми стоят добре 75-80кг.Ако ме видите на бала  Embarassed 75кг, но можеш да ми дадеш най-много 60-65.Висока съм и колкото и да е нескромно не ми личат., защото съм над 170 висока.
Тази сутрин пак кантара качвам се и не намира цифра,върти се постоянно.Мисля да го изхвърля,защото батерията му е нова.Повече няма да мрънкам за него, обещавам, но наистина е много демотивиращо, когато пазиш диета и не можеш да си видиш резултата.Чак като се кача на него и като не ми покаже цифра направо ми идва да се хвърля на някой десерт  smile3512
Гала да ще дойда у вас да си слабеем, поне твоя само ме радваше всеки ден с минуси.
За пиенето на вода, аз лично като ни беше затрупал големия сняг признавам че 1,5л ги пиех 2 дена, но сигурно беше от студа , не знам.Сега вече 2л си ги пия без проблем.
Аз казах ли ти да те закараме до Търново бе мила, но средата на Април ми звучи много добре.Значи пак ще се видим  newsm44 newsm44 newsm44

# 614
Голям наплив към Търново:) То вярно, че е столица, че е красив град, че е на центъра в средата на България, че има готини мацки, ама чак пък толкуз Joy Та по тоя повод има опасност на 7 април и аз да се появя. Внуците от Русе, ще ходят на състезание по спортна гимнастика и мисля, да съкратя наполовина пътя между София и Русе за да ги видя. Ако се видя и с вас ще е двоен празник. Като имам повече информация, ще свиркам Hug Колкото до споменаването на годините, много ми е драго даже. На времето един познат все ми мърмореше, че казвам винаги повече години от колкото съм в действителност, а аз му отговарях "Много ме кефи да си мислят хората - божеее колко е стара, а как добре изглежда" Joy Joy JoyЗабравих да заплаша и Русенки, че ще трябва да се чукаме Embarassed, щото по Велик ден ще прескоча и до тях Hug

Общи условия

Активация на акаунт