Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
 Joy Joy Joy
Натали Никол   bouquet

Днес стават 2 месеца от както съм на режима, като отчитам -16 кг до момента.  newsm44

Желая ви прекрасен петъчен ден и слънчев уикенд   bouquet

# 646
Здравейте, момичета!
Днес приключвам ударната фаза (6-ти ден, по съвет на калкулатора) и пак изпадам в чуденка - сега (отново) с П дни ли започвам, или направо с ПЗ? Решила съм да пробвам с 5/5 или 4/3 (за да се ориентирам по-лесно по дните на седмицата)...
Резултат до момента: килограми - 4 броя надолу, и самочувствие - лекинко нагоре Simple Smile Чувствам се добре, пия си водица и си хапвам. Всъщност, откакто реших и започнах режима, забелязах нещо странно за мен - започна да ми се пие неистово вода, а апетитът ми намаля (даже се притеснявам, че не ям достатъчно Simple Smile), без да правя или да вземам нищо друго. Надявам се това да означава правилна психическата нагласа...
Искам вашето мнение по още един въпрос - относно доматите. Имам спомен, че пишеше да не се прекалява с тях, защото съдържат повече въглехедрати - въпросът е количество на ден се счита, че не е прекалено (брой домати ориентировъчно, или грамаж)?

# 647
Здравейте и от мен!
Mi_Lady, започвай със зеленчуците и си спазвай режима, който ти понася по-добре. Пробвай и по двата начина и според това кога се чувстваш по-добре (т.е. сваляш повече  Mr. Green ), си карай така. Аз лично съм на 4/3 точно поради причината с дните от седмицата  Grinning А за доматите - гледам да са най-малко от всички зеленчуци, които ям. Честно казано, ям ги само като добавка за вкус.
А сега въпросче към пловдивчанки (е, другите ако могат и те да се включат) - къде в Пловдив мога да си намеря Маизена (май така беше) и от онези соеви хапки, за които говорехте?  newsm78
Проверявах в някои от големите магазини, ама или съм сляпа, или мноооого заблудена, че нищо не намирам... Благодаря предварително и много усмивки и минуси за всички  newsm51

# 648
Здравейте, много бих искала да започна диетата на Дюкан, но малко ме плаши негативното отношение към диетата-била вредна, опасна за здравето и после си връщаш килограмите даже двойно. По принцип нямам здравословни проблеми. Преди години ми откриха киста на бъбрека, но отдавна не съм имала бъбречни кризи. И Имам ниско кръвно.  Може ли да ми кажете дали след финалния етап се връщат килограми. как стой въпросът с целулита?

Дали ще си върнеш килограмите зависи изцяло от теб. Wink Режимът не трае само докато смъкнеш килограмите. Не си и помисляй, че когато влезеш във форма отново ще можеш да гуляеш без кантарът да го отчита. По-скоро приеми диетата като едно приучване към нови навици на хранене, и то за цял живот. А най-хубавото на режима е, че докато отслабваш ще бъдеш винаги сита.
Ако аз бях на твое място, обаче, бих се консултирала с лекар преди да започна диетата, нищо че от години не си имала бъбречни кризи. Здравето на първо място! Hug

# 649
Здравейте, момичета!
Днес приключвам ударната фаза (6-ти ден, по съвет на калкулатора) и пак изпадам в чуденка - сега (отново) с П дни ли започвам, или направо с ПЗ? Решила съм да пробвам с 5/5 или 4/3 (за да се ориентирам по-лесно по дните на седмицата)...

Следват ПЗ дни.
Аз от днес започвам 5П дни. И после пак 5ПЗ.
На 26.04 заминавам на о. Тенерифе за 7 дни. Надявам се да съм подобрила леко формите си Laughing, за да няма цунамита по крайбрежието newsm62

# 650
dodojoro  Hug майзена или майсена  newsm78 е царевично нишесте Simple Smile Аз си купувам от Кауфланд кутия 200гр. на д-р. Йоткер за 1.99лв. мисля, че беше Simple Smile Соевите хапки и соевата кайма ги купихме от едно магазинче на центъра за био и диетични храни, предполагам, че и в други такива ще ги има пакетчета по 200гр. бяха за 90-96 стотинки Simple Smile Only да се намеси и да ти обясни къде точно е диетичното магазинче от което тя си пазарува(установихме, че там са по-ниски цените) Simple Smile
olive1981, съгласна съм с мнението на Cheerleader  Simple Smile
Mi_Lady, вече са ти казали минаваш на ПЗ дни и си продължаваш по схемата, която си избрала Simple Smile
Натали Никол   Joy  newsm65

# 651
Добро  утро  bouquet

Минавам само да кажа, напомня и припомня
РУСЕНСКА СРЕЩА, 25ти март, неделя, МОЛ Русе, входа от към бул. Липник (съответно и кафето на първия теаж), 17:00 часа.

Исаче, Майки, A m b e r, Инито, EVIQ и Iskra_r да сте на линия  Peace

П.П. Има малка вероятност аз да позакъснея 15мин, че имам изпит след обяд, но вие да не ме чакате ей Peace

# 652
  • София
А сега въпросче към пловдивчанки (е, другите ако могат и те да се включат) - къде в Пловдив мога да си намеря Маизена (май така беше)...

Фирма "Биосет" е пловдивска  Simple Smile и няма магазин, в който да не съм виждала продуктите ѝ (нишесте, подправки...). Ето как изглеждат техните нишестета, би трябвало всички да са царевични+аромати и оцветители (аз лично съм ползвала 'ванилия' и чисто царевично нишесте (изглежда по същия начин като другите, но на картинката има кочан царевица  Laughing ). Разбира се, може да си купиш царевично нишесте на всяка фирма. Маизена=царевично нишесте  Peace

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 10:23 от desitka*

# 653
А сега въпросче към пловдивчанки (е, другите ако могат и те да се включат) - къде в Пловдив мога да си намеря Маизена (май така беше) и от онези соеви хапки, за които говорехте?  newsm78
Проверявах в някои от големите магазини, ама или съм сляпа, или мноооого заблудена, че нищо не намирам... Благодаря предварително и много усмивки и минуси за всички  newsm51

Фирма "Биосет" е пловдивска  Simple Smile и няма магазин, в който да не съм виждала продуктите ѝ (нишесте, подправки...). Ето как изглеждат техните нишестета, би трябвало всички да са царевични+аромати и оцветители (аз лично съм ползвала 'ванилия' и чисто царевично нишесте (изглежда по същия начин като другите, но на картинката има кочан царевица  Laughing ). Разбира се, може да си купиш царевично нишесте на всяка фирма. Маизена=царевично нишесте  Peace
Деситка да разбирам, че мога да ползвам тези нишастета за сладкишите.  bouquet

# 654
  • Германия

olive1981, съгласна съм с мнението на Cheerleader  Simple Smile

Е, сега вече си го изпросихте и двете.  Whistling Как може да заблуждавате така olive1981, не ви ли е неудобно да подвеждате като мусински свидетели. Аман от безотговорна отговорност към здравето на чуждия  Hug Hug.

olive1981,  Hug Hug, не ги слушай, пиленце. Тук който влиза, си пише първо завещанието и си изяжда последните за този живот Гараш торти. Урежда си така да се каже нещата,  Flutter преди да го диспансеризира Дюкан доживотно. Тези дето сме на режима сме стационарно диспансеризирани. Ако искаш да пробваш само диетата му, трябва да я потърсиш из подфорума, имаше нещо подобно. Иначе тук е бавно харакири, майката си трака. Ако си търсиш повече тръпка и си падаш по ритуално сепуко, мога да те препратя към "Плодчето хапни и чайчето пийни..." или нещо такова. Там е гарантирано безболезнено и бързо - с твойто ниско кръвно няма даже да усетиш - един хипогликемичен шок и докато ти потреперат мартинките - айде, сбогом мъки. Ако оживееш, там също гарантират  връщане на загубеното - само, че в петорен размер и по-бързо. Затуй не се оставяй да те баламосват и зарибяват. Стой си както си, не ми звучиш така, че да си искаш удължител за предпазния колан като се качваш в самолет (над 115 кг. стандартните им колани не ловят и може да те свалят, ако нямат налични удължители). Пък ако не щеш да седиш както си, хвани се и си прочети това-онова, не се оставяй да те клатят. Ако въпреки смъртните рискове решиш да влезеш в режима на Дюкан напр., е нужно да изкараш един семестър над преамбюла на тази тема (първият пост демек  Hug). Само да го зачоплиш, не става. Остави дето ще си върнеш килата, ами може наистина да се споминеш, да пази господ, ако не си наясно как се прави секс с дявола. Вземат се предпазни мерки, тоест. Hug Hug Hug

# 655
  • Русе
olive1981 пиши ми на лична и не се занимавай повече!!!!!!!!!!!!

# 656
Благодаря за отговорите, момичета!

EVIQ, как ти завиждам (благородно Simple Smile) за екзотичната дестинация... Желая ти да си прекараш страхотно - а цунамита може да предизвика и вълна от възхищение към особата ти Simple Smile

# 657
  • Пловдив
Има нови пловдивчанки виждам? И като са на режима,защо аджеба не са се включвали в нашите прекрасни срещи? newsm78 newsm78 newsm78

Гала....свърших си работата  Grinning Всичко пловдивчанки да заповядат в Диетичния магазин на Опълченска....

# 658
Only, отивам на разкрасителни процедури  Sunglasses После може да ти звънна да ме посрещнеш някъде ако имаш възможност, че с тази моя ориентация, туку виж пак съм отпрашила към Столипиново  Joy
Натали Никол, гадина с гадините, само ти искаш да си слаба и красива, зааа това стресираш хората така  Joy Дано ми схвана хумора, че често не ми го разбират  Crazy

# 659
Има нови пловдивчанки виждам? И като са на режима,защо аджеба не са се включвали в нашите прекрасни срещи? newsm78 newsm78 newsm78

Гала....свърших си работата  Grinning Всичко пловдивчанки да заповядат в Диетичния магазин на Опълченска....

Only , търпеливо чакам обявяване на следващата Пловдивска среща, за да се запознаем лично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт