Професионални серии за коса - 30

• 47 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
 Feeling, защо си се ориентирала към Джон Фрида?
Аз ползвах само един шампоан негов, за руса коса и не съм очарована.

А, да кажа - шампоан за руса коса на Tigi - много приятен. Остави ми чувството за чиста коса, за русото не знам как действа, че  вече съм ягодова... Grinning Grinning Grinning

# 541
Аз тази вечер пробвах 2-минутния реконструктор без маска след него. Усещам краищата по-сухи от предишния път, когато сложих маска.

# 542
Много хвалите хидратиращия шампоан на Афоджий, по хубав ли е от този за изтощена коса? Става ли за по мазни корени?
Искам да пробвам нещо на Матрикс, като шампоан например, та от Биолаж ли бяхте доволни?

Незнам дали следствие от прилагането на 2-стъпковия протеин Афоджий, но  вече четката ми няма нужда от почистване  Mr. Green. Почти до 0 е сведено  падането на косата ми, а не съм я подстригвала от 3-4 месеца  Wink

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 08:49 от Dendy

# 543
  • в 1001-та нощ
аз съм много доволна от биолаж  Peace

след 2 минутния р-р какъв финиш ползва? вероятно краищата е нужно нещо, което по-сериозно по задържа влагата  Peace

# 544
a.l.e.n.a,  Биолаж от коя серия си ползвала?

# 545
  • София
аз съм много доволна от биолаж  Peace

след 2 минутния р-р какъв финиш ползва? вероятно краищата е нужно нещо, което по-сериозно по задържа влагата  Peace
Според теб добре ли е след двуминутния да се ползва Small talk на Tigi?

# 546
  • в 1001-та нощ
на мен ми е добре  Peace косата ми остава хидратирана, но предполагам няма да е така при всеки

ако се усеща пресушаване по-добре коприна или такъв тип - да не изреждам други  Peace

Денди, на матрикс биолаж ползвам подсилващ (fortifying) шампоан, подсилващия балсам, подсилващи ампули, ампули за обем и ампули за задържане на цвета  Peace

можеш да ги търсиш по "Biolage fortetherapie Hair Fortifying ... "

ампулките няха от типа cera repair и след това - за подсилване, обем .. .... ако се интересуваш повече - ще погледна за конкретни линкове

# 547
  • София

IL., аз тъкмо одеве написах, че вчера съм забравила да си сложа маска след шампоана. Joy Толкова ми е била хубава косата на допир само след него.  Joy

На мен също ми се омазнява по- бързо косата с хидратиращия на Афоджий, дори ми се появиха пъпчици по скалпа- явно се запушва.  Tired Сигурна съм , че е от него, защото само той ми беше нов продукт, всички останали са стандартните и дълго използвани. Тъй като обаче този шампоан ми трябва за дължините, измивам скалпа с друг шампоан, а хидратиращия нанасям само по дължините без допир до скапа и нямам проблеми- само малко повече врътка, ама...  Blush

Grinning Ще пробвам днес твоя вариант  Crazy А ти с какъв шампоан миеш скалпа? Снощи се чудех за някакъв шампоан за комбинирана коса, каквато е моята- бързо омазняващи се корени и природно по-сухи дължини.

Години наред ползвам все козметика за изтощена коса, защото бях руса и на кичури, но после си направих по-тъмна косата и вече напълно я възстанових и съм с моя си цвят  Rolling Eyes Та, хич не съм наясно с продуктите за коса като моята сега.  Crazy

# 548
Аз ползвам хидратиращата  серия на Матрикс и също съм доволна. Peace
Да попитам-днес ще се мия с Афоджи за изтощена коса и после ще слагам 2мин.р-р.Удачно ли е да сложа след това хидратираща маска на Матрикс  http://www.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Hydratherapie-Conditioning-Balm-500ml или е по-добре да сложа http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Mask-for-Your-Hair-250ml , само тези имам в момента.

# 549
Момичета много ви благодаря за отзивите. Hug  bouquet
IL, ако си споменавала, че си вече с естествен цвят и възстановена коса съм забравила явно Blush и благодаря, че го допълни, мисля, че е важно.  bouquet
Анч, тези проблеми по скалпа, за които говориш малко ме притесниха Rolling Eyes - имала ли си подобни проблеми преди от друг продукт или за пръв път се появява newsm78

# 550
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам хидратиращата  серия на Матрикс и също съм доволна. Peace
Да попитам-днес ще се мия с Афоджи за изтощена коса и после ще слагам 2мин.р-р.Удачно ли е да сложа след това хидратираща маска на Матрикс  http://www.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Hydratherapie-Conditioning-Balm-500ml или е по-добре да сложа http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Mask-for-Your-Hair-250ml , само тези имам в момента.

аз не ползвам маска след 2 мин р-р, ползвам след двустъпковия протеин  Peace

# 551
  • София
Момичета много ви благодаря за отзивите. Hug  bouquet
IL, ако си споменавала, че си вече с естествен цвят и възстановена коса съм забравила явно Blush и благодаря, че го допълни, мисля, че е важно.  bouquet
Анч, тези проблеми по скалпа, за които говориш малко ме притесниха Rolling Eyes - имала ли си подобни проблеми преди от друг продукт или за пръв път се появява newsm78

Да, аз нарочно го уточних и на предишната страница, че косата ми е в добро състояние и възстановена. Но си е природно по-суха и си мисля, че пресата и сешоара също доста я тормозят.  Rolling Eyes

# 552
Оки,благодаря ти  Алена  Hug

# 553
Anlita, ти за пръв път ли ще го ползваш? Ако е така пробвай само него без маска първия път и компенсирай сухотата с финиша. Имам някакъв спомен, че си със суха коса, но дали беше полътна newsm78 Момичетата с по-плътен косъм са споделяли, че слагат маска след реконструктора.
Аз първите няколко пъти си го ползвах самостоятелно ( с тънка коса съм, но в краищата суха), след известно време, когато усещах сухи краищата правех това: постоявам малко само с реконструктора и отгоре без да го отмивам слагам само по най-сухите места малко арганова маска или маска смесена с мъничко есенцеални масла на Афоджий и резултата е вълшебен Blush.

# 554
Пробвала съм го веднъж и го слагах без маска.Сега вече ще си го ползвам честичко,защото се сдобих с него.Мисля да заложа на финишите след него,а не да слагам маска.Още повече,че в момента нямам и подходяща маска,с която да комбинирам.Суха ми е косата и с изтънял косъм от боите,но вече взе да се възстановява от разнообразните грижи. Peace Влизам да пробвам и после ще споделя какво съм сътворила.Хубав ден момичета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт