Св. Св. Константин и Елена

• 70 419
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
♥Elfita♥ , благодаря за изчерпателния отговор, ще се насочим към друг хотел  Peace
Харесах на този че е близо до плажа, но след като и той не е хубав няма смисъл.

# 181
  • Пловдив
♥Elfita♥ , благодаря за изчерпателния отговор, ще се насочим към друг хотел  Peace

Щом не сте капарирали,бегай другаде.Ние не бихме повторили почивката си там

# 182
  • В.Търново
klopess,благодаря ти за мнението.Ние също сме почивали на Албена и там има кусури.Гранд хотела ни хвана окото много миналата година.Заради хубавия двор,басейн и безплатните атракциони за деца.Искаме да опитаме пък да видим
Като вариант за плаж мислим също да ходим с влакчето на Сириус.Там плажа е по-хубав
Плажа на Сириус също не е от най-добрите,има камъни и във водата.

# 183
  • Пловдив
Плажа на Сириус също не е от най-добрите,има камъни и във водата.

Е,за сравнение с този на Гранд хотела е цвете  newsm47
Хубав плаж е този от ляво на Сириус,ако се застане с лице към входа на хотела

# 184
  • Русе
Моля за съвет - между Гранда и Рубин кой да избера. С две момичета на 6 и 3 год съм и искам да сме на плажа, защото всеки иска различно от другия. Едната спи следобед, другата кисне на басейна, за това си ги разделяме с ММ. Досега не сме ходили на Константин и Елена, а няколко години поред на Албена / в Нона/, но тая били изкупени всички стаи от чужденци още януари уж. Ако се запъна ще си намеря стая, но решихме да сменим дестинацията за разнообразие. За Гранда разбрах, че е по- по- най, ама май бил далеко от плажа, а аз искам като изляза от  стаята да стъпя на пясъка, и храната да става и децата да се забавляват....май много искам. Чакам съвет Sunglasses

# 185
  • Пловдив
Миналата седмица се върнахме от Долфин,част от Гранд хотел Варна.Мега доволна съм от всичко-отношение,храна,забавления.Плажът е слабата част на комплекса,но все пак имат пясъчна ивица и раннобудните като мен се уреждахме с хубаво място  Laughing

marsilena ,аз бих избрала Рубин.Гранда е най,най уж,но на мен не ми допада.Рубин е точно на хубавия плаж,басейна има детска секция,барът за обяд на плажа пак си е пред Рубин.Сцената за вечерната анимация пак е на плажа т.е до Рубин.
Като недостатък мога да кажа,че през деня бичи силна музика от басейна,а вечер от 22 часа пак там има програма със силна музика.Искай стая,която не гледа към басейна,ако ще ви пречи шумът
Но с басейна на Гранда е същата простотия-цял ден силна музика,а вечерта една група припяваше.Спокойствие никакво за хората,чиито стаи гледат към басейна

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 14:47 от ♥Elfita♥

# 186
  • Русе
Много благодаря  bouquet и аз към Рубин съм се ориентирала. Ама тая силна музика е навсякъде и наистина пречи. Но щом и плажа е по-добър везните ще натежат за там.

# 187
  • Пловдив
Музика не дъни на басейна на Долфин и Долфин Марина.
На басейна на Лебед също,но той е близо до Гранда и се чува от там

# 188
  • Русе
Пак мерси. Брей няма спасение от тази музика,ама който иска тихо да си стои в къщи Laughing то не че в на с е тихо де с две малки деца, може и басейна да надвикаме

# 189
  • Плевен
4 години подред ходя в този комплекс 2 пъти в долфин Марина и по веднъж в Гранда и Рубин. Миналата година бяхме в Рубин в най посмедната стая откъм дискотеката на 3-я етаж, първо си викам , че ще е ужасно вечер, но беше много удобно, децата са долу на дискотека, аз ги гледам от терасата. Изобщо не беше гюрултия.
На мен ми се струва, че храната беше поразвалена като качество мин. година. Първите 2 години в Долфин Марина нямах никакви забележки.
Може и от готвачите на самите хотели да зависи.
Но сега ми  е чудно защо Долфин Марина е спо-високи цени и от Гранда?

# 190
Моля за съвет - между Гранда и Рубин кой да избера. С две момичета на 6 и 3 год съм и искам да сме на плажа, защото всеки иска различно от другия. Едната спи следобед, другата кисне на басейна, за това си ги разделяме с ММ. Досега не сме ходили на Константин и Елена, а няколко години поред на Албена / в Нона/, но тая били изкупени всички стаи от чужденци още януари уж. Ако се запъна ще си намеря стая, но решихме да сменим дестинацията за разнообразие. За Гранда разбрах, че е по- по- най, ама май бил далеко от плажа, а аз искам като изляза от  стаята да стъпя на пясъка, и храната да става и децата да се забавляват....май много искам. Чакам съвет Sunglasses
В Рубин храната беше ужасна, а и чистотата в стаите не е на ниво, според мен Гранда е за предпочитане.
В курорта има и други хотели, някои от които са на плажа.

# 191
  • Пловдив
Аризона,тази година ли сте били в Рубин?
В Долфин сме доволни от храната.Не е имало развалено.Даваха сьомга,пъстърва,скумрия,друго готвено,супи,гарнитури,салати различни видове,плодове в изобилие и десерти

# 192
по-миналата

# 193
  • Пловдив

Това е доста далече във времето.Персонала и готвачите предполагам са сменени
Не е логично нашето изхранване да е добро,а на Рубин,където нощувката е по-скъпа,да е лошо

marsilena ,трябва да питаш човек,който тази година е почивал на Рубин

# 194
Здравейте, момичета!

Искам да питам дали някоя от вас е била по офертата на ГХВ за No name хотел. Цената разбира се е доста по-добра, но има разлика в инклузива, естествено. По офертата е инклузив класик - без а-ла карт ресторанти и без консумация на плажа. Щеше ми се да ми дадете съвет, като хора които са били в комплекса, дали си заслужава да ползвам по-ниската цена по офертата или да си платя пълната цена и да ползвам инклузив премиум.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт