Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 800
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново

# 586
  • Гърция
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете много здрави, весели и засмени!

Сонче, да ти е жива и здрава дъщерята.

# 587
Сонче, да ти е жива и здрава дъщерята.
Нека винаги има в сърцето и вяра, надежда и любов!

# 588
Байрактарова  wavey
Отдавна не си ни навестявала! Ще се впуснеш ли в още една одисея с Безмълвните след ЛиН?

# 589
# 590
# 591
# 592
  • Гърция
Байрактарова  wavey
Отдавна не си ни навестявала! Ще се впуснеш ли в още една одисея с Безмълвните след ЛиН?

Иле Hug Имах технически проблеми и нямаше как да ви чета и да пиша, но сега всичко е ок Peace

Впускам се в всякакви одисеи. Готово съм и на безсънни нощи и без това съм си като совите hahahaА и няма филм или сериал с нашия любимец, който да изпусна bowuu Но скоро няма маи ЛиН да се измести от 1 място за мен смело го казвам, защото съм изгледала доста от сериалите с превод и без превод  Peace Така че маи още дълго ще съм във вашата компания Hug

# 593
  bouquet    ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!      bouquet

НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, КРАСИВИ МЕЧТИ И ЩАСТЛИВИ УСМИВКИ ОТ СБЪДВАНЕТО ИМ!

# 594
Сонче да е жива и здрава дъщеря ти! Успех в живота !

# 595
Днес съм като пеперудка! От едната тема в другата! hahaha Joy Joy

Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey

# 596
Добра вечер, момичета! Hug Hug

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Здрави, румени, червени,
щастливи и винаги засмени!

http://dox.bg/files/dw?a=46146dc8fc
Момичета, отдавна не мога да се включвам, опитвам се поне да Ви изчитам! Радвам Ви се!
Продължавайте! Peace Peace

Най-накрая "Мълчаливият" ще проговори! Peace Ще се опитвам да го слушам и гледам! Praynig Peace

# 597
Сонче, Hug

Да Ви жива и здрава щерката и много щастлива! Peace
Само радост да Ви носи!
  Peace

# 598
  Добър вечер ЛиНки  Hug

Сонче, нека ти е жива и здрава и много щастлива щерката, още дълго години гордо да носи името си и най-вече много да се обичат с нейния Савашко и той много да я слушка

Пропуснах началото на Мълчаливците за което много ме е яд, но все пак дори и за малко чух гласчето на момчето и си го погледах...страхотни са, и дечицата и вече като възрастни, заформя се добро сериалче, има да сънуваме Еджевитчо сега...  Hug ще го гледам в нета утре   Hug Хайде лека нощ за сега от мен, че бе дълъг ден  smile3524

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 23:54 от usmivkata546

# 599
Дружки, серията  беше страхотна!Аз я гледах онлайн почти до средата и после йок!но момичетата даваха сайтове където я качват и така яваш-яваш я изгледах до края.Много ярки образи,страхотни актьори - всички от мъжката чета - без изключение.А така бях зажъдняла за гласът на Мурат със всичките му интонации - беше супер направо.Изигра невероятно трудни и емоционални сцени.Този мъж просто е недостижим. Няма да мине и без любовна история,но не очаквам такава като в ЛиН.
Адвокатът пак се озовава между две жени - момчешката му любов и Аху,към която все още не е безразличен / така ми се струва / и чаровна колежка , с която има връзка /ама какво и до колко/ все още не ми е ясно.
Изобщо - много съм доволна!
А нали съм как`Сийка Joy та да ви кажа нашата Еличка беше невероятна - веднага снимки,линкове,а бе всичко , което можеше да ни е от полза! Благодаря ти , Ели - много си способна!
 Аз и Ени обаче си чакаме люов и цунки-гунки! Joy Joy Joy

А-а-а-а  да добавя и за децата - актьори - просто перфектни,да ти се скъса сърцето като ги гледаш! То и мълчанието си е било от значение - каст,снимки,игра - всичко на макс,музиката също!

Айди - лека нощ,че както съм я подкарала - може и да осъмна! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт