Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 799
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета! След първа серия на Безмълвните утолихме жаждата си по Мурат
И аз съм доволна от снощното представяне, да видим днес как е рейтинга.
 Но  все пак трябва да се работи, а аз от тръстиката почти като вързана, но няма начин
Спокоен петък!

цялата серия   

http://youtubebu.com/video/12406/Suskunlar-1Bolum-Izle

Скрит текст:

[/i]

# 601
  • София
Здравейте момичета,
Май всички сме гледали първи епизод.  Това сме ние, почитателките на Мурат Йълдъръм.
Изчетох всичко в двете теми, явно е, че успехът е голям.  Струва ми се, че предположението ми ще се окаже правилно.  Аз не следя Фатмагюл, поглеждам отвреме-навреме и намирам, че темата  вече се разводни, историята се проточи, може да им се случат още хиляда неща, но няма да е толкова интересно, че зрителите да не превключат на другата програма.  Сигурна съм, че мълчаливите ще отнесат Фатмето към финала. Просто няма как да не стане.
Дали съм права ?  следващите няколко седмици ще покажат.

Приятен ден, желая ви щастие.

Честит рожден ден,  Невин.  Бъди щастлива!

# 602
  • На юг от тук
Привет на всички в темата.Аз съм от групата на неуспелите да гледат старта на филма.Но в почивните дни ще намеря време.
За всички почитатели

Сонче,със закъснение честит имен ден на щерката. От почерпката е останало все нещо и за мен Joy Joy Joy

На Невин щастлив рожден ден!

# 603
  • БГ
Здравейте ,дружки!
Само не можах да разбера какъв беше този трик снощи с онлайн гледането! newsm78
Канал Д пък въобще не "зацепи" - само тези със сателитни антени или с кабеларки,които го имат в списъка можаха да го гледат Фатмето.Добре ,че момичетата са разказвали какво се случва през цялото време,та са били в час горе-долу в началото.после са започнали и да качват частите.
При мен линковете и през експлорера не можаха да тръгнат за втората половина.Изчаках качването ил в дизито и там го догледах,ако е така всеки път,май няма да се коколя до сред нощ,а ще си чакам пускането му в някой сайт.
Я ме светнете за този сайт дето Неви ,ще качва преводите - трябва ли регистрация,непременно ли трябва да го изтеглям филма,за да го гледам newsm78

# 604
Здравейте ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Снощи Сускунларчетата бяха страхотни.Много,много ми хареса серията.А нашето хубавичко захарно петленце е просто чок ама чок хубав.А пък как играе да му се напълни на човек окото и сърцето с кеф  smile3521

Убавина убава  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsЕй така зад бюро много му ходи.Докарва го че  работи Joy Joy Joy JoyЗабелязах ,че използва нови жестове ,които ги няма при нашия Саваш ага.Значи се учи човека.Абе тая глава има мозък бе, не е само за красота и да расте тая буйна косица  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Тия снимки ги слагам в спойлер ,че много се разгръщам нещо ,а все пак това е темата на ЛиН. Joy

прегръдки и целувки с тъмнокоска.

Хм тая тъмнокоска сериозно ме дразни.

[

Прегръдка и с русокоска.Леле ка се заглеждаха двамата в кафенетооо.Леле леле ще има голям огън да гори  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Много рева в тая серия нашия благунчо  smile3518Ама пък добре го направи ,получи му се ,повярвах му.Чак и хлипане изкара  smile3518

Тука севгилито го изпраща на работа ,сакън някой да не го прилапа ако го прати сам .Ама тая трябва май и в съда да придружава Еджевитчо щото там бая го позагледаха колежките.Имаше една с едно шалче и с тъмни коси дето се беше облегнала на шкафа щеше да му се метне отгоре още малко.

Дими трябва ти регистрация за Smart bg

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 12:50 от Eny87

# 605
Снимчици на Фериде от представлението в което участва.

# 606
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! wavey
НА ВСИЧКИ  ВАС Hug Hug Hug
ЕЛИ,супер си  smile3501 newsm10 за всичко си се погрижила огромно благодаря  newsm51
Момичета, аз снощи успях да гледам Сускунларите без проблем чак да не повярва човек е не разбрах всичко добре все пак несъм на ти с турският,но от  преводите преди старта нали научихме за какво става въпрос - с нетърпение чакам превода.
За сега старта на филма ми хареса и играта на Мурат ми хареса, визията също е ,че ще има от всичко то се знае и се видя.Харесами и играта на децата, само сцената с тях в затвора дето ми се запечати в съзнанието.
Ени
Скрит текст:
Ени,наистина нашето зах.п-ле беше чок,чок супер, а когато каза на мацето ,че е супер така сладко го каза лелееееее

# 607
# 608
# 609
# 610
  • БГ
От мен за весел уикенд Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Виц на деня

Въпрос към радио „Ереван”:
- Какво е хамелеон?
Радиото:
- Ми това е милиционер, станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат...

# 611
  • Варна
Сериала на Нургюл започва на 26 март от 20.00 часа по Канал Д. /по последна информация/

# 612
# 613
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug Hug Hug
Отварям темата и попадам на прекрасната закуска на  Heart Eyes Благодаря Hug
Ще има да чета пак назад какво сте си писали Blush, така е който отсъства трябва да си наваксва Laughing

keii  - благодаря за новината  bouquet А, дали е случайно или не, че сериала й започва на връх рождния й ден на Нургюл? newsm78

Руми, Ени, Дими,Кате, Кети  Hug

Аз имам да гледам за домашно  1 серия от Безмълвните Rolling Eyes А, кога ще има превод?

# 614

Общи условия

Активация на акаунт