Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
КЕИИ, благодаря за инфото  newsm10 за Нургюл дано и нейният сериал да има успешен старт както на Мурат. Peace newsm51

# 616
  • София
Радолинче, на този въпрос може да ти отговори само Неви.  Питаш неправилните хора, но и ние чакаме с нетърпение. Аз гледах два пъти първия епизод и ми стана ясно какво става. Но си е друго да разбираш и диалозите, не само случките.  Страшно ми харесва началото, дано се задържи така.

# 617
   ЛиНкииии нерде сте днес, много сте тихички ми се струва, прехласнахте се снощи по Мурат налиииии знам аз...  Hug Хайде на кафенце
  Кеии благодаря и на теб, надявам се да успея и нейното сериалче да гледам

# 618
                Здравейте момичета! wavey wavey wavey

Не съм ви забравила, ама днес чок зор! ooooh!
Висока тръстика, рожденник в къщи, серия за доглеждане! ooooh!
Та като казах рожденник! Peace
Скрит текст:
Днес моята половинка в живота има рожден ден!
Да ви е сладко!

Скромно, но от сърце! Peace
В другата тема написах горе долу какви са ми впечатленията от 1 еп. Има още много неща които ми направиха впечатление на първо гледане. Стажанката ама хииич не ми хареса. Една такава глезла, май ще се окаже голяма егоиска, но ако такива са ни очакванията  newsm78 знаете сценаристите какви ги забъркват. За Ану  newsm78 прекалено малко видях. Много ми хареса как изигра нервноста и притеснението при първата им среща!  Peace
Забелязахте ли как Еджевит се отдръпна при ласката и в офиса от самото начало. Пускам го като линк, но пак не съм сигурна дали ще се покаже! hahaha Joy Joy http://vyk968.iimmgg.com/image/125a5894d5a8702138db028fa750bea6

Кеии, благодаря за инфото!  bouquet Ти като фенка на Нургюл винаги ни информираш при появата на новини, както за нея, така и за серияла и!

# 619
УСМИВЧИЦЕ, аферим  smile3501 много си досетлива, знаеш кога да сервираш кафенце с кеф ще си го пийна newsm51

# 620
Ей сладурки свърши най-накрая тая работна седмица.Кеф,кеф,кеф  newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:
Всъщност не е чак такъв кеф де щото ме е хванал някакъв грип ли е настинка ли е и аз не знам  newsm78..Ноооо ще си седя вкъщи и ще си мързелувам.

Усмивчице Hugмерси за кафенцето ,ще си го пийна  с удоволствие   bouquet
Иле  Hug smile3525 smile3525 smile3525Честит Рожден Ден на твоя мъж!Да е жив и здрав ,да те обича много ида те слуша още повече !  baloni bdbaloni
Кеии мерси за инфото за сериала на Нургюл.Ще си имаме още едно нещо за гледане  smile3521

# 621
               nbirthdayИЛЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СЪПРУГА nbirthday

И ЗНАЙ, ЧЕ ИМА САМО ЕДНО ЩАСТИЕ В ТОЗИ ЖИВОТ, ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ ОБИЧАНА!ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Това от мен за теб:

Скрит текст:

А това от мен за рожденника:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 18:10 от ruminka2

# 622
Ей сладурки свърши най-накрая тая работна седмица.Кеф,кеф,кеф  newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:
Всъщност не е чак такъв кеф де щото ме е хванал някакъв грип ли е настинка ли е и аз не знам  newsm78..Ноооо ще си седя вкъщи и ще си мързелувам.

Усмивчице Hugмерси за кафенцето ,ще си го пийна  с удоволствие   bouquet
Иле  Hug smile3525 smile3525 smile3525Честит Рожден Ден на твоя мъж!Да е жив и здрав ,да те обича много ида те слуша още повече !  baloni bdbaloni
Кеии мерси за инфото за сериала на Нургюл.Ще си имаме още едно нещо за гледане  smile3521
ЕНИ, наистина голям кеф, а като заседмем и пред компа още по-голям кеф  newsm44 newsm44 newsm44 и моята половинка няма дореждане от мен е от време на време му отстъпвам нооооо

# 623
Сериала на Нургюл започва на 26 март от 20.00 часа по Канал Д. /по последна информация/

Здравейте ! Кеии благодаря! Дано има успех.

Ох хареса ми новата визия на Мурат, но пак си го обичам като Ага на агите, романтика Joy Joy Joy Joy

# 624
Ели Hug аз докато сваря да ти честитя за новия аватар ти си си обновила и подписа.Много са ти хубавички и двечките smile3521

Даа Еджевит е симпатяга ама и Саваш ага не му отстъпва.Чудя се дали прокурора няма да се подстриже по някое време  newsm78 Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 19:54 от Eny87

# 625
Eй дружки - много нови " премени" виждам! Да са ви честити! И аз сложих нещо в подписа - ама защо ли днес не го виждам newsm78 или само при мен е така - не знам!
сега да карам подред:
Иле - честит празник на съпругът ти - обичайте се и се слушайте!Живейте в мир и сговор и заедно да дочакате внуци,че и правнуци Heart Eyes

Усмивчице Hugза кафето - мерси - имам нужда след този ужасен петък,ей имах чувството,че никога няма да свърши.

Руми Hug страхотни подаръци си направила,а за букета - нямам думи направо да заровиш нос в него Joy

Ени Hugако Агата беше на мястото на Еджи вчера като му направи дефилето мацката щеше да скочи както правеше като видеше Яска и цунки-цунки -а адвокатчето - само "супер" и заби нос в докИментите.А-а-а-а ,Еджи,ние сме се подредили на първия ред и искаме освен отмъщение и лИбоФ, ама - йок,та йок! Joy

# 626
Ели Hug аз докато сваря да ти честитя за новия аватар ти си си обновила и подписа.Мнго са ти хубавички и двечките smile3521

Даа Еджевит е симпатяга ама и Саваш ага не му отстъпва.Чудя се дали прокурора няма да се подстриже по някое време  newsm78 Joy Joy Joy
http://foto.bg/data/500/425526_125544397567534_100003359242014_1 … _2005030332_n.jpg

Благодаря!
И аз си мисля че в един по- късен период, когато се промени ще  стане и това. нали казва че ще претърпи обрат в поведението си

# 627
Ени, Руми, Диме, благодаря за пожеланията момичета!
Диме, аз го виждам бе къз! hahaha Joy Joy
Едно хубаво голямо SUPPEERR! Peace Hug

# 628
А-а-а ,Иле - сега и при мен се появи!Искаше ми да е цветно,ама не открих такова и си откраднах това! Нали не съм способна сама да си правя - айдукувам си на воля! hahaha hahaha

Скрит текст:
Сега отивам да пообиколя Фатмето,че снощи чок зор и за нея и за КеримчУ.
А знаете ли защо снощи каналите правиха тези щуротии - Канал Д изобщо не твъгна в нета, а Шоу ТВ прекъсваше безобразно.Изгледах частите на Сускулар - почти втората половина на филма,чак като ги качиха в дизито.

# 629
Дими и аз ти виждам допълнението-супер е  Joy
А Еджевитчо той  е зает човек ,не е като нашия ага има си Хакан да му върти холдинга ,Ешреф да оправя ванските дела.Иии Саваш ага има време за цунки гунки  Joy Joy Joy Joy JoyА Еджи милия зооор ,чок зор.А и плюс това и тая мацуранка не му е май много на сърце.Илето май го спомена как се дръпна оная като взе да го гали по лицето в офиса.Ама  на госпожица Аху бая погледчета хвърли и се завъртя сериозно.Та тъй че ще има и тука цунки гунки ама първо Аху трябва да спре да се сърди.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 19:31 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт