Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ели, честита премяна- супер newsm10
Дими, а твойто СУПЕР  в подписа много ме кефи. smile3501

# 631
Дими и аз ти виждам новото попълнение

Скрит текст:
Дими и аз отивам при Фатмето, но ще гледам последната преведена, снощната като се преведе. Колко още серии ще правят, няма ли вече да се даде ход по делото. То като при нас , Дела се водят сума ти месеци или години

Иле миличка честит празник в семейството! Много здраве и разбирателство, обич и дълги години да сте заедно!

# 632
Ели Hug аз докато сваря да ти честитя за новия аватар ти си си обновила и подписа.Мнго са ти хубавички и двечките smile3521

Даа Еджевит е симпатяга ама и Саваш ага не му отстъпва.Чудя се дали прокурора няма да се подстриже по някое време  newsm78 Joy Joy Joy
http://foto.bg/data/500/425526_125544397567534_100003359242014_1 … _2005030332_n.jpg

Благодаря!
И аз си мисля че в един по- късен период, когато се промени ще  стане и това. нали казва че ще претърпи обрат в поведението си
Ха сега де  newsm78 аз съм точно на обратното мнение! hahaha Joy Joy Мисля, че на по-късен етап такава грива ще извади. Я как в болницата му тичаше разрошена! Peace Една приятелка, която чете предимно руските сайтове ми каза, че там е виждала снимка на Мурат с дълга коса до раменете и цялата била на масури. На нея е бил с мотор и с някакъв по-възрастен мъж от него!

# 633
# 634
# 635

Ени, сменил е сините дънки

# 636
Ели, благодаря! Hug
Само при мен ли снощи всичко е било наред! newsm78
И звука и картината бяха Суппеерр! hahaha Joy Joy
А нееее усещам как всяка втора дума е супер! hahaha hahaha

# 637
Айде сега Ени Laughing и ти - зает бил Еджи  Crossing Arms- не видя ли що мадами имаше в кантората , а как само го оглеждаха отпред,отзад - много обожателки има туй аЙдУкатче Joy А как само той гледаше Аху - мали-и-и-и направо я прегръщаше с поглед - Муратовите погледи са просто върха - размечтах се нещо и ще взема да се подм......Срам,срам.... Embarassed Embarassed Embarassed

Скрит текст:
Ели,ако имаш време и търпение да им изчетеш писанията на момичета серията горе-долу ще ти се изасни. Аз я докарах до половината - сега я доглеждам.Май остават още 10-12 епизода.Делото е през м.юни и вероятно това ще е финала.Нали знаеш,че сериалите им все остават някак си като недовършени.Ние да си фантазираме.Я ще завърши с прегръдка и целувка на Ф.иК. и после хванати за ръчичка ще се отдалечават нанякъде, я нещо подобно.....А може и за Австралия да ги дадат как заминават,знае ли човек newsm78

# 638

И беличко му ходи на нашето хубаво петленце Joy Joy Joy
Дими ми то как да не го отразиш тоя адвокат бе.Симпатяга е голям.И той ги отразява  мадамите  обаче успява да остане лекинко дистандиран.Ама като видя Аху дистанцията се смали мнооого.

Скрит текст:
Аз успях да попрочета Фатмето.Голяма драма е било.Цяла серия гонели Мустафа и Фатма и накрая Керим ги намерил и Фатмето застреляла Мусти.Е тоя па Мустафа толкова много да ме дразни че няма на къде повече.Това  е много мръсно същество.Присетил се че е влюбен във Фатмето  и упорито твърди ,че и тя го била обичала  smile3511

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 20:17 от Eny87

# 639
Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey
С тази песен ви пожелавам хубав и спокоен уикенд! Peace
http://www.youtube.com/watch?v=hhGLhZepz6s&feature=related

Ох ага, ага! newsm74 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 640
Иле лека вечер и на теб  Hug

# 641
# 642
# 643
  • Разград