страховитите лайна по тротоарите

• 42 265
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • На земята, която е всъщност звезда.
Разбират я само хората, които гледат кучета

Сигурно защото са самотни неудачници, които просто задължително са отхвърлени от другите и мразят хората и децата. Нали така беше? Можеш да допълваш. 

# 646
  • София
Стига, че си ви представих като милозливи гълъбарки с накацали пернати по главата, раменете и ръцете. Laughing

# 647
Стига, че си ви представих като милозливи гълъбарки с накацали пернати по главата, раменете и ръцете. Laughing
Joy
Вселена ще подмина последният ти пост без коментар.

# 648

А аз си ви представям облечени като Шерлок Холмс, с голяма лупа в ръка, как обикаляте и изследвате де що л....видите. Цвят, мирис, кой и кога го е оставил... Laughing

Вселена ще подмина последният ти пост без коментар.

Принципно е добре изобщо да не коментираш.  

# 649
  • София
А, да бе! Л* си е л*, вие ги различавате кое кучешко, кое човешко било.. Crossing Arms

# 650

Да сме доволни, че кучетата им не летят, все пак.

# 651
  • София
А, да бе! Л* си е л*, вие ги различавате кое кучешко, кое човешко било.. Crossing Arms
Абсолютно! А всъщност няма никакво значение. Минават кучето и собственика му и след тях-лайно. Все едно кой от двмата го е произвел, то е там или някъде наоколо всекиднeвно. Даже ако ги видиш точно като се отдалечават никога не можеш да си сигурен, кой от двамата е  Mr. Green Все пак хора- всякакви. За мен е този, който може , а не е изчистил. Добре, че пролетта е дъжовно време, та се поизмива всичката гняс, която се получава зимата.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 14:47 от Geraldine

# 652
  Аз вече съм доволна, ако видя, че е някое  мъничко (куче). Че има индивиди с едни големи като телета... И съответно производното им - и то като за теле.

Чакайте да ви разкажа поредна случка. В събота излизаме ние с хлапето идилично – в стил мама, тате и аз, мъжът ми реже живия плет пред блока, аз наблюдавам, а детето кара колело около нас. От съседния вход излиза  комшийка с два песунгера на сиджимка, улична превъзходна, височина до коляното и едното кляка току до нас и почва да се намества. Аз и казвам „Е-е-е, не, не тука, ама заведи го моля ти се, ето през пътя е двукилометрова поляна, защо всеки ден тука трябва да си правите мръсотиите”.Мъжът ми зарязва плета и тръгва към нея и и вика  „А сега събирай”.
  Познайте – на връщане щяла да си го събере. Защо на връщане? Така. А защо не сега? На връщане. Защото ние няма да сме там и тя изобщо няма да го събере, затова ли? Ще го събере, но на връщане.
  И буквално избяга, а лайното – верно като за човек, още си стои.
  Непоправими са просто.

# 653

Напротив, напротив, вие сте специалистите и детективите. Все спорите, че ги различавате и няма начин да не са от куче. Даже една съфорумка цяла седмица ги наблюдавала и коментираше качествата им.

# 654
  Значи в описаната от Касита повтаряща се ситуация - всяка сутрин, едно и също време, ъгъл на кооперация, на тротоара - огромен екскремент, ти би предположила, че е на човек?

Хм... Интересно.

# 655
  Значи в описаната от Касита повтаряща се ситуация - всяка сутрин, едно и също време, ъгъл на кооперация, на тротоара - огромен екскремент, ти би предположила, че е на човек?

Хм... Интересно.

Аз не бих предположила нищо, след като не съм видяла кой го е оставил. Също така не бих го изследвала и не бих забелязала дали то е там всеки ден, дали е този ъгъл, дали е този цвят и пр., и пр., защото обръщам внимание на други неща. Кучешките л... изобщо не са в списъка ми за наблюдение.   

А на мен ми е интересно, че за някои от пишещите тук явно това е най- интересното, което забелязват. Laughing

# 656
Лелеле, темата съвсем затъпя  newsm78
Ако ще се пускат известия, на кой ъгъл по колко пъти дневно има екскременти, вероятно е добре да си изработите интерактивна карта с маршрути, където всеки буден гражданин да сигнализира в полза на останалите, за да няма преки сблъсъци  Laughing

# 657
    Няма да е лошо. Аз мога да поема района на парка в Младост и карето Шипка- Оборище и да известявам заинтересуваните, особено ако са оборудвани с дете с маратонки, ролери, колело и всякаква друга екипировка от която лайно се отстранява трудно.

Предполагам, че движейки с гордо навирен нос над тези неща у вас такъв сблъсък не би предизвикал смущение.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 15:37 от Iris04

# 658
Разбират я само хората, които гледат кучета

И аз отглеждам домашен любимец, но правя стриктна разлика между животното и лайната му. Просто не ги оставям из къщи, за да ги газим. Нито навън ги разпръсквам по тротоара. Нашите лайна също си ги събираме в голямото бяло цукало с течаща водичка. И децата си обичам, но не им позволявам да акат върху дивана, нито пък после някой гостенин да настаня върху творението на поколението ми.
Та, затова казах, че изказванията бяха неуместни. Тук никой не иска да се забрани отглеждането на кучета, а просто стопаните им да имат грижата да си почистват след тях.

# 659
 На мен обаче току що ми се разкри отговора на загадката. Както в случая с регулярния подарък на пътя на Каси, така и в този на моята съседка - тя не е и една, но ще я вземем като единица мярка кучеводач - стопаните вървят по същите тротоари, тревни площи, алеи, и пътеки, където те и сродните им души са оставили маркировката си. Човек би си помислил, че и на тях би им било неприятно, или застрашително... но НЕ.
 Те просто не ги забелязват. Имат си по-важни и извисени неща хората за гледане.
 Колко ли сме им смешни с нашите вопли от някакви си лайна.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 15:57 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт