Случи ми се нещо странно VIII

• 138 531
  • 834
  •   1
Отговори
# 90
Това е като златното сечение, срещано навсякъде, за мен най-странното нещо е, че се среща и в графиките, изразяващи очакванията на хората  newsm78

# 91
Хайде и аз да се разпиша тук.
Странни неща са ми случвали няколко пъти до сега.
Учениичка сънувах катастрофата на сестрата на баба ми и съпругът и.` в нощта на случването и` - това като сън. Оказа се , че и часа съвпада, т.е. аз бях там в колата но невидима, много странно беше, събудих майка ми през нощта говорех и несвързано, тя не повярва, но сутринта и се обадиха и ме гледаше така Shocked Обясних такива подробности, които нямаше от къде да знам - странна работа.
В интерес на истината странните неща ми се случват на сън, т.е. те случват , а аз ги сънувам в същият миг.
Другото е - на моя приятелка почина майка преди години, в момента на случването аз я сънувах, питах защо е станала не я  ли боли/боледуваше/ тя ми отвърна , че нищо не я боли , но имала да свърши оше малко работа и взе да плете, търкулна едно кълбо и аз се събудих. След време едната и дъщеря роди на РД на съпруга ми , а моята приятелка роди на моят РД. Каквото и да значи или не това.
Същата тази майка/вечна и памет/ години след този сън видях, както съм си съвсем будна в огледалото докато се оглеждах аз, много се стреснах и ходих на гроба и да оставя цветя , така и не разбрах това защо беше. Хахава съм си явно. Хей такива ми ти разни неща.
Последното странно нещо беше, една вечер скоро точно преди заспя усетих рязък студен полъх по лицето си - течение няма от къде да стане. Мина ми мисълта "не е на хубаво това" и малко след това загазих самата аз. Може и много да си и внушавам, но факт случват се такива странности. Laughing

# 92
  • ...на безопасно
8 януари е датата.

# 93
Аз пък не познавам нито един човек роден на моята, знам, за такива естествено, но да ми е приятел, познат,роднина, колега - не. Една моя позната се опита да ми спори веднъж, че е невъзможно, за това се замислих.

# 94
  • Vienna
Аз имам добра приятелка, родена на моята дата в сьщата година, както и а3.
По характер сме доста разли4ни, но има и доста общи неща и се разбираме много добре.

# 95
Имам приятелка от детските години, която е с една година и 3 дни по-голяма от мен. И когато на нея ѝ се случваше нещо интересно ( ново гадже, нова работа, учение и други лични неща) на мен ми се случваха на следващата година по абсолютно същото време. Друго еднакво е, че и и аз и тя се запознаваме със сегашните си мъже, когато сме в първи курс в университета ( учим в различни градове) и се сгаджосваме с тях в последния курс.  Crazy

Постоянно срещам хора, които са родени на една и съща дата. 

Имах двама колеги в моя курс в университета, родени на една и съща дата и година и носещи едно и също име. Разликата беше, че бяха от различни градове.

Друга моя лична си странност е, че когато ме питат за възрастта или попълвам документи, винаги ми избликва в съзнанието, че съм на 23  Crazy  А отдавна не съм на толкова.

# 96
Подсетихте ме с тези детски истории за няколко с моите деца.
Малкият е бил на 1г 3-4м когато изкарахме месец в СФ. Няколко дни след като пристигнахме след обяда чувам, че се е събудил и надниквам през притворената врата, а той седнал в креватчето и все едно бърбори с някой надвесил се над него. Протяга ръчички и му показва количката "виж ауто" бъра бъра. Смразих се като чух "деди, деди, ауто". Взех го, викам си нещо си внушавам. Докато го храня питам "ти с кой си бърбори в леглото, ааа?", а той "с деди Б" и го назовава по име.  Crazy и на бебешки нещо ми говори. Пак питам, пак същия отговор и нещо за количката...а този деди е баща ми, който почина 40 дни преди малкия да се роди в същия този апартамент и никога не го е виждал дори на снимка, не е и чувал името му, защото няма кой да му говори.
Минаха ден-два и сутринта го оставих в креватчето и му дадох 5-6 играчки да се забавлява докато му направя закуската. Връщам се от играчките няма и помен.  Thinking Бре, прерових целия апартамент, вадих всичко от леглото му барабар с дюшека, местих спалня, в баня, ВЦ, отворих всички гардероби и шкафове макар да знам, че са празни, а и е невъзможно малкия да излезе сам от кревата и не и не. Няма играчки, а само тези си бяхме взели с нас. Помислих, че просто не ги виждам. Трима души тършувахме и няма. Седмица по късно се появиха от нищото отново в креватчето. Нямам обяснение за това. 
И още подобни истории с децата, няма да ви оттегчавам. Просто не намирам логично обяснение как знаят нещо или им се случват.
  Направо настръхнах

# 97
Аз пък в различни периоди от живота си съм се влюбвала в двама мъже родени на 19.05,но в различни години.

# 98
  • Балчик
Аз пък имам няколко познати с които имаме ужасно много еднакви неща, съвпадения. Последното такова съвпадение беше миналата година, когато на почивка се запознахме със семейство, с което се оказа, че имаме ужасно много еднакви неща:
1. Еднакви автомобили
2. Тя учеше същото, каквото аз съм завършила
3. Майка и е рускиня, моята също
4. Срещнахме се на Мальовица, но сме от един край
5. Децата ни са на еднаква възраст
6. Той се казва също както малкия ни син
7. Баба и се казва както и моята.
Имаше и още съвпадения, но съм забравила, сега не се сещам в момента.

Тук във форума срещнах жена, с която имаме общо хоби, оказа се,ч е сме с еднакви имена.

Изобщо постоянно като срещна някого, се оказва, че имаме доста съвпадения.
Вероятно не са случайни хората в нашия живот, знам ли.

# 99
Благодаря за хубавата тема!  bouquet

Разговори на деца с починали е наистина  необяснимо и плашещо...

# 100
Хе хе и аз съм родена на 8 януари Simple Smile

# 101
  • където мечтите се сбъдват
Сега се сещам,че има една съфорумка,с която имаме доста сходни неща,чак е странно:

-еднакви зодии
-една и съща професия
-и двете сме вегетарианки
-мъжете ни са от една и съща зодия с еднакъв асцендент
 #Crazy
Ако се запознаем на живо сигурно ще изникнат и други общи неща.

# 102
Хайде и аз да се разпиша тук......

Другото е - на моя приятелка почина майка преди години, в момента на случването аз я сънувах, питах защо е станала не я  ли боли/боледуваше/ тя ми отвърна , че нищо не я боли , но имала да свърши оше малко работа и взе да плете, търкулна едно кълбо и аз се събудих. След време едната и дъщеря роди на РД на съпруга ми , а моята приятелка роди на моят РД. Каквото и да значи или не това....

Чувала съм, че ако починалата има недовършена работа /плетиво, шев/ някой трябва да доплете или дошие дрехата.

# 103
Чувала съм, че ако починалата има недовършена работа /плетиво, шев/ някой трябва да доплете или дошие дрехата.
Дано да не умирам скоро, че мъжът ми ще има да плете за две години напред Simple Smile)))

# 104
Хайде и аз да се разпиша тук......

Другото е - на моя приятелка почина майка преди години, в момента на случването аз я сънувах, питах защо е станала не я  ли боли/боледуваше/ тя ми отвърна , че нищо не я боли , но имала да свърши оше малко работа и взе да плете, търкулна едно кълбо и аз се събудих. След време едната и дъщеря роди на РД на съпруга ми , а моята приятелка роди на моят РД. Каквото и да значи или не това....

И аз, но как да го тълкувам, аз ли трябва вместо нея да я довърша?

Общи условия

Активация на акаунт